Concur Stelt Bedrijven in Staat Zakenreizigers te Beschermen met Concur Locate and Active Monitoring

Concur Meldt Beschikbaarheid van Nieuwe Oplossingen op GBTA Conventie 2017

BOSTON, 17 juli 2017 /PRNewswire/ -- Concur, een SAP-onderneming en 's werelds toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van zakenreis-, onkosten- en factuurbeheer, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Concur Locate and Active Monitoring, waarmee bedrijven in staat zullen zijn hun reizende werknemers binnen enkele minuten te traceren, in te lichten en belangrijke informatie te verschaffen in tijden van crisis en onzekerheid.

http://mma.prnewswire.com/media/244773/concur___logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/244773/concur___logo.jpg]

Zakelijk reizen neemt toe en zal volgens de Global Business Travel Association (GBTA) Foundation goed zijn voor een bedrag van $1,6 biljoen in 2020. Door verhoogde geopolitieke onzekerheden is het van cruciaal belang dat bedrijven de stap zetten naar het waken over de veiligheid van de reizende werknemer. Dit begint met het te allen tijde op de hoogte zijn van waar de reiziger zich bevindt.

Volgens de GBTA Foundation [https://www.concur.com/en-us/resources/how-close-risk-management-loopholes] boekt 42 procent van reizigers het liefst op de website van een aanbieder. De meeste travel managers gaan echter uitsluitend af op reisgegevens die verkregen worden via een OBT of TMC om hun reizigers terug te vinden, waardoor een enorme groep reizigers op het moment van een crisis onvindbaar kan zijn. Concur Locate and Active Monitoring is de eerst geïntegreerde traveler risk management solution [https://www.concur.com/concur-locate] die gebruikmaakt van de meest uitgebreide dataset in de branche, met inbegrip van data op het gebied van reizen, onkosten, rechtstreeks geboekte reisschema's verkregen via TripLink en TripIt, digitale kwitanties van aanbieders, en nog veel meer. Hiermee wordt het gat in de zorgplicht opgevuld en tegemoetgekomen aan een kritieke behoefte.

Zorgplicht kan een aangelegenheid zijn van diverse afdelingen binnen een bedrijf, waaronder het reisbureau, de beveiliging, de personeelsafdeling en juridische afdeling. Uit een nieuw rapport van de GBTA Foundation over risicomanagement blijkt echter dat travel managers een sleutelrol vervullen bij uitvoering van de zorgplicht, ongeacht welke afdeling verantwoordelijk is. Ten tijde van een crisis is 71 procent van de travel managers nog steeds verantwoordelijk voor het opsporen van reizigers en 63 procent is verantwoordelijk voor het insturen van incidentenrapporten over gestrande reizigers.

Er bestaat tegenwoordig een aanzienlijke leemte in de zichtbaarheid van het bedrijf en bij de reiziger aanwezige kennis. Uit het rapport van de GBTA Foundation blijkt voorts het volgende:


-- Drie op de vijf travel managers rekenen erop dat hun werknemers contact
zullen opnemen in tijden van crisis en onzekerheid.
-- Tevens geeft 58 procent van de reizigers aan dat ze contact zouden
opnemen met hun supervisor in plaats van een travel manager als zij hulp
of assistentie nodig hebben tijdens een noodgeval of onveilige situatie.
-- Drie op de tien travel managers verlenen ronduit geen hulp aan reizigers
die buiten de corporate programma's om geboekt hebben, en 29 procent
weet niet hoe lang het kan duren voordat de veiligheid van iedere
reiziger bevestigd is na het optreden van een incident.
"Bedrijven zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en de beveiliging van hun personeel op reis. Of het natuurlijke rampen zijn of terroristische aanslagen, wanneer zich een crisis voordoet, is het van groot belang dat bedrijven in staat zijn hun werknemers snel te identificeren en lokaliseren, en dan te bepalen wie er hulp nodig heeft," aldus Mike Eberhard, President van Concur. "Deze mensen zijn afhankelijk van hun bedrijfsleider voor bijstand in geval er iets verkeerd gaat. Concur helpt dit probleem op te lossen."

Als de meest uitgebreide en accurate dataset in deze sector biedt Concur Locate and Active Monitoring bedrijven de mogelijkheid om proactief toezicht te houden op risico's en snel de locaties van hun reizigers te identificeren, waar ook ter wereld, op ieder moment van de dag en om met hen te communiceren zodat hun welzijn ten tijde van crises en onzekerheden gewaarborgd is. Met behulp van real-time reporting kunnen travel managers binnen enkele minuten uitgebreide snapshots delen met de bedrijfsleiding.

"Als een van de eerste universiteiten met een verplicht boekingsprogramma hebben wij de veiligheid van onze studenten sinds jaar en dag hoog in het vaandel staan bij The University of Tulsa," aldus Jason Grunin, Travel Program Manager, The University of Tulsa. "Wij zoeken continu naar manieren om dit nog verder uit te breiden. Zo hebben wij het gebruik van Concur Locate uitgebreid en is het nu ook van toepassing op ons internationale studieprogramma, om zo het hele jaar door de veiligheid van de studenten te kunnen garanderen."

Concur Locate met toevoeging van Active Monitoring, mogelijk gemaakt door HX Global, biedt bedrijven de mogelijkheid van 24/7 controle, communicatie en assistentie, waardoor zij ongeacht hun omvang de voordelen kunnen ervaren van een wereldwijd security operations center zonder extra infrastructuur en personeel. Tot op heden was een dergelijke krachtige global security solution van deze omvang slechts tegen hoge kosten beschikbaar voor grote ondernemingen met intern beheer van middelen.

"De veiligheid van de zakenreiziger heeft op dit moment voor bedrijven wereldwijd een hoge prioriteit en is een steeds grotere uitdaging," aldus Henry Harteveldt, analyst van de reisindustrie en oprichter van de Atmosphere Research Group. "Met Concur Locate en Active Monitoring is Concur uniek gepositioneerd om bedrijven te helpen deze uitdaging het hoofd te bieden."

Concur Locate, voorheen Concur Risk Messaging, en Active Monitoring zijn vanaf nu leverbaar. Concur Locate werd aanvankelijk gelanceerd in maart 2017 tijdens Fusion, het jaarlijks klantencongres van Concur.

Bezoekers van de GBTA Conventie kunnen informatie verkrijgen over Concur Locate bij booth # 1337.

Over Concur
Concur, een SAP-onderneming, biedt al meer dan 20 jaar een volledig geïntegreerd systeem van oplossingen in onkostenbeheer met inbegrip van reizen, onkosten, facturen, compliance en risicobeheer aan bedrijven die een stap verder willen gaan dan automatisering. Concur's wereldwijde expertise en innovaties die toonaangevend zijn binnen de sector zorgen ervoor dat klanten al een stap voor zijn dankzij tijdsbesparende tools, geavanceerde technologie en geïntegreerde data, in een dynamisch ecosysteem van diverse partners en applicaties. Gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar, biedt Concur duidelijke inzichten waarmee bedrijven hun onkosten overzichtelijker en duidelijker kunnen maken, zodat zij proactief kunnen worden beheerd. Lees meer op concur.com [http://www.concur.com/?pid=pr&cid=20179] of ga naar het Concur blog [https://www.concur.com/blog/?pid=pr&cid=20179].

©2017 Concur Technologies, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Media Contact:
Carrie Peters
Concur
+1-425-590-0311
Carrie.peters@concur.com [mailto:Carrie.peters@concur.com]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/244773/concur___logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/244773/concur___logo.jpg]

Web site: https://www.concur.com//

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234