Pluralsight-managers verzorgen presentaties op The Next Web-conferentie 2017

CXO Nate Walkingshaw geeft presentatie over technologiegestuurde bedrijfsmodellen

CTO Jody Bailey vertelt over het samenstellen van snel reagerende, autonome tech-teams

SILICON SLOPES, Utah, 17 mei 2017 /PRNewswire/ -- Pluralsight [http://go.pluralsight.com/C0021150], het leerplatform voor ondernemingstechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat CXO Nate Walkingshaw en CTO Jody Bailey presentaties zullen verzorgen tijdens de conferentie The Next Web (TNW) 2017 in Amsterdam op 18-19 mei 2017.

http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]

Walkingshaw sluit zich aan bij industrieleiders en beleidsmakers in een bespreking van de impact van het wereldwijde gebrek aan technologische vaardigheden tijdens The Assembly, een evenement alleen voor genodigden dat mede wordt gehost door Pluralsight tijdens de TNW-conferentie 2017 op donderdag 18 mei om 5:30 p.m. GMT+2. Walkingshaw zal ook een presentatie geven op de Entrepreneurial Stage op vrijdag 19 mei om 12:30 p.m. GMT+2. Tijdens deze sessie, "The Heart of It All", bespreekt hij hoe de snelheid van technologische ontwikkelingen de manier waarop bedrijven opereren, fundamenteel wijzigt en wat bedrijven moeten doen om hun bedrijfsstrategie aan te passen en de ontwikkelingen voor te blijven.

Bailey zal leiding geven aan twee verschillende sessies tijdens het Engage-evenement van de conferentie. Zijn eerste rondetafeldebat richt zich op de manier waarop succesvolle teams kunnen worden samengesteld voor autonomie en meerdere technologiestacks. In zijn tweede rondetafelgesprek zal Bailey vertellen hoe Pluralsight het team van engineers drastisch heeft versterkt door te focussen op moraal en het leveren van kwaliteitsproducten. De twee sessies, "Architecting for Fast-Moving, Autonomous Teams" en "Growing Technology Teams Through Culture, Process and Developer Happiness", vinden plaats op donderdag 18 mei om 10:45 a.m. en 12 p.m. GMT+2, in Zuiveringshal West.

De TNW-conferentie is een tweedaags technologiefestival dat leidinggevenden uit de internationale technologiewereld, belangrijke investeerders en veelbelovende start-ups bij elkaar brengt met als doel het delen van bedrijfsmodellen en kennis. Het is een van de belangrijkste evenementen op het gebied van technologie. Per dag trekt de TNW-conferentie 15.000 bezoekers en 3.500 bedrijven van over de hele wereld nemen deel.

Voor meer informatie over het evenement en de volledige agenda bezoekt u https://thenextweb.com/conference [https://thenextweb.com/conference].

Over Pluralsight

Pluralsight is een leerplatform voor ondernemingstechnologie dat een geïntegreerde, end-to-end leerervaring levert voor bedrijven in de hele wereld. Via een abonnementsservice worden bedrijven in staat gesteld om te reageren in overeenstemming met de snelheid van technologische ontwikkelingen en zo hun expertise, innovativiteit en efficiëntie te vergroten. Pluralsight is opgericht in 2004 en is een vertrouwde partner van Fortune 500-bedrijven. Het bedrijf geeft abonnees op aanvraag toegang tot een digitaal ecosysteem van leerhulpmiddelen, inclusief adaptieve vaardigheidstests, gerichte leerpaden, door experts geschreven cursussen, interactieve labs en livesessies met mentors. Voor meer informatie bezoekt u pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0021150].

Contacten voor media: Pluralsight PR Mariangel Babbel, 801-784-9150 Sr. Manager, Communications mariangel-babbel@pluralsight.com [mailto:mariangel-babbel@pluralsight.com]

Voor Pluralsight Katy Kenealy, 801-828-6056 katy@methodcommunications.com [mailto:katy@methodcommunications.com]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234