Accelerator van WARP Empower Spaces maakt de marktintroductie van producten in heel Europa een realiteit

KRAKOW, Polen, May 17, 2017 /PRNewswire/ --

hub:raum (de Deutsche Telekom startup-incubator) stelt samen met innogy Poland jonge ondernemers in staat om hun innovatieve producten en diensten op het gebied van smart oplossingen op de markt te lanceren.  

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405038LOGO )

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/512382/WARP_Empower_Spaces.jpg )

Volgens een PwC-rapport is 81% van de consumenten bekend met het concept van een smart thuisapparaat, maar wil slechts 26% er op dit moment zelf een hebben[1]. Bovendien beweren consumenten dat zij bereid zijn te betalen voor slimme apparaten die kostenbesparingen, veiligheid, beveiliging en gemak bieden. hub: raum (de Deutsche Telekom incubator voor startups) en innogy Polen hebben onlangs het programma WARP Empower Spaces [https://warpaccelerator.com/empowerspaces ]voor startups gelanceerd, met unieke mogelijkheden voor smart oplossingen.

Tegenwoordig betekent smart meer dan geautomatiseerd en verbonden zijn; het betekent een slimme, doordachte en bewuste oplossing die gevolgen heeft voor mensen, hun relaties, hun voorkeuren en hun omgeving.  Daarom is elk techbedrijf druk bezig met het maken van producten voor het Internet of Things, of voor smart en verbonden dagelijkse objecten. De grote uitdaging is oplossingen te bieden die op uitgebreide schaal door klanten worden gebruikt.  Om dit te bereiken hebben startups die actief zijn op het gebied van smart oplossingen, een partner nodig die hen daarbij kan begeleiden, van het creeren van een prototype tot de marktintroductie.

WARP Empower Spaces [https://warpaccelerator.com/empowerspaces ] is een samenwerkingsverband van hub: raum en innogy Polen en richt zich op het vinden van startups op het gebied van smart oplossingen: smart wonen, smart stad, smart huis, enzovoort.  Bovendien moeten de oplossingen profiteren van de manier waarop elektriciteit en connectiviteit mensenlevens kunnen verbeteren door een responsieve omgeving te creeren.

WARP Empower Spaces [https://warpaccelerator.com/empowerspaces ] biedt startups alle benodigde hulpmiddelen en unieke knowhow, waardoor het proces van marktvoorbereiding en commercialisering van de projecten voor hun producten of diensten versneld kan worden. Hierdoor kunnen de startups die de behoeften van twee bedrijven het beste vervullen, potentieel investeringen tegemoet zien van hub:raum, innogy Poland en toonaangevende corporate venture funds.

De inschrijvingsperiode voor WARP Empower Spaces sluit op 26 mei. Schrijf je nu in via: https://warpaccelerator.com/empowerspaces

--------------------------------------------------

1. http://www.pwc.com/CISconnectedhome

Over hub:raum  

hub:raum, de incubator van Deutsche Telekom, biedt verschillende programma's en formaten die bedoeld zijn om zakelijke mogelijkheden te creeren tussen het ecosysteem van startups en Deutsche Telekom. Daarnaast investeert hub:raum selectief in startups die zich in een pril stadium bevinden, en die strategisch passen binnen de bedrijfs- en innovatieprioriteiten van Deutsche Telekom.

Over innogy Poland  

De innogy Group is een toonaangevend Europees energiebedrijf op het gebied van hernieuwbare energie, elektriciteits- en gasnetinfrastructuur en verkoop. De grootste dochteronderneming van de InnogyGroup, innogy Poland S.A., is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de ontwikkeling van de groep in Polen en levert energie aan 930.000 klanten.  De groep richt zich op het aanbieden van innovatieve en duurzame producten en diensten aan zijn huidige en toekomstige klanten om hen te helpen verschillende energievormen efficienter te gebruiken en hun kwaliteit van leven te verhogen.

Contact en meer informatie:  

http://www.innogy.pl

CONTACT: Contactpersoon en meer informatie: hub:raum Konrad Mróz, Corporate Communication Expert, hello@hubraum.com +48-602-203-067; innogy Poland Contactpersoon en meer informatie: biuro.prasowe@innogy.com.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234