Pentahotels benoemt Eugène Staal als president, pentahotels wereldwijd

FRANKFORT AAN DE MAIN, Duitsland, October 16, 2017 /PRNewswire/ --

Pentahotels, de neighbourhood lifestyle hotel groep, heeft Eugène Staal benoemd tot president met ingang van september 2017. De heer Staal is gevestigd in Frankfurt am Main in Duitsland en zal de wereldwijde operaties en ontwikkelingen van de keten onder zijn hoede nemen.

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/583328/Pentahotels_Eugene_Staal.jpg )

Voordat Staal bij pentahotels kwam, richtte hij YawnWorld op, een stijlvol en innovatief verhuurconcept voor appartementen dat tegemoetkomt aan de lifestyle en eisen van de hedendaagse wereldburgers. Hij stichtte ook MisterSteel, een consultantsbureau dat trendsetting en commercieel succesvolle concepten levert als ook strategische technische services en merkondersteuning aan klanten in de hospitality-branche.

Staal brengt 25 jaar ervaring met zich mee in organiserende functies binnen de hospitality-branche - van een bedrijfstrainee bij het Grand Hyatt New York tot wereldwijde senior managementposities, waarna hij uiteindelijk het EAME-kantoor van Hyatt in Lausanne heeft opgezet. In 2006 kwam Staal bij het uitvoerend team van de Carlson Rezidor Hotel Group in Brussel, waar hij als Senior Vice President, Technische Dienst de groep naar aanzienlijke groei heeft geleid. Hij verbeterde de geleasde hotelportfolio van de groep die meerdere ketens aanstuurt op het gebied van vermogensbeheer, hielp mee aan de groei van de ketens Radisson Blu en Park Inn in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Sonia Cheng, Chief Executive Officer van Rosewood Hotel Group, het moederbedrijf van pentahotels, zegt: "Tijdens zijn gehele carrière heeft Eugène talent getoond voor ondernemend leiderschap, zijn sterke overtuiging laten zien dat een bedrijfscultuur een merk is, en was hij een actief pionier in zijn partners aanzetten tot ondernemerschap om het merkethos te vertegenwoordigen. Deze visie loopt perfect in lijn met de cultuur van pentahotels, in ons streven het merk en zijn nieuwe slogan 'We don't do normal' wereldwijd te stimuleren.

Staal komt de  pentahotels-keten versterken in de voorbereiding op substantiële groei en uitbreiding in de komende jaren. Het tweede hotel van pentahotels in Hongkong - pentahotel Hong Kong, Tuen Mun - heeft kortgeleden op 26 juli 2017 zijn deuren geopend. De groep heeft ook definitieve overeenkomsten gesloten met Capital Group, één van de meest gerespecteerde ontwikkelaars in onroerend goed in Rusland, om het eerste hotel in Rusland van pentahotels in Moskou te openen - pentahotel Moscow, Arbat - dat klaar moet zijn voor het FIFA Wereldkampioenschap 2018 dat in de stad wordt gehouden. Er is ook een aankondiging gedaan voor een gebouw in het centrum van Bangkok, en er zitten nog vele andere ontwikkelingen in de pijplijn.

- Cross reference: Picture is available via epa european pressphoto agency (http://www.epa.eu ) -

Over pentahotels 

Pentahotels vertegentwoordigt een nieuwe generatie hotels die individuele en zakelijke reizigers met een moderne geest, comfort en stijl biedt in een ontspannen omgeving. Het lifestyle-merk dat wordt bekend om zijn unieke interieurontwerp en originele zakelijke attitude, staat voor echte innovatie in het viersterrensegment. Met 28 hotels in zeven landen en in twee continenten is het keurmerk van de hotelketen de pentalounge - een combinatie van een lounge, bar, café en receptie - die zich met zijn 'huiskamer'-gevoel en -uiterlijk echt onderscheidt. Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.pentahotels.com [http://www.pentahotels.com ]. Volg ons op facebook.com/pentahotels [http://www.facebook.com/pentahotels ] voor onze laatste nieuwtjes.Mediacontacten:

media consulta International Holding AG
Uit naam van pentahotels
Susanne Börensen
Tel.: +49(0)-30-65-000-385
E-mail: press.pentahotels@mcgroup.com

Global Marketing & Communications Department
Pentahotels - Frankfurt am Main, Duitsland
Tel.: +49(0)69-256699-750
E-mail: communications@pentahotels.com


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234