Samenwerking: Nieuwe Gmund-papiersoorten voor klanten van Onlineprinters

NEUSTADT AN DER AISCH en GMUND AM TEGERNSEE, Duitsland, May 16, 2017 /PRNewswire/ --

Visitekaartjes en briefpapier op zeer fijn "Onlineprinters Art Classics"-papier

Onlineprinters heeft vier nieuwe soorten premium-papier van Gmund Papier in zijn assortiment opgenomen. Uitsluitend klanten van Onlineprinters kunnen over dit papier beschikken. "Onze 600.000 klanten krijgen bij ons gedrukte producten in grote en kleine oplagen voor betaalbare prijzen. Bij een dergelijke grote klantenbasis groeit natuurlijk ook de vraag naar bijzonder drukwerk. Met deze vraag willen wij rekening houden door het assortiment uit te breiden in de richting van exclusiviteit," aldus Julia Voigt, Marketing Director van Onlineprinters. De vier nieuwe papiersoorten zijn sinds eind april 2017 in de onlineshop verkrijgbaar.

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/512479/Onlineprinters.jpg )

Een kwartet papier met klinkende namen  

Onder het overkoepelende begrip "Onlineprinters Art Classics" kregen alle soorten papier een naam die kenmerkend is voor een bepaald kunsttijdperk: "Renaissance", "Baroque", "Rococo" en "Modern Art". Deze klinkende namen werden geinspireerd op hun eigen bijzondere uitstraling. "In Gmund wordt als sinds 1829 papier geproduceerd. In het assortiment van de papiermakers zijn tegenwoordig al meer dan 100.000 papiercreaties te vinden. De papiersoorten uit de "Onlineprinters Art Classics"-collectie zijn echt uniek en werden in een combinatie van kleur, gramsgewicht en oppervlaktestructuur speciaal ontwikkeld voor Onlineprinters", vertelt Gabriele Bellendorf, Marketing Director Gmund Papier, de trendsetter voor zeer fijn papier "Made in Bavaria". Het premium-papier is verkrijgbaar voor visitekaartjes (4/0 en 4/4) in de formaten 8,5 x 5,5 cm en 9,5 x 5,0 cm evenals voor briefpapier in de formaten A4, A5 en DIN-lang.

Trend naar het fijne 

"Gmund Papier en Onlineprinters zijn door traditie, innovatie en de fascinatie voor hoogwaardig papier en professioneel drukwerk met elkaar verbonden. Daarom lag deze samenwerking ook voor de hand. We zijn heel blij dat we met de "Onlineprinters Art Classics"-collectie ons papier toegankelijk kunnen maken voor een nog bredere klantenkring, " becommentarieert Gabriele Bellendorf de nieuwe samenwerking. Onlineprinters breidt met de opname van het Gmund-papier het eigen premium-segment uit. Sinds februari 2017 biedt de onlinedrukkerij ook Letterpress-visitekaartjes aan. Deze visitekaartjes onderscheiden zich door een bijzondere reliefachtige diepdruk, die ontstaat door drukken op klassieke boekdrukmachines.

Over Gmund Papier 

Gmund Papier staat voor een papiercultuur sinds 1829 en de ecologische vervaardiging van unieke communicatiemedia van natuurpapier. Vanuit de ontwikkelings- en productievestiging Gmund am Tegernsee ontstaan op maat gesneden oplossingen voor duurzame merkenpresentaties. Ca. 75 % van het papier wordt geexporteerd. Gmund Papier is een familiebedrijf en wordt tegenwoordig geleid door de vierde generatie van Florian Kohler.

Over Onlineprinters 

Onlineprinters GmbH behoort tot de grootste onlinedrukkerijen van Europa. Onder het motto "Drukwerk gewoon online bestellen" verkoopt de onderneming gedrukte producten via 16 webshops aan 600.000 klanten in 30 landen van Europa. Internationaal is het bedrijf bekend onder de merknaam "Onlineprinters", in Duitsland presenteert het zich als "diedruckerei.de". Het productassortiment omvat 1400 stuks drukwerk en varieert van visitekaartjes, briefpapier, flyers, catalogi en brochures tot en met grootformaat reclamesystemen. Het succesrecept van de productie van individueel drukwerk zoals bedoeld in de industrie 4.0 is gebaseerd op drie pijlers: onlineverkoop, een volledig geintegreerde productie van bestelling tot en met verzending, en verzameldruk. In dit laatste onderdeel worden in zogenoemde gecombineerde bewerkingen meerdere drukopdrachten gezamenlijk geproduceerd, waardoor kosten worden verlaagd en het milieu wordt ontzien. Klanten kunnen kiezen uit opties als spoeddruk (productie op dezelfde werkdag), overnight-levering, klimaatneutrale productie en vrije invoer formaat bij geselecteerde producten. Onlineprinters GmbH heeft 650 medewerkers in dienst. De onderneming werd door de uitgaven DIE WELT, COMPUTER BILD, FOCUS en Handelsblatt onderscheiden voor haar Duitse onlineshop.

Videobijdrage "Een blik achter de schermen bij Onlineprinters": https://youtu.be/QnOvMIoXVT8?list=PLEriQeICU0ivtEYJj-o_RrMIX5TUH5MuB


 
Perscontacten: 
Onlineprinters GmbH 
Patrick Piecha 
Hoofd Pers en PR 
Tel.: +49-9161-6209807, +49-174-77250 
press@onlineprinters.nl 
http://www.onlineprinters.nl

 
Buettenpapierfabrik Gmund GmbH & Co. KG 
Sabine Huber 
Public Relations

 
Tel.: +49-022-500-73 
shuber@gmund.com 
http://www.gmund.com 


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234