Weather Trends International maakt THE EQUITY REPORT openbaar

Het Equity Report volgt hoe het weer een specifieke invloed heeft op 63 vermogens in het afgelopen kwartaal, de huidige maand tot op heden en in de volgende 9 maanden

BETHLEHEM, Pennsylvania, 16 mei 2017 /PRNewswire/ -- Weather Trends International, de wereldleider op het gebied van proactieve en voorspellende analyses van de weersomstandigheden en hun effect op het bedrijfsleven in het komende jaar voor Fortune 1000-ondernemingen in de detailhandels-, vervaardigings-, landbouw- en financiële dienstensectoren heeft The Equity Report gelanceerd als een aanvulling op zijn oplossingen op het gebied van financiële diensten.

"We gebruiken de jaarvoorspellingen van Weather Trends al meer dan 10 jaar, zowel aan de aankoop- als verkoopkant hier bij J.P. Morgan. Ik vind de precisie, het niveau van detail en vooral het Equity Report heel waardevol omdat het je strategische informatie voor de volgende 3 kwartalen biedt," zei Matt Boss, uitvoerend directeur, Equity Research, J.P. Morgan.

De statistische op wiskunde gebaseerde 24-klimaatcyclustechnologie voor jaarlijkse weers- en zakelijke voorspellingen van Weather Trends is al 12 keer bekroond en helpt weersgevoelige branches om PROACTIEF en REACTIEF op te treden in antwoord op de onzekere weersomstandigheden in de komende 11 maanden. "In de afgelopen 15 jaar hebben we een stevige reputatie opgebouwd in de sector als experten in weersvoorspellingen op lange termijn, detailhandel en hoe het weer specifiek invloed heeft op duizenden seizoensgebonden categorieën en algemene zakelijke prestaties. Ons Equity Report, een eenvoudig rapport dat elke maandag wordt uitgestuurd, zorgt voor minder verrassingen," zei Bill Kirk, algemeen directeur bij Weather Trends International.

Het Equity Report brengt de winkellocaties van 63 vermogens in kaart (winkelcentra, zaken buiten winkelcentra, discountwinkels, home centers, restaurants, schoenwinkels, autozaken, apotheken, drankwinkels, koffiezaken, energiesector en elektronische handel) in combinatie met de weersomstandigheden (in het verleden en in de toekomst) om waardevolle en eenvoudige inzichten te verschaffen met betrekking tot de weersomstandigheden (index met 5 categorieën) in de afgelopen maanden en in de huidige maand tot op heden, en het allerbelangrijkste, een voorspelling voor de volgende 9 maanden (3 kwartalen). Volgens de Forbes Magazine-ranking staat Weather Trends op de 5e plaats van de Meest Veelbelovende Bedrijven in Amerika en dat is om goede redenen. Onze PROACTIEVE oplossingen zullen voor altijd de manier waarop u naar het weer en zijn band met zakelijke prestaties kijkt veranderen. Start vandaag nog met onze beperkte proefaanbieding voor 12 maanden, met inbegrip van 8 van onze meest gewaardeerde wekelijkse financiële dienstenrapporten voor $9.750. http://www.weathertrends360.com/Equity-Report [http://www.weathertrends360.com/Equity-Report]

Over Weather Trends International Weather Trends International (www.weathertrends360.com) heeft 15 jaar ervaring in het helpen van Fortune 1000-bedrijven om hun weergerelateerde risico's te verlagen en een PROACTIEVE houding in plaats van een REACTIEVE houding aan te nemen door gebruik te maken van onze bekroonde technologieoplossingen. Onze rastertechnologie heeft een dekking van de aarde per 1 mijl om voorspellingen te maken van de temperatuur, de neerslag en de sneeuwval per week in de komende 11 maanden samen met specifieke verkoopprognoses per winkel.


Contact: Ron Hyde

SVP Marketing & Communications

610-807-0118

E-mail support@weathertrends360.com


http://mma.prnewswire.com/media/511926/Weather_Trends_International_weathertrends360_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/511926/Weather_Trends_International_weathertrends360_Logo.jpg]

Video - http://www.youtube.com/watch?v=_ZBW7Y4gWqs&t=1s [http://www.youtube.com/watch?v=_ZBW7Y4gWqs&t=1s] Logo - http://mma.prnewswire.com/media/511926/Weather_Trends_International_weathertrends360_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/511926/Weather_Trends_International_weathertrends360_Logo.jpg]

Web site: WWW.WXTRENDS.COM/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234