ZTE en Heavy Reading publiceren gezamenlijk 5G Transportwitboek over de innovatieve FlexE Channel-technologie

SHENZHEN, China, 16 januari 2019 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale leverancier van oplossingen op het gebied van telecommunicatie, enterprise- en consumententechnologie voor het mobiele internet, publiceerde vandaag, in samenwerking met het adviesbureau Heavy Reading, het witboek "Meeting 5G Transport Requirements With FlexE".

Op basis van de nieuwe trends van de 5G-netwerkarchitectuur en de nieuwe vereisten voor het transportnetwerk, richt het witboek zich op de sleutelrol van de innovatieve, op FlexE-gebaseerde technologie in het nieuwe servicetransport.

Het witboek introduceert de doelen, waarden en belangrijke technologieën van de 5G-oplossing voor het transportnetwerk, en biedt uitgebreide technische ondersteuning en advies over de constructie van toekomstgerichte hoogwaardige transportnetwerken.

Het witboek beschrijft vier belangrijke technische kenmerken van de 5G-transportoplossing. Ten eerste, de FlexE Channel-technologie ondersteunt de voorziening van on-demand bandbreedte. Het maakt gebruik van bonding met grote poorten om on-demand de netwerkcapaciteit uit te breiden, waardoor effectief de problemen van bandbreedte-upgrades als gevolg van de 5G-ontwikkeling opgelost worden, zodat de 100GE-bandbreedte kan voldoen aan de behoeften van vroegtijdige 5G-dienstverlening. Dankzij de FlexE-bonding, kan de bandbreedte geüpgraded worden naar meer dan 100GE door simpelweg de capaciteit van meerdere 100GE-poorten uit te breiden. Het vereenvoudigt de netwerkaanpassing terwijl het effectief gebruikmaakt van de initiële investeringen.

Ten tweede, de 5G-oplossing voor transportnetwerken maakt ultra-lage latentie en ultrastabiele jitter-forwarding mogelijk. De FlexE time-slot cross-connection-technologie stelt de gebruiker in staat om servicetransport door te sturen, gebaseerd op de fysieke laag. Dit betekent dat het gebruikerspakket niet ontleden hoeft te worden in het tussenliggend knooppunt van het netwerk, zodat het doorsturen van het serviceverkeer in realtime voltooid kan worden. Als gevolg hiervan is de latentie voor het doorsturen van een enkel hop-apparaat minder dan 0,5 microseconde en de jitter is minder dan 30 nanoseconden, wat een basis legt voor een servicetransport met een ultra-lage latentie.

Ten derde, de FlexE Channel-technologie kan een ultrahoge netwerkbetrouwbaarheid garanderen. Door OAM uit te breiden biedt FlexE Channel FlexE Channel-laagbeveiliging, wat de betrouwbaarheid van het transport van de klantenservice aanzienlijk verbetert. In het geval van een fout, kan de beveiligingsomschakeling binnen 1ms worden voltooid, waardoor het hele netwerk de 99,9999% betrouwbaarheid op bedrijfstakniveau kan realiseren.

Ten vierde, de FlexE Channel-technologie ondersteunt FlexE-gebaseerd flexibele netwerk-slicing. Dankzij de end-to-end-slicing, op basis van FlexE en FlexE Channel, beschikt het netwerk over zowel TDM-achtige exclusieve bandbreedte en fysieke isolatie terwijl het Ethernet statistische multiplexing ondersteunt. Daardoor maakt het slice-doorschakelscheiding, managementscheiding, en fout- en protocolscheiding mogelijk, wat zorgt voor de invoering van 5G gedifferentieerde diensten.

"Exploitanten krijgen te maken met vele uitdagingen om aan de unieke eisen van aankomende 5G-toepassingsscenario's te voldoen, en het transportnetwerk zal essentieel zijn voor de grootschalige 5G-invoering. Als een haalbare 5G-transportoplossing verkrijgt FlexE de belangstelling en aandacht van exploitanten, en de nieuwe FlexE time-slot cross-connection-technologie is waarschijnlijk een efficiënte oplossing voor hard network slicing," aldus Sterling Perrin, Principal Analyst bij Heavy Reading.

Door een gelaagde netwerkarchitectuur voor te stellen, op basis van FlexE, legt ZTE een solide basis voor onderzoek naar de standaarden voor de 5G-transporttechnologie. De architectuur wordt alom erkend binnen de sector, en levert een belangrijke bijdrage aan ITU-T G.mtn. Daarnaast is ZTE's 5G Flexhaul-oplossing door verschillende exploitanten in China, Spanje en andere landen geverifieerd.

De volgende link geeft toegang tot het hele witboek "Meeting 5G Transport Requirements With FlexE": http://www.heavyreading.com/lg_landing.asp?piddl_lgid_docid=228757 [http://www.heavyreading.com/lg_landing.asp?piddl_lgid_docid=228757]

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparatuur, en zakelijke technologie-oplossingen voor consumenten, telecommunicatiemaatschappijen, bedrijven en klanten van de publieke sector. In het kader van ZTE's strategie zet het bedrijf zich in om klanten geïntegreerde end-to-end innovaties te bieden zodat uitmuntendheid en waarde geleverd kunnen worden wanneer de bedrijfstakken voor telecommunicatie- en informatietechnologieën samenkomen. ZTE is genoteerd aan de beurzen van Hongkong en Shenzhen (H aandelencode: 0763.HK / A aandelencode: 000063.SZ), en zijn producten en diensten worden verkocht aan 500 aanbieders in meer dan 160 landen. ZTE wijdt 10 procent van zijn jaarlijkse omzet aan onderzoek en ontwikkeling en heeft een leidinggevende functie in organisaties voor het vaststellen van internationale normen. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en maakt deel uit van het UN Global Compact initiatief. Ga voor meer informatie naar www.zte.com.cn.

Contactpersonen media:

Margaret Ma ZTE Corporation Tel: +86 755 26775189 E-mail: ma.gaili@zte.com.cn [mailto:ma.gaili@zte.com.cn]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234