Klein maar fijn: de mini sex doll

TILBURG - Na de realistische sekspoppen, zo gewild dat er zelfs speciale bordelen voor opgezet werden, is er nu een nieuwe rage: de mini sexpop.

In deze pandemie is het wellicht aanlokkelijker dan ooit: een sekspop https://www.motsutoys.nl/sexpoppen.html . Niet alleen kan de pop geen corona krijgen, je krijgt er ook geen ruzie mee als je maandenlang in hetzelfde huis opgesloten zit, en ze heeft altijd zin om te vrijen. 

Maar er kleven ook nadelen aan: de poppen wegen al snel een kilo of 30, wat dankzij de vorm en het zachte materiaal lastig te tillen is. Daarnaast is het een flinke aanschaf: de goedkoopste modellen kosten al snel vijftienhonderd euro. 

Online sexshop voor mannen Motsutoys https://www.motsutoys.nl/ heeft een oplossing voor mannen die wel de lusten maar niet de lasten van een realistische sekspop willen: de mini sex doll https://www.motsutoys.nl/sexpoppen/mini-sex-doll.html . Deze poppen hebben de vormen en verhoudingen van een echte vrouw, maar zijn op schaal gemaakt. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijker te hanteren maar ook betaalbaarder. 

,,De meeste mannen zijn visueel ingesteld,” aldus oprichter Niels van der Voort, ,,dus het feit dat het allemaal wat kleiner is deert de meesten niet, omdat het er alsnog heel realistisch uitziet. Daarnaast lijk je zelf in verhouding meteen heel groot”.

De minidoll is ook elk geval een stuk makkelijker op te bergen of mee te nemen dan een levensechte pop van bijvoorbeeld 45kg en 170cm.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunnen media contact opnemen via tel: +31 (0)85-2100 205 of e-mail: info@motsutoys.com

MotsuToys

plaats:
Tilburg
website:
https://www.motsutoys.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234