Oudejaarsconference Claudia de Breij in Koninklijke Schouwburg

Claudia de Breij verzorgt op 31 december 2019 de oudejaarsconference live vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Dat maakte de cabaretière zojuist bekend in De Nieuws BV op NPO radio 1. In aanloop naar oud en nieuw bespreekt Claudia de Breij vanaf september 2019 de actualiteit van het jaar in schouwburgen door heel Nederland en sluit af in de Koninklijke Schouwburg.

In 2016 nam Claudia voor het eerst de prestigieuze jaarafsluiting voor haar rekening en ook dit jaar kan ze niet wachten om zich weer in het nieuws onder te dompelen. In De Nieuws BV laat ze weten dat ze het een eer vindt om de oudejaarsconference weer te mogen doen. Op de vraag of er genoeg is veranderd sinds eind 2016 antwoordt ze: “Ik heb het idee dat we in een heel grote, trage paradigmaverschuiving zitten. We zijn als een logge tank door de tijd aan het gaan. Het is leuk om dat vanaf een band van die tank te registreren en het liefst die tank net iets van richting proberen te veranderen.”

De voorverkoop van de oudejaarsconference start later dit jaar.

Het Nationale Theater

plaats:
Den Haag
website:
https://www.hnt.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234