Neolac Organic wint in Nederland een marktaandeel van meer dan 60% in de categorie voor lokale biologische babyvoeding.

ZWOLLE, Nederland, 15 december 2018 /PRNewswire/ -- Neolac Organic, het Nederlandse biologische merk voor babyvoeding heeft de verkoop in de categorie biologisch melkpoeder voor babyvoeding overtroffen ten opzicht van andere plaatselijke merken in Nederland. Het beschikt over meer dan 60% van het aandeel en is ver vooruit op de andere merken in Nederland. De informatie is gebaseerd op gegevens van Nielsen Retail Measurement Services (RMS) met betrekking tot de categorie flesvoedig (melkpoeder) voor de totale detailhandel markt voor supermarkten en drogisterijen in Nederland.

https://mma.prnewswire.com/media/798131/Neolac_Organic_products.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/798131/Neolac_Organic_products.jpg]

Neolac Organic is in Nederland verkrijgbaar in meer dan 500 ETOS winkels, de plaatselijk supermarkten, alsmede in de biologische supermarkten EkoPlaza. De brede verkoopdekking wordt ondersteund door het vertrouwen in de producten dankzij het gebruik van 100% biologische melkbronnen en verrijkte hoogwaardige ingrediënten, alsmede de betrouwbaarheid van het moederbedrijf, Hyproca Dairy Group B.V., dat een bedrijfsverleden heeft van meer dan 100 jaar en veel ervaring heeft in de productie van babyvoeding en andere zuivelproducten.

Neolac Organic werd in 1995 in Nederland geïntroduceerd door de heer Piet Verhagen. De producten van Neolac Organic, waarbij een moderne formule met hoogwaardige ingrediënten gecombineerd wordt, worden vervaardigd met de bedrijfseigen biologische melkpoeder waarvan de ingrediënten afkomstig zijn uit de eigen fabriek in Ommen, in het oosten van Nederland. Tijdens het productieproces worden er geen GGO's, bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen gebruikt. Alle producten van Neolac Organic zijn gecertificeerd biologisch en voldoen aan de Nederlandse vereisten voor biologische certificering en de NL-BIO-01 EC/non-EC landbouw. De producten die worden verkocht aan China worden bovendien gecertificeerd als biologisch door het China Organic Food Certification Center (COFCC).

Als vertegenwoordiger van Hyproca Dairy Group B.V. uit Nederland, nam Neolac Organic in november voor het eerst deel aan de China International Import Expo (CIIE) en presenteerde het de sterke punten van het product dat het in de afgelopen 20 jaar sinds de oprichting van het merk heeft opgebouwd. De strategie om producten gelijktijdig in Nederland en China te verkopen heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf in staat is om in beide landen te profiteren van de voordelen van integratie van productie en verkoop zodat het een beter product aan de kinderen van de wereld kan leveren.

Over Neolac Organic

Neolac Organic, opgericht in 1995, is een hoogwaardig merk van biologische babyvoeding vervaardigd door Hyproca Dairy Group BV in Nederland. Neolac Organic is in Europa gecertificeerd als biologische product en voldoet aan de internationaal erkende strenge biologische normen voor veeteelt, planten, koeienvoeding, fabriekswerking, materialen, productie en meer. Neolac Organic verbiedt op zijn organische boerderijen het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, meststoffen, hormonen, pigmenten en genetisch gemodificeerde stoffen. Zowel hormonen voor groeibevordering als antibiotica zijn verboden voor gebruik bij het voeren van de koeien. Met meer dan 98% biologische grondstoffen zijn Neolac Organic producten van nature rijk aan natuurlijke voedingsstoffen (omega-3 vetzuren en mineralen zoals Fe en Zn) en op wetenschap gebaseerde voeding (DHA+ARA+choline, inositol+L-carnitine, GOS+omega-3 vetzuren). De Nederlandse producten zijn gecertificeerd met Nederlandse biologische certificering en NL-BIO-01 EC/non-EC landbouw, en de producten die worden verkocht aan China worden bovendien gecertificeerd als biologisch door het China Organic Food Certification Center (COFCC).

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/798131/Neolac_Organic_products.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/798131/Neolac_Organic_products.jpg]

CONTACT: Mevr. Zhe Tan, tanzhe@1897.com, +86-138-7496-8266

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234