N26 lanceert de Premium rekening in nog negen markten

BERLIJN, November 15, 2017 /PRNewswire/ --

- Mobiele bank brengt N26 Black op meer markten uit

N26 breidt met de lancering van de premium-pas zijn aanbod uit naar negen Europese markten: Nederland, België, Luxemburg, Portugal, Letland, Estland, Slowakije, Litouwen en Finland. Klanten kunnen zich direct voor N26 Black aanmelden. Bij de premium-rekening, N26 Black, wordt een exclusieve, matzwarte kaart geboden. Hierbij hoort de Mastercard World Elite-status, waarmee klanten in aanmerking komen voor World Elite-voordelen. De N26 Black is ontworpen voor mensen met een mondiale levensstijl en wordt gecombineerd met wereldwijde reisverzekeringen en onbeperkte opnames buiten de eurozone.  

N26 Black was al verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Ierland. De mobiele bank heeft grote successen in deze markten geboekt en ook in andere markten is de vraag naar N26 Black gegroeid. De kaart is met onmiddellijke ingang verkrijgbaar in Nederland, België, Luxemburg, Portugal, Letland, Estland, Slowakije, Litouwen en Finland. Zoals bij elk product van N26 worden bij de zwarte kaart functionaliteit en ontwerp gecombineerd. De matzwarte afwerking en het zilverkleurige Mastercard-logo versterken het unieke karakter van de kaart.

"De N26 Black is ontworpen voor de mondiale levensstijl van moderne, digitaal vaardige personen en combineert verschillende voordelen met een exclusief ontwerp", stelt Valentin Stalf, de oprichter en CEO van N26. "We vullen niet alleen onze standaard betaalrekening in Duitsland aan met extra producten, maar breiden onze productportfolio nu ook snel uit naar andere markten."

Voor leden van N26 Black biedt Mastercard, als onderdeel van de World Elite-status, een assortiment met aanvullende voordelen. Elke N26 Black-pashouder kan automatisch van deze voordelen profiteren bij het kopen van goederen of diensten bij deelnemende bedrijven. Voorbeelden omvatten  speciale aanbiedingen voor huurauto's en meer, en N26 is vastbesloten om deze voordelen toegankelijker te maken voor zijn gebruikersbestand.

N26 Black is de perfecte reisgenoot voor pashouders. Naast de voordelen van World Elite genieten pashouders in het buitenland van de bescherming door een wereldwijde reisverzekering, inclusief vergoeding van ziekenhuiskosten in het geval van acute medische noodsituaties. Klanten van N26 Black kunnen ook aanspraak maken op vergoedingen bij vertragingen van meer dan 4 uur of kosten die worden gemaakt als ingecheckte bagage meer dan 6 uur te laat aankomt. Klanten worden ook beschermd tegen diefstal van mobiele telefoons als deze telefoon met de pas is gekocht en voor gestolen contant geld als ze tot 4 uur na het intrekken van hun kaart worden beroofd. Tenslotte kunnen klanten van N26 Black onbeperkt gratis geld opnemen bij geldautomaten buiten de eurozone. Klanten kunnen ook zonder extra kosten geld opnemen tegen de officiële wisselkoers van Mastercard. Hierdoor is N26 Black perfect voor internationale reizigers.

N26 Black heeft dezelfde voordelen als een standaard N26-rekening zoals realtime push-meldingen bij elke transactie, een statistische analyse van uitgaven in de app en realtime 'peer-to-peer'-betalingen, om maar een paar te noemen. Dit betekent dat het product niet alleen voor internationale reizigers is bedoeld, maar ook voor alledaags gebruik.

De Black-pas kost EUR 5,90 per maand. N26 biedt ook een express-optie voor levering voor alle passen, waarbij wereldwijde levering binnen 1-2 werkdagen wordt gegarandeerd. De Black-rekening en -pas kunnen alleen worden besteld via iPhone en Android met app-versie 3.0 of nieuwer. N26 Black is vanaf vandaag verkrijgbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen met de app direct upgraden naar N26 Black.

Over N26   

N26 is de eerste mobiele bank in Europa met een volledige Europese bankvergunning. De bank verlegd de grenzen voor bankieren. N26 heeft bankieren op smartphones niet alleen opnieuw vormgegeven, maar heeft het ook eenvoudig, snel en modern gemaakt. Een nieuwe bankrekening op uw smartphone openen duurt slechts acht minuten. Gebruikers krijgen een pas van Mastercard, waarmee ze over de hele wereld zonder contant geld kunnen betalen of geld kunnen opnemen. Ze kunnen hun kaart met een simpele klik blokkeren of deblokkeren en hun geld rechtstreeks naar vrienden en contactpersonen overmaken. Valentin Stalf en Maximilian Tayenthal richtten N26 in 2013 op en de lancering van het eerste product vond begin 2015 plaats. Sinds de lancering is N26 uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 500.000 klanten in 17 Europese markten met meer dan 300 medewerkers. N26 is momenteel actief in Oostenrijk, België, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Portugal, Slowakije, Slovenië en Spanje. N26 heeft ook aangekondigd in de eerste helft van 2018 de markt in het Verenigd Koninkrijk te betreden en medio 2018 de markt in de Verenigde Staten. In het laatste geval zullen de activiteiten worden uitgevoerd via de dochtervennootschap N26 Inc. in New York (V.S.). Sinds januari 2015 is N26 verkrijgbaar voor Android, iOS, en desktops. N26 heeft meer dan $ 55 miljoen geworven bij investeerders zoals Li Ka-Shing's Horizons Ventures, Battery Ventures en Valar Ventures en leden van de raad van bestuur van Zalando, Earlybird Venture Capital en Redalpine Ventures.

Website: n26.com [https://n26.com ] Twitter: @n26 [https://twitter.com/n26 ] Facebook: facebook.com/n26 [https://www.facebook.com/n26 ]

Contactpersoon voor de pers van N26, Anja Schlenstedt, Lauren Robson, press@n26.com, Tel. +49(0)162-4362311

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234