DASH stijgt 204% tot $ 990, een recordhoogte op Huobi.pro

- Bovenaan wereldwijde beurzen

SINGAPORE, 15 november 2017 /PRNewswire/ -- Volgens de gegevens van Huobi.pro heeft het handelspaar DASH/USDT op 12 november rond 23.00 een hoogte bereikt van 990 (gelijk aan $ 990). De geregistreerde 204% groei binnen dezelfde handelsdag heeft ook de allerhoogste prijs van DASH ooit bepaald. De cryptocurrency, dat met de ondersteuning van anonieme instant betaling de privacy van gebruikers beschermt, maakte op 9 november haar debuut op Huobi.pro waar het een sterk momentum had en alle andere wereldwijde beurzen voorbijstreefde.

Uit informatie van CoinMarketCap blijkt dat DASH vóór haar notering op Huobi.pro op de zesde plaats stond wat betreft haar marktkapitalisatie. Na de notering op Huobi.pro, overtrof de totale marktwaarde van DASH Litecoin, dat een vijfde plaats bekleedde.

Huobi.pro heeft al handelsdiensten gelanceerd voor zeven blokchain-gerelateerde cryptocurrency-activa, waaronder USDT, AST, KNC, ZRX, RCN, DASH, OMG, RDN. Per 15 november biedt het platform in totaal 22 handelsparen.

Eerder, bij het aannemen van de activawaarderingstheorie, onthulde het Huobi Blockchain Application Onderzoeksinstituut een SMARTChain evaluatiemodel v2.0 voor blokchain-gerelateerde cryptocurrency-activa. De evaluatieresultaten dienen als een essentiële leidraad voor Huobi.pro bij het bepalen van de beste strategie voor hoe aanvullende opkomende blockchainactiva kunnen worden toegevoegd. De hierboven genoemde zeven nieuwe leden hebben allemaal een streng, op dit model gebaseerd evaluatieproces doorstaan.

Na de sluiting van haar handelsdiensten voor orderportefeuilles in China op 31 oktober, heeft Huobi proactief haar wereldwijde aanwezigheid uitgebreid. Momenteel beheert Huobi het mondiale uitwisselingsplatform Huobi.pro, Huobi Korea, Huobi China Information and Research, en Huobi Wallet. Op 4 november heeft Huobi.pro het ook mogelijk gemaakt om bitcoin te verhandelen met gebruik van de Chinese Yuan door middel van haar over-the-counter platform otc.Huobi.pro.

CONTACT: Dong Tingyu, +86-182-7145-6216, dongtingyu@huobi.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234