Tickets voor de Los Angeles Auto Show 2018 zijn u verkrijgbaar

De meest toonaangevende Automotive-beleving strijkt tussen 30 november en 9 december opnieuw neer in het Los Angeles Convention Center

LOS ANGELES, 15 augustus 2018 /PRNewswire/ -- Entreekaarten voor de editie van 2018 zijn nu verkrijgbaar voor autoliefhebbers en fans van de Los Angeles Auto Show op: LAAutoShow.com [https://laautoshow.com/tickets/?utm_source=main-nav&utm_medium=website&utm_campaign=main-nav-tickets-button]. Vorig jaar werden tijdens de mondiale show circa 1.000 nieuwe modellen, voertuigen en conceptcars voorgesteld c.q. tentoongesteld en dat zal dit jaar naar verwachting niet anders zijn. Naast uiteenlopende voertuigtypes biedt de 111(e) editie de bezoeker een indrukwekkend scala aan gezinsvriendelijke activiteiten, inclusief simulators, gaming-attracties en interactieve rijbelevingen.

https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

Tesla keert dit jaar terug naar de LA Auto Show en zal in de South Hall de nieuwste auto's van het merk tonen. In het South Atrium zullen Hyundai en Porsche respectievelijk aanwezig zijn met racing-simulators en een levensgrote Lego-auto in een speciale Kids Zone. Bezoekers kunnen een testrit maken in talloze uitvoeringen en modellen, waaronder de auto's van Acura, Alfa Romeo, Buick, Cadillac, FCA, Ford, GMC, Honda, Mazda, Toyota, en Volvo. De elektrische automerken BYTON en Rivian, en ook Genovations - 's werelds eerste legale elektrische auto met een topsnelheid van ruim 354 km/h - zullen hun nieuwste concepten en creaties aan het publiek voorstellen. In het West Atrium kunnen bezoekers terecht voor interactieve live demonstraties en kennismaken met nieuwe zelfrijdende voertuigconcepten van bedrijven als ICONA Designs.

"De LA Auto Show is nu al meer dan een eeuw onlosmakelijk verbonden met de stad Los Angeles en we zijn er nog steeds trots op dat we voor zoveel mensen een jaarlijkse bestemming zijn," aldus Lisa Kaz, President en CEO van de LA Auto Show en AutoMobility LA. "We bevinden ons hier in de grootste automarkt en we doen er dan ook alles aan om bezoekers te entertainen, ze activiteiten te bieden die fun zijn en iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto, willen we een moeiteloze shopping-beleving bieden."

Voor de LA Auto Show zijn de volgende categorieën tickets verkrijgbaar:


-- Any Day: Geldig op een willekeurige dag tussen 30 november en 9
december. Prijs voor kinderen bedraagt $5, $10 voor senioren en $15 voor
volwassenen (kinderen tot 6 jaar gratis onder begeleiding van een
betalende volwassene)
-- Monday-Thursday: Goedkopere tickets die alleen geldig zijn op de dagen
tussen 3-6 december. Prijs voor kinderen bedraagt $5, $10 voor senioren
en $12 voor volwassenen (kinderen tot 6 jaar gratis onder begeleiding
van een betalende volwassene)
-- Early Entry: Voor toegang tot de show op zaterdag of zondag (1-2 of 8-9
december) één uur vóór de deuren opengaan voor het grote publiek.
Deze tickets zijn uitsluitend via internet verkrijgbaar. Prijs voor
kinderen bedraagt $10, $20 voor senioren en $35 voor volwassenen
(kinderen tot 6 jaar gratis onder begeleiding van een betalende
volwassene)
-- Group Ticket Packages: Voor één bezoekdag tussen 30 november en 9
december en uitsluitend geldig voor groepen van 20 personen of meer.
Prijs op aanvraag via: LAAutoShow.com/groups
[http://laautoshow.com/groups]
-- Guided Tours: Op 1, 2, 8 en 9 december worden 2-uur durende
rondleidingen gegeven door experts in de autobranche. Rondleidingen
beginnen om 07:45 (AM) en zijn inclusief hoofdtelefoon en een
continentaal ontbijt. Na de rondleiding kunnen de deelnemers tot
sluitingstijd de show bezoeken. Deze tickets zijn uitsluitend via
internet verkrijgbaar. Prijs voor kinderen bedraagt $35 en $85 voor
volwassenen
Net als voorgaande jaren, hebben bezoekers toegang tot The Garage onder de South Hall dat een aanzienlijk deel uitmaakt van de 90.000 m(2) grote LA Auto Show. Bezoekers kunnen in The Garage kennismaken met de nieuwste autotechnologie en hier wordt tevens een uitgebreide collectie customized modellen, exotische exemplaren etc. tentoongesteld.

In de komende maanden zal aanvullende informatie worden bekendgemaakt over over auto's en on-site activiteiten.

Vlak voor de LA Auto Show, tussen 26 en 29 november, vindt in het Los Angeles Convention Center de AutoMobility LA [https://automobilityla.com/] plaats, één van 's werelds grootste evenementen voor het wereldkundig maken van belangrijk nieuws op het gebied van automobiliteit en technologie.

Kijk voor meer informatie over de LA Auto Show of AutoMobility LA op: LAAutoShow.com [http://laautoshow.com/] en AutoMobilityLA.com [http://www.automobilityla.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show(®)) wordt sinds 1907 jaarlijks georganiseerd en is de belangrijkste Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016, ging de Press & Trade Days van de show op in de Connected Car Expo (CCE) en werd de AutoMobility LA(TM), de eerste vakbeurs binnen de branche waarbij de technologie- en autobranche samenkwamen om nieuwe producten en technologieën te introduceren en de belangrijkste kwesties over de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2018 zal tussen 26 en 29 november plaatsvinden in het Los Angeles Convention Center, waar nieuwe voertuigen van verschillende fabrikanten zullen worden onthuld. De LA Auto Show 2018 zal van 30 november tot 9 december toegankelijk zijn voor het grote publiek. AutoMobility LA is dé gelegenheid voor de nieuwe autobranche om zaken te doen, baanbrekende nieuwe producten te onthullen en met strategische aankondigingen in aanwezigheid van mondiale media- en brancheprofessionals te komen. LA Auto Show wordt gesteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en de exploitatie en organisatie zijn in handen van ANSA Productions. Voor het laatste nieuws en actuele informatie kunt u de LA Auto Show volgen op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], op Facebook via facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/] of op Instagram via https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/]. Voor het ontvangen van de laatste nieuwsberichten kunt u zich aanmelden op: http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Eerdere panelgesprekken, interviews en keynotes kunt u beluisteren op de nieuwe podcast van de LA AutoMobility via: https://automobilityla.com/podcast/ [https://automobilityla.com/podcast/]. Kijk voor meer informatie over AutoMobility LA op: https://www.automobilityla.com/ [https://www.automobilityla.com/].

Contactpersonen voor de media:
Sanaz Marbley/Devon Zahm
JMPR Public Relations, Inc.
(818) 992-4353
smarbley@jmpr.com [mailto:smarbley@jmpr.com]
dzahm@jmpr.com [mailto:dzahm@jmpr.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

Web site: http://laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234