Michael Ngai, voorzitter van The Red Group en voormalig Managing Director van UBS Investment Bank wordt lid van de adviesraad van Cloudwith.me

DUBLIN, August 15, 2017 /PRNewswire/ --

- De ICO met een waarde van $300 miljoen van Cloudwith.me creëert de Cloud Token  voor direct gebruik met clouddiensten tegen 50% van de huidige kosten

- Cloudwith.me creëert de basis voor een gedistribueerd ecosysteem voor blockchain-betalingen 

Cloudwith.me, het bedrijf achter de beheerde clouddiensten, kondigde vandaag de aanstelling aan van Dhr. Michael Ngai bij zijn adviesraad. Dhr. Ngai is een toonaangevend financieel manager binnen de Aziatisch-Pacifische regio en hij zal Cloudwith.me adviseren bij de Initial Coin Offering (ICO) van zijn Cloud-cryptovaluta en bij de corporate governance en bedrijfsstrategie.

Michael Ngai heeft een schat aan ervaring binnen de internationale financiële sector. Op dit moment is hij voorzitter van The Red Group en eerder was hij Managing Director van UBS Investment Bank.

Dhr. Ngai is ook lid van het nationale comité van de politieke bestuursconferentie van het Chinese volk ("CPPCC"), een vast commissielid van de CPPCC in de provincie Heilongjiang, China, en een oud-student en lid van de ontwikkelingsadviesraad van Clare Hall, universiteit van Cambridge.

"Dhr. Ngai vormt een waardevolle aanvulling op ons bedrijf en zal van groot belang zijn bij zowel het bereiken van een succesvolle ICO als het creëren van een toegankelijkere, goedkopere gedecentraliseerde cloud," aldus Asaf Zamir, mede-oprichter en CTO van Cloudwith.me. "Zijn ervaring is ook belangrijk bij het adviseren van ons managementteam en het ondersteunen van onze wereldwijde bedrijfsontwikkeling."

Dhr. Ngai reageerde hierop: "De blockchain-revolutie heeft de potentie om een revolutionaire verandering te worden die de vermarkting van de kosten van clouddiensten zal stimuleren en de cloud toegankelijk zal maken voor miljoenen mensen, met name in ontwikkelingslanden. De technologie en visie van Cloudwith.me onderscheiden zich van vrijwel elke andere ICO en zorgt voor een directe toepassing en een echte waardepropositie. Dit is een spannende ICO met een specifieke focus die de cloud naar een hoger plan kan tillen."

Cloudwith.me is in 2015 opgericht om zijn klanten een beheerde hostingoplossing te bieden voor clouddiensten op hyperschaal. Op dit moment heeft het meer dan 22.000 serverimplementaties die MKB-bedrijven wereldwijd sterke samenwerkingsverbanden bieden met de meest vooraanstaande aanbieders van clouddiensten op dit moment.

De ICO van Cloudwith.me is erop gericht om direct waarde te leveren voor de kopers van de Cloud Token. De Cloud Token is de enige cryptovaluta-token die al kort na sluiting van de ICO kan worden gebruikt om te profiteren van en te betalen voor clouddiensten van 's werelds grootste cloudaanbieders tegen 50% van de huidige kosten. Het streefbedrag van $300 miljoen van de ICO van Cloudwith.me zal worden geïnvesteerd in cloud-infrastructuur en software-ontwikkeling.

De campagne van Cloudwith.me's ICO eindigt op 25 augustus 2017. Gedurende de ICO kunnen geaccrediteerde beleggers de Cloud Token aanschaffen met behulp van Bitcoin of Ether of met behulp van reguliere bankoverschrijvingen en creditcards.

Voor meer informatie over de Cloud ICO gaat u naar: token.cloudwith.me [http://token.cloudwith.me ]

Over Cloudwith.me  

Cloudwith.me, in 2015 opgericht door Asaf Zamir en Gilad Somjen, biedt een beheerde hosting-oplossing voor toegang tot AWS en Azure-clouddiensten. Cloudwith.me biedt meer efficiëntie voor particulieren en bedrijfseigenaren, van MKB-bedrijven tot grote ondernemingen, door het vereenvoudigen van het proces en het minimaliseren van de benodigde hoeveelheid tijd en complexiteit om hun cloud-servers te installeren en onderhouden.Contacten voor de media:

Noord-Amerika
Amanda Drain
Montieth & Company
adrain@montiethco.com
+1-646-864-3263

Europa
Zarna Patel
Montieth & Company
zpatel@montiethco.com
+44-020-3865-1947

Azië-Pacifisch
Monica Qu
SPRG
monica.qu@sprg.com.cn
+86(10)8580-4258 x 251


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234