Mindtree Erkend als Leider in Applicatie-Ontwikkeling en Onderhoud door ISG

BANGALORE en WARREN, New Jersey, August 15, 2017 /PRNewswire/ --

Bedrijf tevens vermeld als 'Rijzende Ster' in applicatie-ontwikkeling

Mindtree, een internationale technologische dienstverlener en specialist op het gebied van digitale transformatie, is uitgeroepen tot meest toonaangevende dienstenleverancier op het gebied van Applicatie Ontwikkeling & Onderhoud (ADM) door de Information Services Group (ISG), een wereldwijd toonaangevend technologisch onderzoeks- en adviesbureau.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

In het nieuwe ISG Provider Lens(TM) ADM Quadrant Report wordt Mindtree een 'Leider' genoemd in het testen van applicaties en een 'Rijzende Ster' op het gebied van applicatie-ontwikkeling. ISG beoordeelde Mindtree en 33 andere dienstverleners op de Amerikaanse markt aan de hand van een aantal belangrijke criteria, waaronder strategie en visie, innovatie, merkbekendheid en geographische aanwezigheid, verkoop- en partnernetwerk, omvang en diepgang van serviceportfolio en technologische vorderingen.

Over Mindtree's ontwikkelingsplan voor dienstverlening op het gebied van tests staat in het rapport: "Mindtree richt zich op next-gen testcontracten, met name het creëren van een naadloze testomgeving en klantgerichtheid, via een netwerk van gekoppelde mobiele en intelligente apparaten, bedrijfsapplicaties en andere media."

Het rapport roemt met name de agile benadering van tests, de coinnovatie met klanten en de flexibiliteit in testopdrachten van Mindtree. Lees hier [http://possible.mindtree.com/ISG-Recognizes-Mindtree-as-a-Leader-in-Application-Testing.html?utm_campaign=isg_application_testing&utm_medium=pr&utm_source=pr_wire&utm_content=report&utm_term=&utm_audience= ] het rapport 'Quadrant Rapport for Application Testing'.

Het rapport geeft Mindtree de positie van 'Rijzende Ster' in het Product Challenger Kwadrant voor Applicatie Ontwikkeling met de opmerking: "Mindtree's kracht ligt in zijn next-gen applicatiemogelijkheden, selectieve branchefocus, onshore innovatie en een op partnership gebaseerde benadering van klantencontracten."

Het rapport benadrukt tevens Mindtree's Digitale, agile en cloudmigratie-mogelijkheden. Daarbij beschrijft het rapport de benadering van Mindtree ten aanzien van cloudtransformatie als holistisch - van adviseren tot bouwen en van migratie tot beheer. Lees hier [http://possible.mindtree.com/ISG-Recognizes-Mindtree-as-a-Rising-Star-in-Application-Development.html?utm_campaign=isg_application_testing&utm_medium=pr&utm_source=pr_wire&utm_content=report&utm_term=&utm_audience= ] het rapport 'Quadrant Report for Application Development'.

"De verwachtingen op dit terrein groeien snel als gevolg van technologische ontwikkelingen en veranderende klantbehoeften," aldus Manas Chakraborty, Global Head, Test Engineering and Integrated Services bij Mindtree Ltd. "Mindtree heeft deze ontwikkelingen snel gedetecteerd en heeft geïnvesteerd in nieuwe capactieit om zich hierop voor te bereiden. Deze erkenning betekent dat de stappen die wij hebben ondernomen in de juiste richting zijn geweest."

"Mindtree heeft zowel zijn concurrentiekracht, waaronder geographische dekking, ervaring en bekwaamheid in uitvoering aantoonbaar gemaakt, als de waarde van zijn portfolio in de zin van technologische competentie, partnerschappen, reikwijdte van zijn diensten en innovatie op het gebied van ADM services," verklaart Esteban Herrera, partner en global leader, ISG Research. "Door deze en andere factoren is Mindtree de meest voor de hand liggende partner waar het gaat om applicatietests en -ontwikkeling."

De ISG Provider Lens(TM) Quadrant report serie levert waardevolle inzichten in de capaciteiten van service providers op basis van ISG's unieke methodologie, welke een mengsel is van empirische, data-gestuurd onderzoeken en marktanalyses met werkelijke praktijkervaring en observaties van het internationale team van ISG adviseurs.

Over ISG  

ISG (Information Services Group) is een toonaangevend internationaal bureau voor technologisch onderzoeks- en adviesdiensten. Als betrouwbare zakenpartner van meer dan 700 klanten, waaronder 75 van de wereldwijde top 100 van ondernemingen, is ISG gericht op het helpen van bedrijven, organisaties uit de publieke sector en service- en technologieproviders die operationele excellentie en snellere groei willen bereiken. Het bureau is gespecialiseerd in digitale transformatiediensten waaronder automatisering, cloud and data analytics; sourcing advisory; managed governance and risk services; network carrier services; technology strategy and operations design; change management; market intelligence, en technologisch onderzoek en analyse. Opgericht in 2006 en gevestigd in Stamford, Connecticut, heeft ISG ruim 1.300 professionals in dienst in meer dan 20 landen - een internationaal team dat bekendstaat om zijn innovatieve denkwijze, marktinvloed, diepgaande sector- en technologie-expertise, en onderzoeks- en analysecapaciteit van wereldklasse, gebaseerd op de meest uitgebreide marktgegevens van de gehele sector. Kijk voor meer informatie op http://www.isg-one.com.

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeenvorming tot uitvoering, die Global 2000-klanten in staat stellen hun concurrenten voor te blijven. Mindtree is 'digitaal geboren' en gebruikt een flexibele aanpak welke is gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creeren. Tegelijkertijd optimaliseert onze diepgaande expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentieren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of uw omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Alle product- en bedrijfsnamen die hierin staan vermeld, kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:India
Ankita Dubey
Mindtree
+91-789919001
ankita.dubey@mindtree.com

Verenigde Statem
Erik Arvidson
Matter Communications
+1-978-518-4542
earvidson@matternow.com

Europa
Imogen Nation
Hotwire
+44-20-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234