AutoMobility LA(TM) Accepteert Inzendingen voor de '2017 Top Ten Automotive Startups(TM)'-wedstrijd

Toonaangevende Vernieuwers in de Auto-Techindustrie worden Aangemoedigd om Voorstellen In te Dienen tot en met 15 juli om kans te Maken op Erkenning in AutoMobility LA

LOS ANGELES, 15 mei 2017 /PRNewswire/ -- De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) AutoMobility LA(TM) [http://www.automobilityla.com/] heeft vandaag aangekondigd dat het inzendingen accepteert voor de '2017 Top Ten Automotive Startups Competition(TM)'-wedstrijd (Top Tien). Na het succes in 2016 zal de wedstrijd dit jaar startups bekronen die de grootste innovaties en het hoogste potentieel bieden om vorm te geven aan de toekomst van de nieuwe transportsector.

De top tien-winnaars en de top drie-finalisten zullen worden aangekondigd voor de 2017 AutoMobility LA show, die zal plaatsvinden in het Los Angeles Convention Center van 27 tot en met 30 november. De winnende startup zal deelnemen aan een live adviessessie samen met invloedrijke deskundigen op het gebied van de technologie en de auto-industrie in de namiddag op dinsdag 28 november. De adviseurs die hieraan zullen deelnemen zijn onder andere Bill Tai, investeerder van Silicon Valley, Norman Firchau, voorzitter en algemeen directeur van Porsche Consulting North America, en Jeff Henshaw, programmabeheerder bij Quantum Computing Microsoft.

Startups kunnen zich hier inschrijven: https://automobilityla.com [https://automobilityla.com/].

Een selecte groep juryleden zal de Top Tien van AutoMobility LA kiezen. Dit team zal zijn samengesteld uit hoge kaderleden van bedrijven zoals Elektrobit, NVIDIA en The Drive van Time Inc., evenals Porsche Consulting, Microsoft en het uitvoerend team van de LA Auto Show.

De Top Tien-finalisten zullen exclusief toegang hebben tot AutoMobility LA en een plaats krijgen in het Technologiepaviljoen buiten het Los Angeles Convention Center. Verder zullen de startups publiekelijk worden erkend in aanwezigheid van 25.000 mediaprofessionals, invloedrijke thought-leaders, autofabrikanten, tech-titanen, ontwerpers, ontwikkelaars, investeerders, dealers, overheidsfunctionarissen, analisten, collega-startups en anderen.

Daarnaast hebben de Top Tien-winnaars van 2017 volledig toegang tot alle belangrijke netwerkevenementen van AutoMobility LA en krijgen ze een exclusieve uitnodiging voor een VIP-receptie met het uitvoerend team van AutoMobility LA, de leden van de Raad van Advies, topbeleggers en leidinggevenden uit de sector. Voorts zullen ze toegang hebben tot een lijst mentoren, met inbegrip van een selecte groep durfkapitaalbeleggers en ondernemers die hen zakelijk advies zullen verlenen.

"Onze Top Tien-wedstrijd is een goede weerspiegeling van waar AutoMobility LA voor staat - een viering van de nieuwe mobiliteitsindustrie," zei Lisa Kaz, voorzitter en CEO van AutoMobility LA en LA Auto Show. "De mobiliteitsindustrie evolueert constant en het is ons doel om ondernemingen te erkennen die echt innoverend zijn in de traditionele autobranche en die bezig zijn met de ontwikkeling van het volgende fantastische product of dienst die ons leven zal veranderen."

Een aantal van de vorige Top Tien-winnaars zijn Argus Cyber Security, Elio Motors, EverCharge, Inc., High Mobility, HopSkipDrive (deze onderneming ontving aanzienlijke financiële steun na te hebben deelgenomen aan de Top Tien) en PolySync.

AutoMobility LA accepteert inzendingen voor de wedstrijd vanaf 15 mei tot en met 15 juli 2017. Voor meer informatie en om uw voorstel in te dienen, kunt u terecht op: www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) viert dit jaar zijn 110e verjaardag. Elk jaar is het de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 werden de pers- en handelsdagen samengesmolten met de Connected Car Expo (CCE) om samen AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste vakbeurs in de branche die technologie en de auto-industrie samenbrengt om de dringendste problemen rond de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2017 zal gehouden worden in het Los Angeles Convention Center op 27-30 november. De LA Auto Show 2017 is open voor het publiek van 1 tot en met 10 december. AutoMobility LA is de plek waar de nieuwe auto-industrie zaken doet, baanbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet in aanwezigheid van de internationale media. De LA Auto Show wordt onderschreven door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Voor bijkomende informatie en het laatste shownieuws, volg LA Auto Show op Twitter twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow] of op Facebook facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/]en meld u aan voor alerts op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Voor meer informatie over AutoMobility LA, bezoek http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

Mediacontacten: Sanaz Marbley/Amanda Niklowitz JMPR Public Relations 818-992-4353 smarbley@jmprpublicrelations.com [mailto:smarbley@jmprpublicrelations.com] aniklowitz@jmprpublicrelations.com [mailto:aniklowitz@jmprpublicrelations.com]

Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234