Planon benoemd als 'leider' in de IWMS-markt door onafhankelijk onderzoeksbureau

~ Planon wederom uitgeroepen tot toonaangevende leverancier van IWMS-oplossingen ~

NIJMEGEN, Nederland, 15 april 2019 /PRNewswire/ -- Planon is opnieuw uitgeroepen tot 'Leader' in het Green Quadrant® voor Integrated Workplace Management Systems (IWMS [https://planonsoftware.com/nl/actueel/knowledge-center/begrippenlijst/iwms/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant_2019]) 2019. Dit betekent dat zij wordt gezien als toonaangevende leverancier van softwareoplossingen in de wereldwijde IWMS-markt. Planon biedt als marktleider innovatieve software die Corporate Real Estate Managers, Facility Managers en commerciële service providers ondersteunt in het optimaliseren van de prestatie van de werkomgeving.

Het rapport [https://pages.planonsoftware.com/NL-Verdantix_Green_Quadrant_2019_Registration.html?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant_2019] belicht diverse sterke punten van het Planon-platform; zoals de toegevoegde waarde ervan voor end-to-end vastgoedbeheer, de leidende positie binnen de sector hoger onderwijs en de sterke functionaliteit voor facilitaire service providers.

Een nieuw aspect dat Verdantix in 2019 voor het eerst in haar beoordeling heeft meegenomen, is het vermogen van de verschillende softwareleveranciers om facilitaire service providers te ondersteunen. Volgens het rapport heeft de omvang van Planons klantenbestand [https://planonsoftware.com/nl/actueel/nieuws/dussmann-group-gebruikt-planon-software-om-beter-in-te-spelen-op-de-behoeften-van-klanten/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant_2019] de organisatie in staat gesteld om gespecialiseerde functionaliteit te ontwikkelen ter ondersteuning van facilitaire service providers. Denk hierbij aan het beheren van klantrelaties en het inzetten van field engineers bij meerdere klanten.

"Met een groeiend klantenbestand en specialistische oplossingen, zouden facilitaire service providers die op zoek zijn naar een geïntegreerd platform om interacties met klanten en productiviteit van medewerkers te verbeteren, Planon Universe for Service Providers moeten overwegen", concludeert Verdantix.

"Wij hebben fors geïnvesteerd in de diversificatie van ons productportfolio om zo goed mogelijk aan te sluiten op de veranderende behoeften van onze klanten en hun klanten. Het is geweldig om te zien dat Verdantix de oplossingen van Planon erkent als een van de sterkste in de markt", aldus Pierre Guelen, CEO van Planon. "Ik ben dan ook erg trots op de zeer positieve beoordeling over ons vermogen om facilitaire service providers te ondersteunen in hun kernactiviteiten." Een belangrijke reden voor het succes van Planon in de Service Provider markt is de voortdurende focus op marktonderzoek, samenwerkingen met klanten en technologische partnerships.

Over Planon

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon de marktleidende, wereldwijde leverancier van innovatieve software, bewezen best practices en professionele diensten die eigenaars en gebruikers van gebouwen, service providers en financiële professionals ondersteunen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen voor gebouwen, assets, werkplekken en mensen.

CONTACT: Bert van de Haar, bert.vandehaar@planonsoftware.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234