RE/MAX Top Makelaars naar Maastricht

Het succesvolle makelaarskantoor RE/MAX Top Makelaars gaat verhuizen naar Maastricht. Ondanks de huidige negatieve stemming bij de NVM over de woningmarkt zien ze bij RE/MAX de markt juist aantrekken. "Een goede reden om juist nu naar een betere locatie te gaan" zegt de nieuwe kantooreigenaar Berkers. Momenteel is hij actief op zoek naar een toplocatie voor het kantoor.

De RE/MAX makelaars Arno Wingen, Willem Nijs en Jeroen Olislagers kunnen vanuit de nieuwe vestiging hun werkgebied in Maastricht nog beter van dienst zijn. Tevens gaan ze een actieve samenwerking aan met het kantoor te Veldhoven (RE/MAX Life) waarvan Frans Berkers eveneens de eigenaar is. Deze samenwerking zorgt onder andere voor administratieve verbeteringen waardoor de makelaars hun tijd volledig ten gunste van hun klanten kunnen gebruiken.

RE/MAX Top Makelaars is vijf jaar geleden gestart in Cadier en Keer en is in die periode uitgegroeid tot één van de grote spelers op de markt in Zuid-Limburg. Het is dan ook een logische stap om nu naar een vestiging in Maastricht te gaan. "Ik ben zeer vereerd om met deze drie ambitieuze makelaars in Maastricht te gaan groeien richting het marktleiderschap", aldus Berkers.

Over RE/MAX
Met meer dan 110.000 makelaars in meer dan 65 landen is RE/MAX de meest succesvolle makelaarsorganisatie ter wereld. In Nederland zijn er meer dan 80 kantoren van waaruit ruim 400 makelaars en financieel adviseurs actief zijn. Bij iedere transactie met een RE/MAX makelaar ondersteunt de makelaar de Stichting RE/MAX for Kids (www.remaxforkids.nl).

Over de RE/MAX-formule
Franchisenemers van RE/MAX zijn zelfstandige ondernemers die een makelaarskantoor leiden. De binnen zo'n kantoor, eveneens zelfstandig functionerende, makelaars kunnen gebruik maken van de kantoorfaciliteiten, pr en marketingmiddelen en het wereldwijde netwerk van RE/MAX, om zich te profileren als full-service makelaars.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Felix de Wit, Regional Director RE/MAX Nederland 055-5768772 / felixdewit@remax.nl

RE/MAX Nederland

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234