IntSights Cyber Intelligence zet snelle groei door met lancering van internationaal kantoor, benoeming van drie VP's

NEW YORK, December 14, 2017 /PRNewswire/ --

Leverancier van op informatie gebaseerde beveiliging opent kantoor in Amsterdam;

verwelkomt Jonathan Daly, Paul Couturier en Tom Findling

IntSights Cyber Intelligence [https://intsights.com ], een toonaangevende leverancier van informatiebeveiliging voor bedreigingen vanuit het open, diepe en 'dark web'- en risicobeperkende oplossingen, heeft vandaag de opening aangekondigd van het nieuwste internationale kantoor in Amsterdam, evenals de benoeming van drie nieuwe leidinggevenden. Jonathan Daly treedt in dienst als Vice President, Global Marketing, Paul Couturier als Vice President, EMEA Sales, en Tom Findling als Vice President, Sales Engineering. Het nieuwe kantoor en de nieuwe medewerkers weerspiegelen de snelle uitbreiding van IntSights in de markt voor cyberbeveiliging en informatie over bedreigingen.

"IntSights kent dit jaar een astronomische groei en we hebben er veel vertrouwen in dat deze trend zich zal voortzetten onder de sterke leiding van onze nieuwe aanwinsten," zei Guy Nizan, CEO en mede-oprichter van IntSights. "Cyberbedreigingen zijn een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden, maar bedrijven hoeven niet achterover te leunen en te wachten op aanvallen. Ik zie ernaar uit samen te werken met Paul, Jonathan en Tom om onze boodschap te verspreiden dat een proactieve aanpak een noodzaak is in een onzekere wereld."

Paul Couturier [https://www.linkedin.com/in/paul-couturier-0b18b37 ] gaat de Europese afdeling van IntSights in Amsterdam leiden. Hij is een ervaren professional met meer dan 20 jaar ervaring in beveiliging en startende bedrijven. Voordat Couturier bij IntSights in dienst trad, was hij VP van CSS LightCyber, nu een EMEA-afdeling van Palo Alto Networks. Hij heeft ook leidinggevende functies bekleed bij TippingPoint, BlueCat Networks en Baynetworks. Couturier heeft een graad in economie van het Gerrit van der Veen College in Amsterdam.

Jonathan Daly [https://www.linkedin.com/in/jonathanwdaly76 ] treedt in dienst bij het kantoor in de V.S. en heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing. Hij gaat toezicht houden op alle activiteiten op het gebied van marketing, branding, public relations en strategieën voor inhoud. Jonathan was eerder Sr. Director of Product, Solution and Community Marketing voor Carbon Black, een bedrijf dat een leider is in de beveiliging van eindpunten. Hij heeft ook leidinggevende rollen bekleed bij Core Security Technologies, Endeca en Progress Software. Daly is afgestudeerd aan de Syracuse University.

Tom Findling [https://www.linkedin.com/in/tomfindling ] gaat het team voor verkooptechnologie wereldwijd leiden. Hij heeft 10 jaar aan praktijkervaring in het ontwikkelen en implementeren van systemen voor zakelijke klanten. Voordat hij bij IntSights in dienst trad, was Tom Director of Development and Product Management voor een beginnend bedrijf dat zich richt op het mobiliseren van personeelsbeheer voor nutsbedrijven. Daarvoor was Findling Lead Product Owner bij VMware, waar hij werkte aan een product voor gegevensanalyse voor cloud-handelingen. Findling heeft ook voor meerdere systeemintegreerders in Israël gewerkt. Daarnaast heeft hij drie jaar in het Israëlische leger gediend.

Over IntSights: IntSights zorgt voor een revolutie in cyberbeveiliging met het eerste platform gericht op bedreigingen van bedrijfsinformatie en mitigatie dat proactieve bescherming biedt door pasklare informatie over bedreigingen om te zetten in geautomatiseerde beveiligingsactie. Onze baanbrekende algoritmen voor 'datamining' controleren het externe digitale profiel van een onderneming continu over het gehele oppervlak, het diepe en het 'dark web', en categoriseren en analyseren tienduizenden bedreigingen. Ook automatiseren deze algoritmen de levenscyclus van risicoremediëring, stroomlijnen ze werkstromen, maximaliseren ze hulpbronnen en stellen ze bedrijfsactiviteiten veilig. Hierdoor is IntSights een van 's werelds snelst groeiende bedrijven voor cyberbeveiliging geworden. IntSights heeft kantoren in Tel Aviv, Amsterdam, New York en Dallas en wordt gesteund door Glilot Capital Partners, Blumberg Capital, ClearSky Security, The Blackstone Group en Wipro Ventures. Bezoek voor meer informatie: http://www.intsights.com.Contactpersoon:
Mark Prindle
Fusion PR
+1-646-452-7109
mark.prindle@fusionpr.com
 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234