Cruciale Metals Futures maken nu deel uit van Quincy Extreme Data-dienst van McKay Brothers

Selectie van metals futures van VK aan de laagste gekende latencies

LONDEN en GENÈVE, 14 september 2017 /PRNewswire/ -- McKay Brothers International heeft een aantal futures van de London Metal Exchange toegevoegd aan zijn toonaangevende Quincy Extreme Data (QED) dienst. Nu biedt QED een aantal LME-instrumenten aan de laagste gekende latency via Slough-LD4 en Basildon in het Verenigd Koninkrijk, evenals via Frankfurt-FR2, Marseille-MRS1 en Madrid-BME. De via die POP's verspreide LME-gegevens zijn futures van drie maanden voor koper (CA), hoogwaardig aluminium (AH), tin (SN), zink (ZS), nikkel (NI) en lood (PB).

De geselecteerde LME-futures zijn tegelijkertijd beschikbaar op QED POP's in New Jersey en Illinois. De latencies en prijzen zijn beschikbaar op http://www.quincy-data.com/ [http://www.quincy-data.com/]

"De LME is een gevestigde leider op het gebied van de prijsbepaling voor metaalmarkten wereldwijd," zei algemeen directeur Francois Tyc bij MBI. "Wij zijn verheugd om LME-gegevens te leveren via QED - een eenvoudige en lage latency dienst die het mogelijk maakt voor de handelaren om rekening te houden met cruciale LME-gegevens in hun besluitvormingsprocessen."

Het lokale millimeternetwerk van MBI in het Verenigd Koninkrijk verbindt de vijf leidende tradingcentra in en rond Londen aan de laagste gekende latencies. Het microgolfnetwerk van MBI verbindt de grootste tradingcentra in het Verenigd Koninkrijk met die op het Europese continent, vaak aan de laagste gekende latency.

"Gezien de competitie om gebruik te maken van de voorspellingen van tradingmodellen wordt een breder gebruik gemaakt van microgolfgegevens van meer activacategorieën, strategieën en regio's," vervolgde Tyc. "We verwachten dat er interesse zal zijn in de via de QED-dienst verdeelde LME-metalen van Chicago tot Mumbai en ook van de grote tradingcentra daartussen."

De QED-dienst biedt prijsbepaling 'à la carte', contracten van drie maanden en gratis probeerversies. Naast de LME verdeelt de QED-dienst marktgegevens van twaalf beurzen op 18 QED POP's in Europa, de VS en Azië.

Over McKay Brothers International, SA

McKay Brothers International, SA is een beproefde leverancier van private draadloze bandbreedte en de toonaangevende verdeler van extreem lage latency microgolfmarktgegevens. De Quincy Extreme Data-dienst is een geïntegreerde en gestandaardiseerde dienst die geselecteerde marktgegevens biedt van verschillende financiële beurzen wereldwijd. De dienst wordt aangeboden in exchange colocation centers in de hele wereld.

CONTACT: McKay Brothers International Media Relations: contact@mckay-brothers.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234