AddFinance verder onder de vlag van DAS Incasso

Jurisch dienstverlener DAS en incassobureau AddFinance hebben besloten een intensieve samenwerking aan te gaan en hun incassoactiviteiten samen te voegen. AddFinance zal in het kader van deze samenwerking op korte termijn naar buiten treden onder de naam DAS Incasso, kantoor 's Hertogenbosch.

DAS is een landelijk opererende juridische dienstverlener die ook incassodiensten aanbiedt en haar netwerk van incassovestigingen sinds 2007 steeds verder uitbreidt. Dankzij de aanwezigheid van AddFinance in de regio Noord Brabant is DAS nu ook in dit deel van Nederland vertegenwoordigd. AddFinance ziet in deze samenwerking de mogelijk om klanten ook in de rest van Nederland van dienst te zijn en haar dienstverlening verder uit te breiden. Bovendien kunnen de incassospecialisten van beide bedrijven direct van elkaars kennis en netwerken profiteren en klanten in heel Nederland van dienst zijn.

Mark Stolzenbach, general manager van AddFinance: "Onze klanten hebben positief gereageerd op het nieuws over de samenwerking met DAS. Het voordeel voor hen is dat zij voortaan kunnen profiteren van het landelijke incassokantorennetwerk van DAS. De samenwerking met DAS brengt op andere punten voor onze klanten geen veranderingen met zich mee. Het samenvoegen van onze activiteiten gebeurt met behoud van de korte lijnen en de snelheid die men van ons gewend is. Voorts behouden klanten hun vaste contactpersonen en blijft ook de directie van AddFinance aan ons kantoor verbonden."

Eric Pouw, algemeen directeur van DAS: "AddFinance is een uiterst professioneel incassokantoor met een ambitieus team. Wij zijn dan ook zeer verheugd over deze samenwerking. Niet alleen betekent het een verdere uitbreiding van onze incassoactiviteiten maar ook een volgende stap in het verder uitbouwen van ons decentrale kantorennetwerk. Ondernemers maar ook particulieren willen steeds vaker persoonlijk contact met hun juridische of incassospecialist. Het beleid van DAS is erop gericht om dichtbij onze klanten gevestigd te zijn om zo in die behoefte te kunnen voorzien."

AddFinance
AddFinance is dé specialist voor alle creditmanagement gerelateerde zaken. AddFinance werd in 2003 opgericht met als doelstelling om financiële bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren. . De behoefte van klanten bleek zich al snel toe te spitsen op het verbeteren van het debiteurenbeleid en het uitbesteden van incasso-activiteiten. Inmiddels is de kernactiviteit van het bureau het aanbieden van incassodienstverlening in de minnelijke fase. AddFinance onderscheidt zich door een klantvriendelijke benadering, flexibele aanpak en een hoog rendement voor klanten. Het bureau slaagt erin te zorgen dat klanten van haar opdrachtgevers tijdig en correct aan hun verplichtingen voldoen.
Naast incasso in het minnelijke traject biedt Addfinance nog steeds diensten aan rondom de ondersteuning en optimalisatie van financiële bedrijfsprocessen.

DAS
DAS is de juridische specialist voor particulieren en het mkb en biedt hun rechtsbijstand, juridisch advies en incassodiensten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar. In 2006 behandelde DAS in Nederland ruim 81.000 zaken, op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden.
DAS biedt particulieren en bedrijven ook juridische diensten tegen een aantrekkelijk uurtarief. Op het gebied van incasso biedt DAS een breed dienstenpakket dat varieert van het uitbesteden van facturatie en debiteurenbeheer tot en met het minnelijke en gerechtelijke incassotraject.

De premieomzet van de rechtsbijstandverzekeraar bedroeg in 2006 152,8 miljoen euro en de winst voor belastingen 24,5 miljoen euro. In Nederland heeft DAS ruim 1.200 medewerkers in dienst, waaronder 400 juridische specialisten en 300 incassospecialisten. DAS heeft kantoren gespecialiseerd in rechtsbijstand en juridische diensten in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch en Rijswijk en incassokantoren in Groningen, 's Hertogenbosch, Rotterdam, Arnhem en Breda.

DAS is in Nederland opgericht in 1963 door zeven Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en DAS Duitsland. DAS Duitsland bezit 50% van de aandelen, de overige 50% is in handen van de Nederlandse aandeelhouders. Inmiddels zijn er DAS-vestigingen in vijftien Europese landen. Voor meer informatie: www.das.nl.

Meer informatie:
Mark Stolzenbach/ AddFinance Directeur
T: 073 6137600 / E: m.stolzenbach@addfinance.nl
M: 0647088648

Marianne den Boef / DAS Manager Corporate Communicatie
T: 020 651 7531 / E: m.den.boef@das.nl
M: 06 53867888

DAS Rechtsbijstand

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234