Avature voegt Russische hosting toe aan haar HCM SaaS-oplossingen die voldoet aan dataprivacy-regelgeving, met de uitbreiding van haar private cl

NEW YORK en LONDON, 13 september 2017 /PRNewswire/ -- Avature, een aanbieder van SaaS die strategische HR-programma's ondersteunt, kondigde vandaag aan dat er vanaf nu aanvullende hostingdiensten beschikbaar zijn vanuit Moskou. Avature heeft haar in Moskou gevestigde hosting toegevoegd om haar internationale klanten - waarvan meer dan 20 procent uit de Fortune Global 500 - te voorzien van lokale dataverwerkingsoplossingen die voldoen aan Russische data privacy-regelgeving.

http://mma.prnewswire.com/media/386722/Avature_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/386722/Avature_Logo.jpg]

"Een integraal onderdeel van onze dienstverlening is het aanbieden van praktische oplossingen voor de steeds complexere vraagstukken omtrent naleving van regelgeving waarmee onze klanten te maken krijgen" zei Dimitri Boylan, CEO van Avature, "waaronder wetgeving voor datalokalisering, zoals in Rusland."

Telehouse Moscow, in het hart van de stad Moskou, is een PCI-gecertificeerde N + 1 redundante Moskouse faciliteit en is het best aangeschreven datacentrum in Oost-Europa. Telehouse Moscow werd in 2012 in opdracht genomen en wordt uitgevoerd door Telehouse Europe, een dochteronderneming van KDDI. Deze netwerkonafhankelijke faciliteit biedt toegang tot meer dan 300 telecomaanbieders, waaronder belangrijke netwerkoperators Orange, Mastertel, Megafon en KDDI, en biedt de mogelijkheid om direct contact te leggen met ieder M-punt in Moskou, waaronder M9 en M10.

"Wij zijn blij dat Avature samen met ons gaat uitbreiden in Moskou en dat zij hun diensten verder aanbieden aan de internationale klanten die hun oplossingen nodig hebben, "zei Takahisa Yui, Director of Sales and Marketing van Telehouse. "Avature is al sinds lange tijd klant bij ons en wij kijken ernaar uit onze ondersteuning van de Russische markt voort te zetten."

"Het Telehouse-bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij Avature", zei Robert Griffith, SVP of Data Centers & Security bij Avature. "Zij hebben ons de afgelopen 10 jaar onafgebroken van elektriciteit voorzien in hun New York City Teleport-faciliteit en bleven tijdens de orkaan Sandy volledig in bedrijf."

Over Avature

Avature is een zeer configureerbaar SaaS-platform voor bedrijven voor acquisitie en beheer van talent en de toonaangevende aanbieder van CRM-technologie voor wereldwijde rekrutering. Het bedrijf werd opgericht door Dimitri Boylan, medeoprichter en voormalig CEO van HotJobs.com. Avature levert internettechnologie van consumentenkwaliteit en innovatie door middel van HCM-software. Oplossingen van Avature zijn onder andere: het vinden van gedeelde diensten, volgen van sollicitanten, rekruteren op de campus en bij evenementen, beheer doorverwijzing medewerkers, sociale introductieprogramma's, betrokkenheid werknemers, mobiliteit werknemers en optimalisering personeel, en prestatiebeheer. Gebruikt door 101 van de Fortune 500 in meer dan 100 landen en 17 talen. Avature levert haar diensten vanuit haar private cloud, in datacentra in de VS, Europa en Azië. Avature heeft kantoren in Buenos Aires, Londen, Madrid, Melbourne, München, New York en Shenzhen. Kom meer te weten op www.avature.net [https://www.avature.net/] of volg @Avature.

Logo: http://mma.prnewswire.com/media/386722/Avature_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/386722/Avature_Logo.jpg]

CONTACT: CONTACTPERSOON: Maria Lorenzo Brisco, +1 212-380-4160 x418, press@avature.net

Web site: http://www.avature.net/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234