Mindtree opent 'Digital Pumpkin' in VS

BANGALORE en WARREN, New Jersey, September 13, 2017 /PRNewswire/ --

Het ideeëncentrum in Warren (New Jersey) helpt Amerikaanse ondernemingen hun digitale

potentieel te benutten

Mindtree, een internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met technologieservices en digitale transformatie, heeft vandaag de grote opening aangekondigd van haar eerste internationale Digital Pumpkin-innovatiehub in haar vestiging in Warren, New Jersey, VS. Mindtree borduurt voort op het succes van de oorspronkelijke Digital Pumpkin in haar internationale hoofdvestiging in Bangalore, India, in reactie op de vraag van klanten in de VS naar een interactieve ruimte waar multidisciplinaire teams ideeën kunnen uitwisselen en digitale ervaringen kunnen ontwerpen en verwerkelijken.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

In de Digital Pumpkin van 1486 vierkante meter kunnen bedrijven een cultuur van innovatie scheppen door een multidisciplinair team van experts van Mindtree en technologieversnellers bijeen te brengen. waaronder partners zoals start-ups met oplossingen die onze klanten ten goede kunnen komen. Ze komen samen om empathische gebruikersverhalen, persona en routekaarten voor klanten, functionele prototypen en pilots te creëren voor toekomstige projecten. De ruimte biedt een groot aantal oplossingen, versnellers en tools voor klanten waarmee ze toegang krijgen tot plannen en deze kunnen implementeren, inclusief een multichannel-sitebuilder, een platform voor klantbetrokkenheid en -loyaliteit, een next-generation uniforme interface voor klantgerichte organisaties en meer. Door middel van bewezen methodologieën, middelen en processen kunnen Mindtree-experts hun technische expertise, kennis van het vakgebied en adviesvaardigheden inzetten om klanten te helpen gebruik te maken van deze oplossingen en ideeën om te zetten in langdurig voordeel voor hun bedrijf.

"Mindtree's Digital Pumpkin is de kroon op ons werk om klanten te helpen in de digitale wereld en zakelijke vooruitgang te genereren waar ze echt wat aan hebben", aldus Rostow Ravanan, CEO van Mindtree. "Het is het perfecte laboratorium om digitale ideeën te katalyseren in echte oplossingen en om ervoor te zorgen dat deze oplossingen binnen de gehele organisatie ingeburgerd raken. Het succes van onze Digital Pumpkin in Bangalore was overweldigend en heeft geleid tot een vergelijkbare ruimte om onze Amerikaanse klanten beter te kunnen bedienen."

Sinds de opening van de Digital Pumpkin in Bangalore in 2013 is het de innovatiehub de voedingsbodem geweest voor meer dan 50 belangrijke transformaties. De vestiging in Warren zal Mindtree helpen te voldoen aan de eisen van klanten in de VS die graag toegang willen tot de expertise en platforms die de Digital Pumpkin biedt, zonder daar ver voor te hoeven reizen. Een paar van de meest succesvolle technologieën die deel uitmaken van de Digital Pumpkin-portfolio zijn oplossingen met betrekking tot het Internet der Dingen, kunstmatige intelligentie, cognitieve oplossingen, virtual en augmented reality, machinaal leren, gespreks-, cloud- en big data. De partners van Mindtree zullen waar gepast ook betrokken worden bij het vinden van oplossingen voor onze klanten.

Klik hier [https://www.mindtree.com/services/digital/the-digital-pumpkin?utm_campaign=DigitalPumpkin&utm_medium=pr&utm_source=pr_wire&utm_content=webcontent&utm_term=&utm_audience= ] voor meer informatie over de Digital Pumpkin en voor presentatievideo's van de ruimte.

Over Mindtree 

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologieservices, van ideeënvorming tot uitvoering, die Global 2000-klanten in staat stellen hun concurrenten voor te blijven. Mindtree is 'digitaal geboren' en hanteert een flexibele aanpak die is gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creëren. Tegelijkertijd optimaliseert onze uitvoerige expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT tot een strategisch middel Of u uw bedrijf zich nu wilt laten onderscheiden, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of uw omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Alle producten en bedrijfsnamen die in dit artikel worden genoemd, kunnen handelsmerken van hun geregistreerde eigenaars zijn.Neem voor meer informatie contact op met:
India
Ankita Dubey
Mindtree
+91-789919001
ankita.dubey@mindtree.com

Verenigde Staten
Erik Arvidson
Matter Communications
+1-978-518-4542
earvidson@matternow.com

Europe
Imogen Nation
Hotwire
+44-20-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234