Darling Ingredients Inc. kondigt conferentiegesprek en webcast financiële resultaten tweede kwartaal van 2017 aan

IRVING, Texas, 13 juli 2017 /PRNewswire/ -- Darling Ingredients Inc. zal op donderdag 10 augustus 2017 een conferentiegesprek en webcast houden om de financiële resultaten van het bedrijf voor het tweede kwartaal van 2017 te bespreken. De teleconferentie zal om 8:30 's morgens (Eastern Standard Time) beginnen en zal gehost worden door de heer Randall Stuewe, CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de heer Patrick Lynch, EVP en Chief Financial Officer. Bovendien zal het bedrijf een diavoorstelling beschikbaar stellen ter ondersteuning van de formele presentatie van het management. Deze diavoorstelling zal via het gedeelte voor beleggersrelaties op de website van het bedrijf toegankelijk zijn. Het persbericht zal na het sluiten van de markt op 9 augustus 2017 uitgegeven worden.

Vanwege de hoge hoeveelheid deelnemers in het verleden, biedt het bedrijf deelnemers nu de mogelijkheid om zich door middel van de volgende link, vooraf aan te melden voor de conferentie: http://dpregister.com/10109759 [http://dpregister.com/10109759]

Geregistreerde deelnemers zullen een e-mail ontvangen met een kalenderherinnering en een inbelnummer en PIN waarmee zij op 10 augustus 2017 rechtstreeks toegang tot het conferentiegesprek kunnen krijgen.

Deelnemers die zich niet vooraf willen aanmelden kunnen inbellen via 844-868-8847 (voor deelnemers in de V.S.) of 412-317-6593 (internationale deelnemers), en vragen naar het "Darling Ingredients"-gesprek. Een herhaling zal twee uur na afloop van het gesprek beschikbaar zijn en zal tot 17 oktober 2017 beschikbaar blijven. Bel met 877-344-7529 (V.S.), 855-669-9658 (Canada) en 412-317-0088 (internationale bellers) om toegang te krijgen tot deze herhaling en gebruik daarbij het wachtwoord 10109759. De live webcast en gearchiveerde herhaling zullen ook beschikbaar zijn via de website van het bedrijf op http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].

Over Darling

Darling Ingredients Inc. is 's werelds grootste beursgenoteerde ontwikkelaar en producent van duurzame natuurlijke ingrediënten uit eetbare en niet eetbare bio-voedingsstoffen. Het bedrijf creëert een breed scala aan ingrediënten en specialiteitsproducten voor klanten in de farmaceutische industrie alsmede de voedsel-, huisdierenvoer-, voer-, technische, brandstof-, bio-energie- en meststoffenindustrieën. Met vestigingen op vijf continenten, verzamelt en transformeert het bedrijf alle aspecten van dierlijke bijproductstromen tot algemeen gebruikte en speciale ingrediënten, zoals gelatine, eetbare vetten, vetten van voerkwaliteit, dierlijke eiwitten en maaltijden, plasma, ingrediënten voor diervoeding, organische meststoffen, geel vet, grondstof voor brandstof, groene energie, natuurlijke darmen en huiden. Het bedrijf herstelt en converteert ook gebruikte kookolie en restproducten van commerciële bakkerijen in waardevolle voedings- en brandstofbestanddelen. Daarnaast levert het bedrijf vetafvaldiensten aan voedselbedrijven, milieudiensten aan voedselverwerkers en verkoop het leverings- en inzamelingsapparatuur voor kookolie in restaurants. Ga voor meer informatie naar de website van het bedrijf op www.darlingii.com [http://www.darlingii.com/].

Safe-Harbor verklaring

Verklaringen opgenomen in dit persbericht met betrekking tot de verwachtingen of voorspellingen van het bedrijf of het management, zijn toekomstgerichte verklaringen bedoeld om te worden gedekt door de safe harbor-bepalingen van de Securities Act van 1933 en de Securities Exchange Act van 1934. De woorden "geloven", "verwachten", "zouden", "schatten", "beogen" en andere soortgelijke uitspraken geven aan dat het om een toekomstgerichte verklaring gaat. Het is belangrijk om op te merken dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die genoemd in deze en andere toekomstgerichte verklaringen. Verslagen op Form 10-K en kwartaalverslagen op Form 10-Q gedeponeerd bij de SEC zijn beschikbaar op de website van Darling op http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].


Neem voor meer informatie contact op met:

Melissa A. Gaither 251 O'Connor Ridge Blvd.,
Suite 300

Vice President van Investor Relations en Irving, Texas 75038

Global Communications Telefoon: 972-717-0300

mgaither@darlingii.com


Web site: http://www.darlingii.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234