Training bij schietincidenten opgenomen in nieuwe leermethoden voor veiligheid van SAI Global

Krachtige en innemende leerstof voor ethiek & naleving hoort bij een cultuur van risicobewustzijn, waarmee werknemers wordt geleerd te reageren op signalen bij extreem geweld op de werkplek

CHICAGO, 13 maart 2019 /PRNewswire/ -- SAI Global, een erkende leider van oplossingen voor geïntegreerd risicomanagement kondigde vandaag een volledige suite leermethoden aan voor veiligheid in het dagelijks leven inzake preventie, voorbereiding en reactie op extreem geweld op de werkplek. De suite is ontwikkeld met behulp van de op de leerling gerichte methodiek EthicsAnywhere(TM) van het bedrijf, waarmee organisaties worden ondersteund in de verandering van gedrag op belangrijke risicoterreinen. De suite heeft een aantal verschillende onderwijsmethoden voor verschillende leerstijlen, voor alle branches, regio's en scenario's.

Geweld op de werkplek is een groeiend probleem dat bedrijven naar schatting US$121 miljard per jaar kost, en in de afgelopen jaren is de ernst en frequentie geëscaleerd, waardoor werknemers moeten leren hoe ze om moeten gaan met terrorisme en grootschalige schietincidenten. Volgens de Amerikaanse Occupational Health and Safety Administration (OSHA) staan actieve schietincidenten op de werkplek nu op de derde plek in de lijst van oorzaken van fatale ongevallen op de werkplek in de VS, waarmee de menselijke en psychologische impact een ontnuchterende realiteit is geworden.

Situaties met extreem geweld zijn onvoorspelbaar en ontwikkelen zich snel. In de afgelopen tien jaar hebben actieve schietincidenten zich binnen 5 minuten of minder voorgedaan en veroorzaken ze meer dodelijke slachtoffers; 40 procent van de incidenten eindigt in zelfmoord ter plekke of kort daarna, in plaats van in een arrestatie, waaruit kan worden geconcludeerd dat het doel het aanbrengen van grootschalig letsel is. Bijna 70 procent van de incidenten eindigt voordat ordehandhavers ter plaatse aankomen. Ongeacht de branche of setting moeten werknemers signalen van problematisch gedrag kunnen herkennen en in het geval van geweld op de juiste wijze te kunnen reageren.

Door middel van ondersteuning van het juiste gedrag via een moderne, op simulatie gebaseerde aanpak voor leren binnen organisaties kunnen bedrijven zorgen voor veiligheid voor hun werknemers, wiens instinctieve reactie op geweld op de werkplek niet perse de beste aanpak vormt, om zo de zakelijke gemeenschap te beveiligen. Bij de nieuwe training die door SAI Global wordt aangeboden hoort een interactieve, multirisico-simulatie met instructies over hoe u dient te reageren in situaties met extreem geweld. Andere belangrijke eigenschappen van de nieuwe leermethoden voor veiligheid in het dagelijks leven van SAI Global zijn:


-- Korte, gerichte ervaringen door middel van volledige e-learning
cursussen met krachtige en innemende visuele elementen die ook
respectvol omgaan met dit gevoelige onderwerp.
-- Gevarieerde leerstijlen voor alle soorten cursisten, waaronder video,
posters, directe facilitering en vertraagde assessment
-- Configureerbare aanvullende producten om te voldoen aan de behoeften van
de klant
-- Gebruiksvriendelijke en intuïtieve technologische ervaringen met daarin
een risicosimulatie "Overleven van een actieve bedreiging"
-- Krachtige en flexibele data-analytics en rapportage met capaciteiten
waarmee werknemers participatie kunnen meten op het niveau van het
individu en van de organisatie
-- De onderwerpen zijn onder andere geestelijke gezondheid, pesten,
huiselijk geweld, actieve bedreigingen
"Brandoefeningen worden in bedrijven over de hele wereld uitgevoerd. Wanneer het alarm afgaat, kijken u en uw medewerkers elkaar aan en - als op een automatische piloot - vraagt u zich af of dit een oefening is en of u moet meedoen, waarna u eventueel naar buiten gaat, totdat het duidelijk is dat u terug mag komen. Maar wat gebeurt er wanneer de oefening geen oefening meer is, en u en uw medewerkers sneller en nauwkeuriger moeten reageren, in het geval van extreem geweld?" zegt Rebecca Turco, VP Learning bij SAI Global. "Helaas houden de meeste bedrijven geen gelijke tred met het feit dat dergelijke incidenten zich steeds vaker voordoen en geven zij hun werknemers geen training op het gebied van verdedigende strategieën en tactieken. Onze nieuwe leermethoden voor veiligheid in het dagelijks leven hebben een moderne, innovatieve aanpak, waarmee de wijze waarop mensen leren wordt bekeken, om zo een risicobewuste, zakelijk weerbare cultuur op ieder niveau van de organisatie op te nemen."

Als grootste leverancier van inhoud voor ethiek- en nalevingstraining, biedt SAI Global 600 leerervaringen aan over meer dan 20 onderwerpen omtrent risico, waaronder AVG training, informatiebeveiliging in spelvorm [https://m.comms.saiglobal.com/webApp/APP1225] leerervaringen en een suite trainingen en communicatie over seksuele intimidatie [https://www.saiglobal.com/en-au/8_new_sexual_misconduct_and_harassment_tools_to_help_your_organisation/] in naleving met de AB 1825. EthicsAnywhere is een basiselement van de SAI360 geïntegreerde risico- en nalevingsoplossingen die door SAI Global in september 2018 werden gelanceerd [https://www.saiglobal.com/en-us/news_and_resources/sai_global_news/sai_global_introduces_the_world_s_most_comprehensive__approach_to_integrated_risk_management/]. SAI360 is een suite oplossingen van de volgende generatie, waarmee organisaties operationele en strategische nalevingseisen kunnen beheren en hiertoe toegang hebben, in het kader van een robuust risicobeheerprogramma.

Over SAI Global

Bij SAI Global helpen wij organisaties om op een proactieve manier risico's te beheren om vertrouwen te creëren en zakelijke uitmuntendheid, groei en duurzaamheid te realiseren. Onze geïntegreerde oplossingen voor risicobeheer bestaan uit een combinatie van de beste capaciteiten, dienstverlenende en adviserende vaardigheden die van kracht zijn binnen de gehele levenscyclus waardoor bedrijven zich op andere zaken kunnen richten. Samen zorgen deze instrumenten en kennis ervoor dat klanten in staat gesteld worden om een geïntegreerd overzicht van het risico te verkrijgen. Vraag om een gratis demo [https://www.saiglobal.com/en-us/compliance_and_risk/request_a_demo/], om zo onze producten in actie te zien.

Wij hebben een wereldwijd bereik met locaties in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en het Pacifisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.saiglobal.com [http://www.saiglobal.com/].

https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg]

Video - https://mma.prnewswire.com/media/834140/SAI_Global___LifeSafety.mp4 [https://mma.prnewswire.com/media/834140/SAI_Global___LifeSafety.mp4]
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg]

CONTACT: Jacqueline Fleming, Global Head of Brand Strategy & Corporate Communications, SAI Global, T: +1 (609) 955-5120, E: Jacqueline.Fleming@saiglobal.com

Web site: http://www.saiglobal.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234