Edel-Optics biedt een unieke motorsportervaring bij de Race Of Champions 2019

HAMBURG, Duitsland, December 12, 2018 /PRNewswire/ --

De Multichannel-opticien is de officiële brillenpartner bij het 30-jarig jubileum  

Eenmaal per jaar komen kampioenen van alle motorraceklassen bij het ROC bijeen om te betwisten wie de "World's Greatest Driver" is. Om dit te bepalen, concurreren bestuurders van alle circuit- en rallycompetities onder identieke omstandigheden. Wie de titel verkrijgt is hier niet afhankelijk van de motorische optimalisatie of bandenstrategie, maar alleen de capaciteiten van de coureurs tellen. Op 19 en 20 januari 2019 strijden de piloten in het Foro Sol-stadion in Mexico-Stad. Al bevestigde deelnemers aan het aanstaande jubileum zijn onder andere Formule 1-coureur Sebastian Vettel en Mick Schumacher, zoon van motorsportlegende Michael Schumacher. Deze competitie is dus niet alleen een strijd van verschillende raceseries, maar ook van generaties.

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/796999/Edel_Optics.jpg )

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/797000/Edel_Optics.jpg )

Oprichter Fredrik Johnsson kijkt uit naar het 30-jarig jubileum van de ROC: "We vieren een grote verjaardag en we wilden iets bijzonders toevoegen aan ons internationale evenement. Edel-Optics is hier onze perfecte partner. Een wereldwijde en succesvolle onderneming die indruk maakt met haar hoge kwaliteitsnormen. ROC en Edel-Optics, de perfecte match!"

Edel-Optics levert als partner de passende brillen 

Met het grootste assortiment merkbrillen in Europa en prestigieuze samenwerkingen heeft de Multichannel-opticien het vertrouwen van ROC gewonnen en zal enkele deelnemende raceauto's voorzien van een zonnebril die speciaal is ontworpen voor ROC. "Zonnebrillen en motorsport hebben een lange geschiedenis die meerdere merken heeft gevormd. Coureurs met coole zonnebrillen vertegenwoordigen niet alleen een pure levensstijl, maar in deze omgeving speelt de kwaliteit van de bril natuurlijk ook een belangrijke rol. En ROC is het perfecte formaat voor ons om ons aldaar te positioneren ", zegt Dennis Martens, oprichter en bedrijfsvoerder van Edel-Optics.

Er worden twee modellen gelanceerd: de strikt beperkte "ROC Limited Edition" (199 Euro) en de "ROC Fan Edition" (89 Euro). Deze beperkte oplagen zijn beschikbaar vanaf 19 januari 2019 via http://www.edel-optics.nl (zolang de voorraad strekt).

Voor meer informatie: https://www.edel-optics.nl/perscentrum/persberichten  

Perscontacten: Katarina Ninkovic, katarina.ninkovic@edel-optics.de, +49-40-689-878-702Photo:
https://mma.prnewswire.com/media/796999/Edel_Optics.jpghttps://mma.prnewswire.com/media/797000/Edel_Optics.jpg
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234