ISG Provider Lens(TM) Kwadrant Verslag Erkent Mindtree als 'Rijzende Ster' in Drie Categorieën Voor Zijn Cloud Diensten

BANGALORE en WARREN, New Jersey, December 12, 2017 /PRNewswire/ --

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een leidend, digitale, transformatie en technologiediensten bedrijf, is erkend als Rijzende Ster in de ISG Provider Lens(TM) Cloud Diensten Kwadrant Verslag, gepubliceerd door Information Services Group [http://www.isg-one.com ] (ISG), een leidend, mondiale, technologisch onderzoek- en advies bedrijf.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Mindtree werd in drie kwadranten tot 'Rijzende Ster' benoemd: Public Cloud Infrastructure Consulting and Implementation Services, Public Cloud Infrastructure Managed Services en Public Cloud SAP Services. ISG beoordeelde Mindtree en 44 andere leveranciers aan de V.S. markt op hun bekwaamheid in zes dienstkwadranten. Naast de kwadranten waar Mindtree tot 'Rijzende Ster' benoemd werd, bevinden zich de andere kwadranten Public Cloud Brokerage Services, Infrastructure-as-a-Service (IaaS), en Unified-Communications-as-a-Service (UcaaS).

Door de nadruk te leggen op het vermogen van Mindtree in Public Cloud Consulting & Implementation Services, blijkt uit het verslag dat, "als native cloud bedrijf, Mindtree een heldere visie heeft op de toenemende invoering door bedrijven van public cloud en cloud-native oplossingen. Het heeft het initiatief genomen om zijn werknemers te trainen in vaardigheden zoals in configuratiemanagement."

Het verslag onderstreept ook de meerstappenaanpak van Mindtree met betrekking tot cloudmigratie, het gebruik van eigen middelen en die van derden, en een aanzienlijke DevOps ervaring in geautomatiseerde cloud infrastructuur. Het onderstreept ook de bewezen expertise van Mindtree in het succesvol opstellen van hybride clouds tussen AWS, Azure, en VMware omgevingen.

In Public Cloud Infrastructure Managed Services, erkent ISG de op automatisering gecentreerd benadering van Mindtree met betrekking tot cloud handelingen, en zijn uniforme aanpak voor het beheren van applicaties en infrastructuur. Bovendien, zo vermeldt het verslag, creëert de sterke focus van Mindtree op SAP innovatie, waaronder een cloud native benadering voor het hosten van SAP diensten, en de invoering van migratie middelen, een sterke waardepositie voor klanten die een transitie zoeken uit gehoste SAP diensten en hun omgevingen willen uitbesteden aan "hyper-scale" cloud leveranciers.

"Mindtree gaat door met het aantonen van een sterk concurrentievermogen in clouddiensten, aangedreven door zijn op automatisering gecentreerde aanpak, diepgaande domeinkennis, en bewezen dienst- en uitvoeringsvermogen. Als cloud-native bedrijf met een sterke focus op innovatie, komt Mindtree snel op als een leidende speler en een boeiende partner voor clouddiensten, in relatie tot andere leveranciers van de industrie," zegt Jan Erik Aase, Bestuurder en Hoofdanalist bij ISG Research.

"Het versterken en machtiger maken van bedrijven in de ontwikkeling van hun cloud ambities is de kern van de benadering van onze clouddiensten," zegt Manas Chakraborty, Senior Vicepresident bij Mindtree Limited. "Onze investeringen in de automatisering van cloud operaties, samen met het invoeren van eigen instrumenten en platformen, heeft ons geholpen meer grip te krijgen op onze kernmarkten."

Het ISG Provider Lens(TM) Kwadrant Verslag biedt inzichtelijke informatie over het dienstvermogen van leveranciers en marktpositionering in vergelijking met marktspelers in de V.S. en Duitsland. Het combineert empirische, datagestuurde resultaten en marktanalyse met praktisch zakelijk inzicht en observaties van het wereldwijde adviesteam van ISG.

Krijg volledig toegang tot het ISG verslag hier [http://possible.mindtree.com/ISG-Recognizes-Mindtree-as-Rising-Star-in-Cloud-Services.html?utm_campaign=ISG&utm_medium=pr&utm_source=pr_wire ] . Meer informatie over de de Cloud Diensten van Mindtree, kunt u hier [https://www.mindtree.com/services/cloud ] vinden.

Over het Information Services Group  

ISG (Information Services Group) is een leidend, mondiaal, technologieonderzoek en adviesbureau. Als betrouwbare zakenpartner van meer dan 700 klanten, waaronder 75 van de top 100 bedrijven in de wereld, verplicht ISG zich om bedrijven, publieke organisaties en diensten en technologie leveranciers te helpen om operationele uitmuntendheid en snellere groei te bereiken. Het bedrijf specialiseert zich in digitale transformatie diensten, waaronder automatisering, cloud en data analyse, bevoorradingsadvies, beheerd bestuur en risico diensten, netwerkvervoer diensten, technologische strategie en het ontwerp van werkzaamheden, verandermanagement, marktkennis en technologieonderzoek en analyse. Opgericht in 2006, en gevestigd in Stamford, Conn, ISG telt ongeveer 1300 professionals die in meer dan 20 landen werkzaam zijn, en samen een wereldwijd team vormen dat bekend staat voor zijn innovatieve denkvermogen, marktinvloed, diepgaande industriële en technologische expertise, en een van wereldniveau onderzoek- en analytische vermogen, op basis van de meeste uitgebreide marktgegevens uit de industrie. Bezoek voor meer informatie http://www.isg-one.com.

Over Mindtree  

Mindtree (NSE: MINDTREE) levert digitale transformatie en technologie diensten van hun ontwikkeling tot aan hun uitvoering, waardoor Global 2000 de concurrentie kan overtreffen. 'Born digital,' Mindtree kiest voor een wendbaar en flexibele benadering voor het creëren van maatwerkoplossingen in de keten van digitale waarde. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur en applicatiebeheer ons in het optimaliseren van uw IT tot een strategisch activum. Of u uw bedrijf wilt onderscheiden, bedrijfsfuncties moet herdenken, of omzetgroei wilt versnellen, kunnen wij u helpen deze doelen te bereiken. Bezoek http://www.mindtree.com voor meer informatie.Neem voor meer informatie contact op met:
India
Raman Suprajarama
Mindtree
+91-9860-77100
Raman.Suprajarama@mindtree.com

Verenigde Staten
Erik Arvidson
Matter
+1-978-518-4542
earvidson@matternow.com

Europa
Imogen Nation
Hotwire
+4420-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234