Stora Enso moderniseert Data Management met Rubrik

PALO ALTO, Californië en AMSTERDAM, 12 oktober 2017 /PRNewswire/ -- Vandaag maakte datamanagementbedrijf Rubrik bekend dat Stora Enso het marktleidende datamanagementplatform van Rubrik in gebruik heeft genomen in haar papierfabriek in Langerbrugge, Gent, ter bescherming van haar virtuele en fysieke workloads. Het hoofdkantoor van Stora Enso staat in Helsinki, Finland, en het bedrijf is wereldwijd een toonaangevende leverancier van duurzame oplossingen voor verpakkingen, biomaterialen, houten constructies en papier. De fabriek in Langerbrugge vervaardigt jaarlijks 540.000 ton kranten- en tijdschriftenpapier op basis van 100% gerecycled papier. Als voorloper op gebied van duurzaamheid exploiteert Stora Enso Langerbrugge twee kwalitatieve bio-WKK's (warmtekrachtkoppeling) die voorzien in meer dan 70% van de elektriciteitsbehoefte.

Het bedrijf heeft de software-appliance Rubrik Edge geïmplementeerd ter bescherming van haar zeven kantoren verspreid over het VK, Frankrijk en België. Met Rubrik zorgt Stora Enso Langerbrugge voor automatische back-ups, instant recovery, instant search en platform analytics binnen de hele omgeving.

Voordat Rubrik in gebruik werd genomen, had het bedrijf te lijden onder onbetrouwbare back-ups, complex beheer en eindeloze recovery tijden. Stora Enso Langerbrugge vond in Rubrik een gecentraliseerde, beleidsgerichte oplossing voor de hele omgeving. Het bedrijf heeft sinds de implementatie de volgende voordelen behaald:


-- 6 x betere back-up prestatie
-- Instant recovery
-- Aanzienlijke lagere RTO (1 dag t.o.v 1 week)
-- Versnelde testen/ontwikkeling voor fysieke SQL
"Stora Enso Langerbrugge heeft drie productie-units en vijf verkoopkantoren. Het is noodzakelijk dat we inzicht hebben in al onze data en de recovery snelheid om onze operationele continuïteit binnen al onze omgevingen te waarborgen," aldus Benny T'Jaeckx, IT System Engineer bij Stora Enso. "Rubrik Edge elimineert complex datamanagement op verschillende locaties en levert schaalbare groei en 1-click restores voor externe locaties."

"Onze vorige oplossing was gevoelig voor back-up fouten en ongebruikelijke meldingen. Rubrik biedt proactieve bewaking en compliance rapportage, wat mijn team hoofdpijn en tijd bespaart. Daarnaast zijn we van plan naar de public cloud over te stappen en we weten dat Rubrik ons daarin zal bijstaan."

"We zijn heel enthousiast over de samenwerking met Stora Enso, een toonaangevende, wereldwijd actieve papierfabrikant," vertelt Bipul Sinha, medeoprichter en CEO bij Rubrik. "Dankzij de implementatie van ons Cloud Data Management platform maakt het bedrijf gebruik van één enkele software-oplossing die over de gehele linie zorgt voor eenvoudig beheer, waar de data zich ook bevindt."

Over Rubrik
Rubrik levert een alles-in één back-upoplossing voor hybride omgevingen inclusief recovery, search, cloud en development. Door het gebruik van het toonaangevende Cloud Data Management platform met directe toegang en self-service kunnen klanten applicaties mobiliseren, hun beschermingsbeleid automatiseren, herstellen van Ransomware, applicatiegegevens op schaal zoeken en analyseren via één platform. Ga voor meer informatie naar https://www.rubrik.com [https://www.rubrik.com/] en volg @rubrikInc [https://twitter.com/rubrikInc] op Twitter.

Over Stora Enso Langerbrugge
Stora Enso is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van duurzame oplossingen voor verpakkingen, biomaterialen, houten constructies en papier. De fabriek in Langerbrugge vervaardigt jaarlijks 540.000 ton gerecycleerd kranten- en tijdschriftenpapier op basis van 100% oudpapier. Als voorloper op gebied van duurzaamheid exploiteert Stora Enso Langerbrugge twee kwalitatieve bio-WKK's (warmtekrachtkoppeling) die voorzien in alle nodige processtoom en meer dan 70% van de elektriciteitsbehoefte. Ga voor meer informatie naar http://www.storaenso.com/ [http://www.storaenso.com/].

CONTACT: Emily Iwan, Director of Communications, Rubrik, emily.iwan@rubrik.com

Web site: http://www.rubrik.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234