Hortonworks Introduceert Abonnement op Uniforme Ondersteuning van zowel Cloud als Data Center

SAN JOSE, Californië, 12 juni 2017 /PRNewswire/ -- DATAWORKS SUMMIT/HADOOP SUMMIT -- Hortonworks, Inc. ® [https://hortonworks.com/] , een vooraanstaand innovator van open en connected data platforms, lanceert vandaag een nieuw software support abonnement dat aangesloten organisaties naadloze ondersteuning biedt tijdens hun transitie van data op locatie naar data in de cloud. Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven ervoor hun werklast te verplaatsen naar de cloud ('cloud-first') voor grotere wendbaarheid en flexibiliteit. Hortonworks Flex Support Subscription biedt klanten met één enkel abonnement op Hortonworks Data Platform (HDP®) [https://hortonworks.com/products/data-center/hdp/] ondersteuning die geldt voor zowel cloud als op locatie, zodat het eenvoudiger wordt om in een aaneengesloten data-architectuur te werken.

http://photos.prnewswire.com/prnvar/20140227/SF73721LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnvar/20140227/SF73721LOGO]"Een ongekend aantal klanten gaat momenteel de cloud in. Zij hebben behoefte aan het soort ondersteuning dat aansluit bij de huidige realiteit van hybride inzet met variabele beladingsfactoren," aldus Jamie Engesser, vice president product management bij Hortonworks. "Voor het eerst kunnen Hortonworks' klanten een support abonnement aanschaffen dat hen de flexibiliteit biedt om HDP in de cloud, op locatie of in hybride architectuur te gebruiken al naar gelang hun behoefte."

Zoals is gebleken uit Forrester's Global Business Technographics® Data and Analytics Survey, 2016, heeft migratie naar de publieke cloud voor big data top-prioriteit bij besluitvormers wereldwijd op het gebied van data- en analyticstechnologie.(1 )Op dit moment worden Hortonworks' oplossingen in de publieke cloud al gebruikt door rond 25 percent van Hortonworks' klanten.

Door middel van Flex Support maakt Hortonworks het klanten gemakkelijker over te gaan op de cloud en hybride cloud-architecturen door zijn software support model af te stemmen op de veerkracht en de flexibiliteit die klanten van de cloud verwachten. Klanten krijgen daarmee de vrijheid om in te spelen op wisselingen in de vraag, niet alleen qua maandelijks verbruikte capaciteit, maar ook waar het de keuze van hun infrastructuur betreft. De abonnementenservice voor uniforme ondersteuning omvat HDP op locatie en in de cloud maar ook cloud-diensten bestaande uit deskundige begeleiding voor o.m. het optimaal functioneren van Spark, ETL en analytics werklast in Hortonworks Data Cloud for AWS [https://hortonworks.com/products/cloud/aws/]. Kortom, Flex Support biedt ondernemingen wendbaarheid en naadloze ondersteuning die zijn geoptimaliseerd voor de vereisten van hun specifieke big data infrastructuur.

"Als leverancier van fiscale software aan meer dan 50 procent van de Fortune 500, alsook andere ondernemingen rond de hele wereld, vereist Vertex een uiterst beschikbaar, schaalbaar en flexibel systeem om klanten te kunnen bedienen," aldus Jennifer Kurtz, chief technology officer, Vertex, Inc. "Dankzij Hortonworks Flex Support Subscription zijn wij goed in staat onze ondersteuning aan te passen en te schalen en leveren wij geavanceerde ondersteuning."

Hortonworks Flex Support Subscription is vanaf nu beschikbaar. Meer informatie kan worden verkregen tijdens een Hortonworks webinar op 27 juni 2017 om 11:00 AM PT. Registraties: https://hortonworks.com/webinar/powering-big-data-success-cloud/ [https://hortonworks.com/webinar/powering-big-data-success-cloud/]

Verder Lezen


-- Over Hortonworks Cloud Solutions https://hortonworks.com/products/cloud/
[https://hortonworks.com/products/cloud/]
-- Over Hortonworks Flex Support Subscription:
https://hortonworks.com/services/support/flex/
[https://hortonworks.com/services/support/flex/]
-- Lees het Hortonworks Blog https://hortonworks.com/blog/
[https://hortonworks.com/blog/]
Over Hortonworks [https://hortonworks.com/news-blogs/]

Hortonworks en HDP zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Hortonworks, Inc. en dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.hortonworks.com [http://www.hortonworks.com/]. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Media Contact
Michelle Lazzar
+1-408-828-9681
comms@hortonworks.com [mailto:comms@hortonworks.com]

(1) The Cloudy Future of Hadoop, Forrester Research, Inc., 1 maart 2017

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140227/SF73721LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140227/SF73721LOGO]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234