DJI drones nemen een vlucht met Worldpay

LONDEN, February 12, 2018 /PRNewswire/ --

De toonaangevende drone-fabrikant DJI kiest Worldpay voor online betalingen 

Worldpay Inc., de wereldwijde leider in betalingen, is een partnerschap aangegaan met 's werelds toonaangevende dronefabrikant DJI met als doel het bedrijf te helpen met de uitbreiding van haar e-commercekanaal om wereldwijd meer klanten te kunnen bereiken.

De total drone-markt zal in 2020[1] naar verwachting meer dan $11,2 miljard bedragen en de populariteit groeit razendsnel. Door de groeiende belangstelling van consumenten in met name Europa en landen als Australië en Japan heeft DJI bewust voor Worldpay gekozen als haar e-commerce partner. DJI wil haar klanten wereldwijd zo goed mogelijk bedienen met de gewenste lokale betaalmogelijkheden om het aankoopproces betrouwbaar, gemakkelijk en vertrouwd te maken. Naast het aanbod en betrouwbare systemen van Worldpay heeft het advies per markt DJI doorslag gegeven voor de samenwerking met Worldpay. Onze producten zullen hierdoor toegankelijker worden voor doelgroepen als kunstenaars, reizigers, fotografen en professionele gebruikers van drone-technologie.

Christina Zhang, Treasurer bij DJI vertelt: "De wereldwijde drone-markt is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Consumenten hebben creatieve manieren gevonden om gebruik te maken van de drone-technologie in hun dagelijks leven.  Voor onze branche is dit een zeer interessante tijd. Omdat onze technologie steeds gebruiksvriendelijker wordt,  en er meer uitgebreide industriële toepassingen zijn, willen wij onze drones toegankelijker maken voor alle mensen wereldwijd, zowel voor professionals als voor particulieren. In de nabije toekomst gaan wij in Europa en Azië steeds meer nieuwe klanten bereiken. Dit door een naadloze en veilige shopping-beleving te creëren voor onze online klanten met  de hulp van de betaaloplossing van Worldpay."

Naast de traditionele debit- en creditcardbetalingen ondersteunt Worldpay  ook  een reeks alternatieve betaalmethoden, zoals iDEAL in Nederland en Pay now by Klarna (voorheen SOFORT) in onder andere Duitsland. Hierdoor zijn webshops in staat meer betalingen te kunnen accepteren via de voorkeursmethoden van lokale consumenten wat leidt tot een stijging van de omzet.

De drone-fabrikant profiteert ook van de anti-fraude-expertise van Worldpay. Vanwege de hogere aanschafwaarde hanteert DJI strenge eisen bij het kiezen van fraudedetectie- en beveiligingsmiddelen Daarom gebruikt DJI Worldpay's fraudebescherming 'Risk Guardian' om haar klanten te beschermen tegen mogelijke fraude en tegelijkertijd de best mogelijke online shopping-beleving te kunnen bieden.  Met een mooi resultaat, want sinds de samenwerking met Worldpay is bij DJI het aantal frauduleuze orders afgenomen met een stijging in het aantal betaalde orders online.  

Shane Happach, Executive Vice President, Head Global Enterprise e-commerce, bij Worldpay, Inc. vertelt: "Het bestrijden van online fraudeurs is van cruciaal belang voor elektronicafabrikanten, vooral als het gaat om geavanceerde technologieën zoals drones. De uitdaging voor groeiende bedrijven ligt in het vinden van het juiste evenwicht tussen grootschalige verkopen en de mogelijkheid om klanten een veilige en betrouwbare service te bieden. Worldpay heeft duizenden bedrijven over de hele wereld geholpen om dit evenwicht te bewerkstelligen. De verbeteringen bij DJI  benadrukken het cruciale belang van een strategische fraudeaanpak voor de succesvolle uitbreiding van een organisatie."

1. Gartner Meldt Bijna 3 Miljoen Privé en Commerciële Drones Verzonden in 2017 [https://www.gartner.com/newsroom/id/3602317 ]

Over Worldpay, Inc.

Worldpay, Inc. is de wereldwijde leider in betalingen, als vooraanstaande betalingsprovider met unieke mogelijkheden voor een wereldwijd geïntegreerde omni-channel betaaloplossing, hebben we een oplossing voor elke betaling, waar dan ook. Met onze schaalgrootte en een ongeëvenaarde technologie biedt Worldpay haar klanten een uitgebreid pakket van producten en diensten wereldwijd, via één leverancier.

Jaarlijks verwerkt Worldpay meer dan 40 miljard transacties via meer dan 300 betalingstypes in 146 landen en 126 valuta's. De groeistrategie van het bedrijf omvat uitbreiding naar opkomende markten, specialisatie klantsegment met sterke focus op wereldwijde e-commerce, geïntegreerde betalingen en B2B.

Worldpay, Inc. is in 2018 ontstaan door de combinatie van Vantiv, Inc., de nummer één in betalingen voor de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, en Worldpay Group plc. Worldpay, Inc. handelt op de NYSE als "WP" en de London Stock Exchange als "WPY."

Bezoek ons op http://www.worldpay.com/global

Over DJI

http://www.dji.com

CONTACT: Global Enterprise e-Com: Emily Lahey, PR-directeur, E-mail: emily.lahey@worldpay.com, Telefoon +44(0)203-664-5663. Golin: Louise Mead, worldpayecommteam@golin.com, +44(0)207-067-0585

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234