Megaport Begint Wereldwijde Samenwerking Met Oracle in de Cloud

Initiatief waardoor Ondernemingen Gemakkelijk en Goedkoop Rechtstreekse Verbinding Krijgen met Oracle Cloud

BRISBANE, Australië, 23 april 2017 /PRNewswire/ -- Megaport (USA), Inc., de Amerikaanse dochteronderneming van Megaport Limited ("Megaport"), een vooraanstaande wereldwijde leverancier van Elastic Interconnection services en een Silver level member van Oracle PartnerNetwork, kondigt vandaag de samenwerking aan in cloudconnectiviteit met Oracle. Met dit initiatief bieden Megaport en Oracle een gemakkelijke, kosteneffectieve manier aan ondernemingen om gespecialiseerde, particuliere cloudconnectiviteit met Oracle op te zetten welke is afgestemd op hun veranderende zakelijke behoeften.

http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]

Zakelijke klanten zijn continu op zoek naar meer keuze waar het gaat om het netwerken ontworpen om zich flexibel en snel kunnen aanpassen aan een steeds wisselende werkdruk. Dankzij Megaport's wereldwijde netwerk en API integratie met Oracle Network Cloud Service - FastConnect kunnen klanten nu snel verbinding leggen tussen hun on-premise data center en Oracle cloud omgevingen met grotere bandbreedte-opties en een meer betrouwbare, consistente netwerkervaring in vergelijking met verbindingen via internet.

Klanten van Oracle kunnen op meer dan 20 grote markten in Azië/Pacific, Noord-Amerika en Europa toegang krijgen tot het mondiale netwerk van Megaport via het Megaport portaal (megaport.al [https://megaport.al/]) met 150 aanwezigheidspunten([1]). Vanuit elke willekeurige locatie in deze landen kunnen Oracle klanten gebruik maken van 'zelf-voorzienend' FastConnect via Megaport's Web-based portal/ API met door Oracle ondersteunde regio's. Initiële integratie zal beschikbaar zijn in Ashburn en Phoenix en zal in de nabije toekomst verder worden uitgebreid met andere locaties.

Speerpunten / Highlights:-- Wereldwijde beschikbaarheid: klanten hebben toegang tot het wereldwijde
Megaport netwerk op meer dan 20 grote markten in Azië/Pacific,
Noord-Amerika en Europa met 150 aanwezigheidspunten
-- API integratie: zakelijke klanten kunnen zelfstandig FastConnect
gebruiken via Megaport's Web-based portal/API met door Oracle
ondersteunde regio's, om te beginnen in Noord-Amerika en binnenkort op
meer locaties.

"Oracle is een toonaangevende innovator van infrastructuren voor de publieke cloud, zoals blijkt uit de aankondiging van hun nieuwste cloud-diensten op Oracle OpenWorld 2016," aldus Vincent English, CEO, Megaport. "Hun trouwe klantenkring van grote ondernemingen, hun wereldwijd bereik en focus op het ontwikkelen van snellere, betere en goedkopere diensten maken dit bedrijf de perfecte partner om in te schakelen voor onze elastische interconnectie-diensten. In dit nieuwe tijdperk met cloud-enabled IT willen ondernemingen een cloud provider die in staat is een breed scala van geïntegreerde diensten te leveren, end-to-end ondersteuning met applicaties (SaaS), platform (PaaS) en infrastructuur voor computing en opslag (IaaS). Oracle FastConnect levert betrouwbare, toegepaste connectiviteit waarmee snellere inzet en migratie van kritische werklast in de cloud mogelijk is. Wij zijn verheugd over de wereldwijde samenwerking met Oracle en de getalenteerde teams achter Oracle Cloud."

"Cloud is het snelstgroeiende deel van Oracle's activiteiten," aldus Thomas Kurian, President Product Development, Oracle. "Klanten willen naadloze connectiviteit vanuit hun data centers en netwerken naar Oracle Cloud voor hun meest veeleisende opdrachten en applicaties. Dankzij dit partnerschap zullen onze klanten beter gebruik kunnen maken van Oracle Cloud en hun bedrijfsstrategieën kunnen uitvoeren door te profiteren van het Megaport platform voor de gewenste connectiviteit met grotere bandbreedte."

Over Megaport

Megaport is de wereldwijd toonaangevende provider van Elastische Interconnectiviteitsdiensten. Het bedrijf biedt met behulp van Software Defined Networking (SDN) een wereldwijd platform dat klanten in staat stelt om snelle verbindingen te maken tussen hun netwerk en andere diensten binnen het Megaport Netwerk. De diensten kunnen door klanten rechtstreeks beheerd worden via mobiele telefoon, computer of via onze open API. De grootschalige aanwezigheid van het Bedrijf in Australië, Azië/Pacific, Noord-Amerika en Europa zorgt voor een neutraal platform dat vele grote aanbieders van data centers op diverse markten bereikt.

Opgericht in 2013 door Bevan Slattery was Megaport het eerste bedrijf ter wereld dat een SDN-based platform bouwde met Elastische Interconnectiviteit, ontworpen met als doel betrouwbare, naadloze en on-demand interconnectiviteit te creëren tussen ondernemingen, netwerken en diensten. Onder Vincent English is Megaport opgebouwd door een zeer ervaren team met grote kennis op het gebied van grootschalige, wereldwijde carrier-netwerken. Hierdoor verbindt het ruim 620 klanten verspreid over zijn 150 data centers in 37 steden en in 19 landen. Megaport is een Partner van Oracle, Amazon AWS Technology, Microsoft Azure ExpressRoute en Google Cloud Interconnect.

Kijk voor meer informatie over Megaport op: www.megaport.com [http://www.megaport.com/].

Over het Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) is Oracle's partnerprogramma dat partners voorziet van een onderscheidend voordeel bij de ontwikkeling, verkoop en implementatie van Oracle oplossingen. OPN biedt resources aan voor training en ondersteuning in specialistische kennis over producten en oplossingen van Oracle en voorziet in de erkenning van Oracle's groeiend productenportfolio, partnernetwerk en zakelijk potentieel. Bij de meest recente verbeteringen aan OPN was het voornaamste aspect de erkenning en beloning van partners voor hun investering in Oracle Cloud. Partners die samenwerken met Oracle zullen hun Oracle Cloud expertise en succes met klanten kunnen delen via het OPN Cloud programma -- een innovatief programma dat bestaande OPN programmaniveau's aanvult met tiers of recognition and progressive benefits voor partners die werken met Oracle Cloud. Ga voor meer informatie naar: http://www.oracle.com/partners [http://www.oracle.com/partners].

Handelsmerken

Oracle and Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of hieraan gelieerde ondernemingen.

MEDIAVRAGEN

Megaport Contact:
Wendy Hill
wendy@sapphirecommunications.com.au [mailto:wendy@sapphirecommunications.com.au]
Sapphire Communications for Megaport
(M) +61 427 173 203
media@megaport.com [mailto:media@megaport.com]

([1] )www.megaport.com/locations [http://www.megaport.com/locations]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]

Photo: http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg


Megaport


Web site: http://www.megaport.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234