Pluralsight benoemt James Budge als Chief Financial Officer

Een veteraan in de bedrijfstak met diepgaande ervaring op het gebied van private en publieke markten sluit zich als CFO aan om richting te geven aan de groei en de voortdurende uitbreiding van de ondernemingSILICON SLOPES, Utah, 13 april 2017 /PRNewswire/ -- Pluralsight [http://go.pluralsight.com/C0018254], het leerplatform voor bedrijfstechnologieën, kondigde vandaag de benoeming van James Budge als Chief Financial Officer aan. Met meer dan 20 jaar financiële en operationele ervaring in technologie, cloud- en bedrijfssoftware zal Budge zijn uitgebreide achtergrond gebruiken om leiding te geven aan Pluralsights teams voor accounting, FP&A, fiscale zaken, juridische zaken, gegevens- en informatietechnologie. Hij diende onlangs als CFO bij Anaplan.

http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]

"Door de schat aan ervaringen in snel groeiende bedrijven in zowel publieke als private markten en zijn sterke relaties met investeerders, analisten en bankiers is James perfect voor Pluralsight," aldus Aaron Skonnard, medeoprichter en CEO van Pluralsight. "Zijn financiële scherpzinnigheid, strategie en leidinggevende vaardigheden zullen zorgen voor nieuwe inzichten tijdens deze ongelooflijke periode van groei voor Pluralsight en met name nu we ons voorbereiden op de volgende fase. Hij zal ons helpen om bedrijven van dienst te zijn tijdens de opbouw van hun digitale toekomst."

Voorafgaande aan Anaplan was Budge CFO en COO bij Genesys waar hij toezicht hield op een reeks overnames die leidde tot de enorme groei in de cloudbased bedrijfsactiviteiten van Genesys. Onder zijn leiding steeg de bedrijfsomzet van $ 500 miljoen tot $ 900 miljoen, wat uiteindelijk leidde tot een toename in bedrijfswaarde van $ 800 miljoen naar $ 2,5 miljard. Daarvoor diende Budge als CFO en COO bij TiVo (voorheen bekend als Rovi and Macrovision), waar hij de onderneming begeleidde tijdens overnames en desinvesteringen en waar hij de leiding had over operationele efficiëntieprogramma's die leidde tot een transformatie van het bedrijf. Door zijn financiële en operationele expertise steeg de bedrijfsomzet van $ 250 miljoen naar meer dan $ 800 miljoen en de winst van $ 50 miljoen steeg tot meer dan $ 350 miljoen, waardoor de waarde van het bedrijf van $ 500 miljoen naar $7 miljard steeg.

"Na meer dan twee decennia in de tech-industrie, ben ik verbijsterd over Pluralsights innovatie- en snelle groeivermogen en hun vermogen om tegelijkertijd winstgevend te blijven," aldus Budge. "Ik kijk ernaar uit om me te kunnen aansluiten bij een missiegedreven onderneming die zich richt op het sluiten van de groeiende vaardigheidskloof binnen de technologie."

Ga voor meer informatie naar pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0018254].

Over PluralsightPluralsight is een leerplatform voor bedrijfstechnologieën dat een complete, end-to-end leerervaring biedt voor bedrijven over de hele wereld. Met een abonnement kunnen bedrijven de technologische vooruitgang bijhouden en hun vaardigheden, innovatie en efficiency verbeteren. Pluralsight werd opgericht in 2004 en wordt ingeschakeld door Fortune 500-bedrijven. Het biedt leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van opleidingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstesten, begeleide leertrajecten, cursussen onder leiding van experts, interactieve laboratoria en live-begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0018254].

ContactpersonenPluralsight PRMariangel Babbel, 801-784-9150Sr. Manager, Communications mariangel-babbel@pluralsight.com [mailto:mariangel-babbel@pluralsight.com]

Namens PluralsightKaty Kenealy, 801-828-6056katy@methodcommunications.com [mailto:katy@methodcommunications.com]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]
Photo: http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg


Pluralsight

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234