Darling Ingredients Inc. Maakt Resultaten Eerste Kwartaal 2017 Bekend via Teleconferentie en Webcast

IRVING, Texas, 12 april 2017 /PRNewswire/ -- Darling Ingredients Inc. zal op vrijdag 12 mei 2017 een teleconferentie en webcast houden om de financiële resultaten van het eerste kwartaal 2017 te bespreken. De teleconferentie begint om 8:30 EST en wordt geleid door dhr. Randall Stuewe, CEO en tevens Voorzitter van de Raad van Bestuur, en dhr. Patrick Lynch, Executive Vice President en Financieel Directeur. Het Bedrijf zal ook een diapresentatie beschikbaar hebben in aanvulling op de officiële presentatie van het bestuur. Deze zal toegankelijk zijn via de rubriek Investor Relations op de website van het Bedrijf. Het bijbehorend persbericht wordt uitgebracht na het sluiten van de markt op 11 mei 2017.

Wegens het historisch hoog aantal bellers wordt deelnemers de mogelijkheid aangeboden zich aan te melden voor de conferentie via de volgende link: http://dpregister.com/10104353 [http://dpregister.com/10104353]

Geregistreerde deelnemers zullen via e-mail een herinnering ontvangen en een inbel-nummer met PIN waarmee zij direct toegang kunnen krijgen tot het gesprek op 12 mei 2017.

Deelnemers die zich niet vooraf willen aanmelden voor de teleconferentie kunnen rechtstreeks inbellen via tel. 844-868-8847 (vanuit de V.S.) of 412-317-6593 (internationaal) en kunnen vragen naar de vergadering van "Darling Ingredients". Een herhaling zal te beluisteren zijn vanaf twee uur na afloop van de conferentie tot en met 23 mei 2017. Om de herhaling te beluisteren, gelieve te bellen naar 877-344-7529 (bellers in de V.S.), 855-669-9658 (Canada) of 412-317-0088 (internationaal) en toegangscode 10104353 te gebruiken. De live webcast en de gearchiveerde replay kunnen tevens worden teruggevonden op de website: http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].

Over Darling

Darling Ingredients Inc. is de grootste beursgenoteerde wereldspeler in de ontwikkeling en productie van duurzame natuurlijke ingrediënten, vervaardigd van eetbare en niet-eetbare bio-voedingsstoffen, en waaruit een breed scala van ingrediënten en gespecialiseerde producten wordt vervaardigd voor afnemers binnen de farmaceutische, voedingsmiddelen-, diervoeder-, veevoeder-, technische, brandstoffen-, bio-energie- en meststoffenindustrie. Het Bedrijf is actief op vijf continenten en verzamelt daar de uiteenlopende onderdelen van reststromen van dierlijke bijproducten en verwerkt deze tot algemeen gebruikte en gespecialiseerde ingrediënten, waaronder gelatine, spijsvetten, veredelde voedervetten, dierlijke eiwitten en diermeel, plasma, grondstoffen voor huisdierenvoer, organische meststoffen, 'yellow grease', basismateriaal voor brandstof, groene energie, natuurdarm en huiden. Het Bedrijf verwerkt tevens afgewerkte bak- en braadolie en commerciële bakkerij-residuen tot waardevolle grondstof voor voer en brandstofproducten. Verder levert het Bedrijf vetafscheiders aan horeca-gelegenheden, milieudiensten aan de voedselverwerkende industrie, en verkoopt het Bedrijf apparatuur voor de levering en inzameling van bakoliën bij restaurants. Kijk voor meer informatie op de Bedrijfswebsite: www.darlingii.com [http://www.darlingii.com/].

Safe-Harbor Verklaring

Uitspraken gedaan in dit bericht waarmee de verwachtingen of voorspellingen van het Bedrijf of bestuur omtrent de toekomst worden uitgedrukt, zijn toekomstgerichte uitspraken die worden geacht te vallen onder de 'safe harbor' bepalingen van de Securities Act van 1933 en de Securities Exchange Act van 1934. Toekomstgerichte uitspraken zijn te herkennen aan woorden als "geloven," "verwachten," zouden moeten," "schattingen," "van plan zijn" en andere soortgelijke uitdrukkingen. Belangrijk om te vermelden is dat feitelijke resultaten beduidend anders kunnen zijn dan de resultaten die voorspeld worden in dergelijke toekomstgerichte uitspraken. Voor verslagen op Form 10-K en kwartaalverslagen op Form 10-Q die zijn ingediend bij de SEC kan men Darling's website raadplegen op http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].
Contactpersoon voor meer informatie:

Melissa A. Gaither 251 O'Connor Ridge Blvd.,
Suite 300

Vice President Investor Relations and Irving, Texas 75038, USA

Global Communications Tel.: +1972-717-0300

mgaither@darlingii.com

Darling Ingredients Inc.


Web site: http://www.darlingii.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234