ExaGrid, een leverancier van de volgende generatie van applicaties voor schijfgebaseerde back-upopslag, behaalt recordomzet in eerste kwartaal van 2017

Nieuwe grotere klanten zorgen voor de beste kwartaalboeking en -omzet ooit van de onderneming

WESTBOROUGH, Massachusetts, 12 april 2017 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van de volgende generatie van schijfgebaseerde back-upopslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/], heeft vandaag aangekondigd dat het in het eerste kwartaal van 2017 een recordboeking en -omzet heeft behaald. De groei van ExaGrid steeg met twee cijfers in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar. De onderneming groeit gestaag en sneller dan de rest van de markt en haar marktaandeel neemt constant toe. ExaGrid blijft succes boeken in de zakelijke markt, zoals blijkt uit haar record aantal zes-cijferdeals met nieuwe klanten in dit kwartaal.

https://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg]

"ExaGrid heeft opnieuw een record behaald in dit kwartaal met een groeiend aantal zakelijke deals met hogere bedragen en vandaar een hoger ASP," zei Bill Andrews, algemeen directeur en voorzitter van ExaGrid. "We zien dat grotere zakelijke klanten op zoek zijn naar betere prestaties tegen lagere kosten. De eerste generatie van back-upopslag oplossingen kunnen dit niet bieden. ExaGrid bevindt zich in een unieke positie om aan deze vraag te voldoen."

De eerste generatie van deduplicatie-oplossingen was ofwel ontwikkeld als deel van een mediaserver met een back-upapplicatie of als deel van een scale-up opslagapplicatie. De klanten hadden niet echt een goed begrip van de negatieve impact van de deduplicatie van gegevens op de back-up tot ze de eerste generatie van producten begonnen te gebruiken. De zich snel ontwikkelende markt heeft gezorgd voor de aanwezigheid van meer gesofisticeerde klanten die in staat zijn om de impact van de unieke aanpak van ExaGrid betreffende het datacenter te begrijpen.

"Meer dan 70% van de nieuwe klanten van ExaGrid zijn bezig met de vervanging van de eerste generatie van deduplicatie-benaderingen van Dell EMC Data Domain, HP StoreOnce, Commvault Deduplication en de reeks applicaties Veritas 5200/5300. Deze oplossingen zijn niet alleen heel duur voor back-upopslag maar bovendien zijn ze traag voor het maken van back-ups en voor gegevensherstel en VM-boots," zei Andrews.

ExaGrid is de enige leverancier van de tweede generatie van back-upopslag die de drie aan back-upopslag met data deduplicatie inherente rekenuitdagingen heeft geëlimineerd. Alle leveranciers van back-upopslag verminderen de opslag en de bandbreedte in verschillende mate maar bieden een traag opnameritme omdat de data deduplicatie 'inline' gebeurt. En omdat ze enkel de gededupliceerde gegevens opslaan, verlopen ook het gegevensherstel en de VM-boots heel traag. Het opnameritme van ExaGrid is drie keer sneller - en het gegevensherstel/de VM-boots zijn tot tien keer sneller - dan de naaste concurrent. Anders dan de eerste generatie van leveranciers die enkel capaciteit toevoegen wanneer de gegevens toenemen, bieden de ExaGrid-applicaties een grotere capaciteit die ervoor zorgt dat het back-upvenster een vaste lengte blijft hebben. Alleen ExaGrid gebruikt een scale-out architectuur met een unieke laadzone die een integrale oplossing biedt voor alle uitdagingen die betrekking hebben op de schaalbaarheid en de prestaties van de back-upopslag.

In het eerste kwartaal van 2017 behaalde ExaGrid:-- een record aantal boekingen en een recordomzet
-- een record aantal zes-cijferdeals met nieuwe klanten
-- werd de onderneming aangemerkt als een Nutanix Elevate-partner en
opgenomen in het Technology Alliance Partner Program
-- werd de Nutanix Ready-certificering toegekend aan de onderneming nadat
ze aan alle tests en valideringen voldeed

ExaGrid publiceerde meer dan 300 succesverhalen van klanten [http://www.exagrid.com/exagrid-customers/success-stories/] en bedrijfsverhalen [http://www.exagrid.com/exagrid-customers/exagrid-enterprise-customers/], wat meer is dan alle andere gelijkaardige leveranciers samen. Onder meer publiceerde de onderneming een verhaal van twee pagina's en citaten van klanten om te tonen hoe tevreden de klanten zijn met de unieke architectuurbenadering, de gedifferentieerde producten en de ongeëvenaarde klantenondersteuning van ExaGrid. Onze klanten zeggen systematisch dat dit niet enkel het beste product in zijn soort is, maar dat 'het gewoon werkt.'

Over ExaGrid
Vele organisaties komen naar ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat de deduplicatie heeft geïmplementeerd op een manier die een oplossing biedt voor alle uitdagingen rond back-upopslag. Het tweede-generatieproduct van ExaGrid biedt een unieke landingszone en een scale-out architectuur die zorgen voor de snelste back-up -- en vandaar het kortste vaste back-upvenster, het snelste lokale herstel, de snelste offsite-kopieën op band en instant VM-herstel terwijl de lengte van het back-upvenster constant blijft, dit alles met een lagere aanloopkost en een lagere kost na verloop van tijd. Lees meer over hoe u zonder stress voor back-ups zorgt op www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of neem contact op met ons via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees wat de klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] te zeggen hebben over hun ervaringen met ExaGrid en waarom ze nu minder tijd besteden aan back-ups.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contacten met de Media:
Christine Murphy
ExaGrid
cmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]
508-898-2872 x248

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg]

Photo: https://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234