Megaport lanceert Megaport Exchange, een marktplaats voor leveranciers van technologie

Megaport Exchange voegt waarde toe aan haar Ecosystem door het eenvoudig te maken voor een wereldwijd netwerk van klanten en leveranciers om contact met elkaar te maken

BRISBANE, Australië,, 11 april 2017 /PRNewswire/ -- Megaport Limited ("Megaport"), de leider in wereldwijde Software Defined Networking (SDN), kondigt de lancering aan van Megaport Exchange, een marktplaats die wordt gehost op de Megaport Portal (megaport.al [https://megaport.al/]), en die is ontworpen om haar rijke Ecyosystem van leveranciers te verbinden met haar wereldwijde klantennetwerk.



https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]

"Megaport Exchange is een voorbeeld van de inzet van Megaport voor de continue ontwikkeling en waardetoevoeging voor onze klanten", zei Vincent English, CEO van Megaport. "Wij hebben Megaport Exchange toegevoegd aan onze suite producten voor een verbeterde klantervaring, waardoor zij verbinding met elkaar en met partners in het hele Ecosystem kunnen maken. Wij zijn er trots op onze leveranciers aan de markt te kunnen tonen, en om leidinggevend te blijven in de netwerkruimte. Een manier vinden om ons krachtige Ecosystem te koppelen aan onze brede klantenbasis was de logische volgende stap voor het bedrijf, en deze marktplaats komt perfect overeen met onze visie om connectiviteit te vereenvoudigen."

Door middel van dit platform kunnen klanten zoeken naar diensten en contact maken met leveranciers om te voldoen aan hun netwerkbehoeften. Megaport Exchange is ontstaan als een directe reactie op de vergrote vraag naar controle over connectiviteit binnen de Enterprise-ruimte. Het is ontworpen om te voldoen aan deze behoeften, door een datacentrum en een leverancier-neutrale marktplaats met zelfbediening te creëren, voor toegang tot essentiële zakelijke dienstverlening naar vraag.

Belangrijke eigenschappen / hoogtepunten:



-- Neutrale, inclusieve marktplaats: Megaport is datacentrum-agnostisch,
dat wil zeggen dat klanten toegang hebben tot Megaport Exchange, en
gebruik kunnen maken van de diensten van enkele van de meest
toonaangevende leveranciers van technologie, zonder dat ze aan een
enkele datacentrum-leverancier vastzitten.
-- Snelle en wendbare connectiviteit: Enterprise-klanten kunnen overal ter
wereld leveranciers vinden en hiermee contact maken, in slechts 59
seconden.
-- Zelfbediening: De controle teruggeven aan de klanten van Enterprise. Zij
kunnen op een eenvoudige manier contact maken met wie ze willen, wanneer
ze willen, en voldoen aan specifieke zakelijke behoeften.

Over Megaport

Megaport is de wereldwijde, toonaangevende leverancier van Elastic Interconnection services. Het wereldwijde platform van het bedrijf maakt gebruik van Software Defined Networking (SDN), waarmee klanten snel hun netwerk kunnen verbinden met de andere diensten in het Megaport Network. Diensten kunnen direct door klanten worden beheerd via hun mobiele apparaten, hun computer of de open API van Megaport. De uitgebreide voetafdruk van het bedrijf in Australië, de Aziatisch-Pacifische regio, Noord-Amerika en Europa zorgt voor een neutraal platform met veel belangrijke leveranciers voor datacentra in verschillende markten.

Megaport werd in 2013 opgericht door Bevan Slattery, en bouwde het eerste SDN-gebaseerde Elastic Interconnection platform ter wereld, voor de veiligste, meest naadloze en on-demand manier voor het verbinden van bedrijven, netwerken en dienstverlening. Megaport staat onder leiding van Vincent English en is opgezet door een uiterst ervaren team met een uitgebreide kennis van het opzetten van grootschalige wereldwijde verbindingsnetwerken. Het bedrijf verbindt meer dan 620 klanten in 150 datacentra in 37 steden en 19 landen. Megaport is een Amazon AWS Technology Partner, Microsoft Azure ExpressRoute Partner en Google Cloud Interconnect Partner.

Ga voor meer informatie over Megaport naar: www.megaport.com [http://www.megaport.com/].

VRAGEN MEDIA

Contactpersoon Megaport
Wendy Hill
wendy@sapphirecommunications.com.au [mailto:wendy@sapphirecommunications.com.au]
Sapphire Communications voor Megaport
(M) +61 427 173 203
media@megaport.com [mailto:media@megaport.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]





Photo: https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg


Megaport Limited

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234