Pluralsight kondigt Pluralsight LIVE aan

De allereerste gebruikersconferentie van Pluralsight voor Pluralsight-gebruikers en sectordeskundigenSILICON SLOPES, Utah, 29 maart 2017 /PRNewswire/ -- Pluralsight [http://go.pluralsight.com/C0017684], het leerplatform voor technologie in de bedrijfswereld, heeft vandaag aangekondigd dat het de allereerste gebruikersconferentie, Pluralsight LIVE, organiseert in Salt Lake City van 19 tot en met 21 september 2017. Pluralsight LIVE is een bijeenkomst van de Pluralsight-leergemeenschap die er een ongeëvenaarde toegang zal hebben tot de grootste en meest diverse groep technologiedeskundigen ter wereld.

http://photos.prnewswire.com/prnvar/20160907/405106LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnvar/20160907/405106LOGO]

"Al meer dan 10 jaar zorgt Pluralsight voor connecties van miljoenen technologieprofessionals en toonaangevende bedrijven met de kennis van ons expertnetwerk om hen te versterken zodat ze de koplopers in hun branches zouden blijven," zei Aaron Skonnard, medeoprichter en algemeen directeur van Pluralsight. "We zijn verheugd dat we onze gemeenschap van leiders, technologen en visionairen samen kunnen brengen in Pluralsight LIVE, waar ze een inspiratie zullen zijn voor elkaar, waar ze de grenzen zullen verleggen van wat mogelijk is en vorm zullen geven aan de toekomst van de technologie."

De deelnemers in Pluralsight LIVE zullen uit de eerste hand in contact komen met opkomende technologieën en een groter inzicht krijgen in de trends die op korte en lange termijn vorm zullen geven aan de sector, waaronder artificiële intelligentie, automatisch leren, ivd, adaptieve beveiliging en veel andere elementen. Ze zullen waardevolle informatie krijgen over wat er op dit moment gebeurt op het gebied van de technologie en wat er in de toekomst zal gebeuren. En dat van de deskundigen die het best op de hoogte zijn, waaronder Deborah Kurata, Troy Hunt, John Papa en David Liu. Tevens zullen er tijdens de conferentie samenwerkingssessies plaatsvinden waarin degenen die leren en de deskundigen samen de belangrijkste zakelijke uitdagingen kunnen bespreken en aanpakken.

Met Pluralsight kunnen ondernemingen talent aantrekken en verder ontwikkelen, betere producten sneller verzenden en hun prestaties verbeteren. Het leerplatform voor technologie van Pluralsight beoordeelt de technische capaciteiten van de ontwikkelings- en IT-teams, stemt de leerervaring af op de centrale zakelijke doelstellingen en overbrugt leemtes in de capaciteit in kritische gebieden zoals cloud, mobiel, beveiliging en gegevens.

Meld u aan voor Pluralsight LIVE op pluralsightlive.com [http://go.pluralsight.com/C0017685].

Over PluralsightPluralsight is een leerplatform voor technologie in de bedrijfswereld dat een uniforme en volledige leerervaring biedt aan bedrijven wereldwijd. Met een abonnementsdienst kunnen de bedrijven zich verplaatsen met de snelheid van de technologie en hun bekwaamheid, innovatie en efficiëntie verbeteren. Het bedrijf is opgericht in 2004 en geniet het vertrouwen van Fortune 500-ondernemingen. Pluralsight biedt zijn leden toegang op verzoek tot een digitaal ecosysteem van leerinstrumenten, waaronder tests inzake adaptieve vaardigheden, gerichte leertrajecten, door deskundigen opgestelde cursussen, interactieve labo's en live-mentoring. Voor meer informatie, bezoek pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0016813].

Contacten Pluralsight PR Mariangel Babbel, 801-784-9150 Sr. Manager, Communications mariangel-babbel@pluralsight.com [mailto:mariangel-babbel@pluralsight.com]

voor Pluralsight Katy Kenealy, 801-828-6056 katy@methodcommunications.com [mailto:katy@methodcommunications.com]

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO


Pluralsight

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234