Areas opent verkooppunt van het merk RETREAT op Copenhagen Airport

PARIJS, March 29, 2017 /PRNewswire/ --Areas, het internationale reiscateringmerk van de Elior Group, is een samenwerkingsverband aangegaan met het merk RETREAT om een nieuw culinair concept aan te bieden op de luchthaven van Kopenhagen (CPH), die in 2016 voor het tweede jaar op rij werd uitgeroepen tot beste luchthaven ter wereld op het gebied van catering. Met deze nieuwe lokale cateringketen, geinspireerd door Real Food Fast, helpt Areas Copenhagen Airport zijn doel te bereiken om unieke culinaire ervaringen te creeren die afgestemd zijn op de smaak van Deense en internationale reizigers.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160411/353501LOGO )

Aangezien de gastronomie van Kopenhagen in grote mate heeft bijgedragen aan de internationale reputatie van Denemarken, streeft Copenhagen Airport ernaar deze specifieke savoir-faire te weerspiegelen door de reizigers een unieke horecabelevenis te bieden. Voor 60% van de klanten van CPH is catering een belangrijk aspect van het reizen: ze zijn op zoek naar een breed scala van zowel lokale als internationale merken. Ook willen ze een hoge kwaliteit, redelijk geprijsd eten en, bovenal, een innovatief cateringaanbod. 
Om aan de verwachtingen van de passagiers te voldoen, heeft CPH een beroep gedaan op Areas, een reeds lang bestaande expert in reiscatering en partner van de grootste internationale luchthavens, om een op maat gemaakt cateringaanbod te creeren. 
Door het merk RETREAT op de luchthaven van Kopenhagen te introduceren, heeft Areas laten zien dat het merken kan ontdekken en aantrekken waarvan het aanbod ideaal is afgestemd op de nieuwste culinaire trends in trefpunten voor reizigers. Retreat, opgericht in 2014, is een Deense cateringketen met zes restaurants in Kopenhagen die zelfgemaakt, biologisch, veganistisch, gezond en lekker eten voor alle seizoenen bieden.
Alexandre de Palmas, algemeen directeur van Areas in Frankrijk en Noord-Europa verklaarde:  "Retreat is een voor de hand liggende keuze voor Copenhagen Airport. Het merk voldoet aan de verwachtingen van de reizigers die op zoek zijn naar "lokale culinaire helden." We zijn er trots op om onze savoir-faire naar CPH te mogen exporteren, een van 's werelds meest prestigieuze luchthavens. We onderstrepen hiermee ons voornemen om uit te breiden in de Scandinavische landen."


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160411/353501LOGO


Areas


CONTACT: Voor meer informatie: Anne Isabelle Gros,anne-isabelle.gros@eliorgroup.com, +33(0)1-71-06-70-58, Anne-LaureSanguinetti, anne-laure.sanguinetti@eliorgroup.com, +33(0)1-71-06-70-57

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234