Marianne Timmer en Audax Publishing lanceren VRIENDEN magazine

Het breedst georiënteerde tijdschrift van Nederland

Amsterdam – Op woensdag 29 maart om 11:00 uur lanceert Marianne Timmer, samen met Audax Publishing, het nieuwe VRIENDEN magazine. De onthulling vindt plaats in boekhandel Scheltema te Amsterdam. Hier laat Marianne Timmer haar bekende vrienden kennismaken met het Vrienden magazine.

In deze editie van Vrienden magazine lees je artikelen over en van onder anderen Peter Heerschop, Winston Gerschtanowitz en Guus Hiddink. Naast Heerschop en Hiddink zijn ook Timor Steffens, Berget Lewis en diverse andere bekende Nederlanders morgen aanwezig tijdens de onthulling. Voor vriendschap is altijd plaats!

Over het magazine
VRIENDEN is voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, sport, kunst en cultuur, eten en drinken, lifestyle, dieren en in het delen van vriendschap. Vrienden magazine wilt je raken met verhalen over vriendschappen, emoties, en doordringende interviews. De Vrienden-lezer geniet van het leven, kiest voor kwaliteit van leven en vindt vriendschap, verbinding en samenzijn belangrijke speerpunten in zijn/haar leven.

Noot voor de redactie:

U bent uitgenodigd om bij de onthulling aanwezig te zijn. Graag aanmelden via het volgende e-mailadres: pers@vriendvanvrienden.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert de Vries, 06-17 22 24 22

Audax Publishing

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234