PLAZAMEDIA en Comcast Technology Solutions gaan samenwerkingsverband van verkoopkanalen aan voor online videobeheer en monetisatie.

ISMANING, Duitsland, 28 maart 2017 /PRNewswire/ -- Comcast Technology Solutions, een van de toonaangevende aanbieders van beheer van video-content, van uitzenden tot digitale distributie, en PLAZAMEDIA, kondigden vandaag een samenwerkingsverband aan. De in Duitsland gevestigde aanbieder van oplossingen voor content breidt haar portfolio met digitale media uit, door middel van de promotie van de veelomvattende oplossing van Comcast Technolgy Solutions voor online publicatie en beheer van video-on-demand en live content.

http://mma.prnewswire.com/media/482848/Comcast_Tech_Solutions_Neil_Berry.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/482848/Comcast_Tech_Solutions_Neil_Berry.jpg]

PLAZAMEDIA richt zich op de Duitstalige regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) en introduceert een dienstverleningssuite van Comcast Technology Solutions, wiens portfolio het Video Platform mpx voor videobeheer, publicatie, distributie en monetisatie omvat. Door deze oplossingen toe te voegen aan haar eigen hoogwaardige dienstverleningspakket, kan PLAZAMEDIA de OTT-toevoerketen en geavanceerde OTT-workflows ondersteunen, waar belangrijke omroepen en content-eigenaren in dit gebied om vragen. Door middel van dit samenwerkingsverband wordt het beheer van hoogwaardig videomateriaal, vanaf de inname tot het beheer en uitspelen en monetisatie van dit materiaal, mogelijk. De modulaire oplossing is een volledig schaalbare referentie-architectuur, en kan zo individueel en eenvoudig worden aangepast aan de verschillende behoeften van klanten, op ieder moment.

Robin Seckler, Managing Director Digital Products van PLAZAMEDIA: "Voor ons betekent dit samenwerkingsverband een uitstekende uitbreiding van onze portfolio met digitale media. In deze tijd, waarin IP-gebaseerde producties steeds vaker voorkomen, zorgen de capaciteiten van Comcast Technology Solutions voor een samensmelting van de workflows van omroepen en OTT. We kunnen onze klanten nu een van de meest volledige cloudgebaseerde OTT-pakketten op de markt aanbieden. Ons samenwerkingsverband met Comcast Technology Solutions stelt ons in staat de distributiestrategie van onze klanten voor te bereiden op de toekomst, met een toonaangevende, hoogwaardige oplossing."

Neil Berry, Vice President en Managing Director International, Comcast Technology Solutions, zei: "Wij kijken ernaar uit onze marktleidende technologieën te kunnen wederverkopen via de Duitse aanbieder van oplossingen voor content PLAZAMEDIA, omdat zij een sterke aanwezigheid hebben in de Duitstalige landen, en zorgen voor een ongeëvenaarde klantondersteuning en kennis in deze strategisch belangrijke regio. We kijken uit naar een langdurige, succesvolle samenwerking met PLAZAMEDIA, waarbij we innovatieve en flexibele oplossingen blijven aanbieden voor het steeds complexere ecosysteem waarmee aanbieders van content zich vandaag de dag geconfronteerd zien worden."

Over PLAZAMEDIA GmbHPLAZAMEDIA GmbH, een dochteronderneming van Constantin Medien AG, is een toonaangevende aanbieder van contentoplossingen in productie, voor het gehele spectrum van mediaplatformen, en een van de meest toonaangevende producenten van sport-tv in de Duitstalige regio. De klanten van PLAZAMEDIA zijn onder andere publieke en commerciële omroepen, platformoperators, internationale en toonaangevende sportverenigingen en rechtenorganisaties, samen met talrijke nationale en internationale bedrijven. De groep heeft een gevarieerde dienstenportfolio, van productie en presentatie van belangrijke live sportevenementen en schaalbare oplossingen in voldoende hoogwaardige kwaliteit, samen met innovatieve camera- en productietechnologie, tot redigeren, archiveren en doelgroepgerichte contentverspreiding voor alle mediaplatformen. Daarnaast zorgt haar dochteronderneming in volledig eigendom, LEITMOTIF, Creators GmbH, een consultingbureau dat is gespecialiseerd in ontwerp en implementatie van strategische oplossingen voor contentmarketing in videoformaat, voor de creatie en realisering van visuele ervaringen voor bedrijven en merken, in de sport-, evenement- en enertainmentsectoren.

Ga voor meer informatie naar www.plazamedia.com [http://www.plazamedia.com/]

Over Comcast Technology SolutionsComcast Technology Solutions, een divisie van Comcast Cable, bedient adverteerders, contentproviders en de wereldwijde exploitant- en technologiemarkten met een complete portfolio producten en capaciteiten om tegemoet te komen aan de veranderende vraag naar contentdistributie en -monetisatie in een multiplatform-wereld. Gebouwd op de robuuste media en entertainment-infrastructuur van Comcast biedt Comcast Technology Solutions een ongeëvenaard brede en diepe deskundigheid, met meer dan twintig jaar uitzendervaring en digitale ervaring, om klanten te helpen boeiende ervaringen te leveren en nieuwe bedrijfsmodellen te smeden.

Ga voor meer informatie naar www.comcasttechnologysolutions.com [http://www.comcasttechnologysolutions.com/]

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/482848/Comcast_Tech_Solutions_Neil_Berry.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/482848/Comcast_Tech_Solutions_Neil_Berry.jpg]


Photo: http://mma.prnewswire.com/media/482848/Comcast_Tech_Solutions_Neil_Berry.jpg


Comcast Technology Solutions


CONTACT: CONTACTPERSOON: Hartmut Schultz Kommunikation GmbH, HartmutSchultz, Marketing & Communications, Telefoon: +49 (0) 89 99 24 96 20,E-Mail: office-de@schultz-kommunikation.com; Constantin Medien AG, SabineLais, Director Communication,Telefoon: +49 (0) 89 99 500 461, E-Mail:sabine.lais@constantin-medien.de; Comcast Technology Solutions, ClarePlaisted - PRComs, Telefoon: +44 (0)7739920287, Email: clare@prcoms.com;PLAZAMEDIA GmbH, Andrea Schulz, Telefoon: +49 (0) 89 99633-7316, E-Mail:andrea.schulz@plazamedia.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234