CRM Factory krijgt een nieuwe naam

Vanaf 28 maart gaat CRM Factory verder als Smart Connections. Met hun nieuwe naam willen ze beter duidelijk maken waar ze voor staan en welke waarde ze creëren voor hun klanten.

Waarom een nieuwe naam? In de kern blijft CRM Factory hetzelfde: ze ondersteunen hun opdrachtgevers bij het creëren van waardevolle klantrelaties. Toch hebben ze ervoor gekozen door te gaan onder een andere naam.

Steeds vaker wordt CRM gezien als een softwareoplossing in plaats van een aanpak voor het creëren en managen van klantrelaties. In de afgelopen 10 jaar heeft CRM Factory zich ontwikkeld tot een full-service dienstverlener en dat willen ze nu graag tot uitdrukking brengen in hun naam.

Waar staat Smart Connections voor? Smart Connections staat voor het slim creëren van waardevolle klantrelaties. Dat slimme zit hem in de jarenlange ervaring die ze hebben met het ontwikkelen van data driven klantdialoogprogramma's. Maar ze zijn ook smart in het verbinden van de klantstrategie - of customer engagement strategie zoals dat tegenwoordig zo mooi heet - met de werkvloer. Ze vertellen niet alleen hoe het moet, maar zorgen er ook voor dat het daadwerkelijk een succes wordt.

Een greep uit de huidige klanten van Smart Connections: Specsavers, Theater Carré, Soldaat van Oranje, VPRO, Podium Cadeaukaart. BDO Accountants, Lexus, Toyota, Vogelbescherming, Filmhallen, Maritiem Museum, RET Rotterdam, GVB Amsterdam, Spoorwegmuseum, Ministerie van Economische Zaken, Philadelphia Zorg, Allsafe Mini Opslag, Natuur & Milieu.

Nieuwe diensten CRM Factory stond vooral bekend om hun effectieve klantdialoogprogramma's en slimme softwareplatforms. Maar ze helpen hun opdrachtgevers steeds vaker bij het formuleren van hun customers engagement strategie en het veranderplan naar een data driven organisatie. Als organisaties zichzelf willen klaarstomen voor de toekomst kunnen ze dus ook voor advies terecht bij Smart Connections.

Daarnaast zijn organisaties ook vaak op zoek naar data driven mensen. Smart Connections levert daarvoor dus ook data-analisten, databasemarketeers en online marketeers. Zowel voor vast als tijdelijke vacatures kun je bij ze terecht.

Natuurlijk hoort bij een nieuwe naam ook een nieuwe website http://www.smartconnections.nl.

Geplaatst in:

Contactpersoon:

Aart Leenaars

Directeur CRM Factory / Smart Connections aart.leenaars@crmfactory.nl | 06-53 36 03 41

Smart Connections BV

plaats:
Utrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234