Gratis inloopspreekuur bij psychologiepraktijk van Buuren

Vanaf 6 april in Hilversum: de inlooppsycholoog

Elk mens worstelt zo nu en dan met zijn gedachten of gevoelens. Soms lukt het niet om alleen uit die worsteling te komen. Maar de stap naar een psycholoog is dan te groot of te zwaar. Het eerste gratis inloopspreekuur bij Psychologenprakijk van Buuren is dan de oplossing. Elke eerste donderdag van de maand kan men zonder verwijzing binnenlopen voor gratis én vrijblijvend advies. Het allereerste spreekuur van de inlooppsycholoog is op 6 april tussen 10 - 12 uur, 13-15 uur en 18-20 uur. Daarna elke eerste donderdag van de maand.

Eerste stap
Psycholoog Melissa van Buuren (33) is de inlooppsychoog. "Ik vind dat iedereen een probleem of vraag gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen". Met het gratis inloopspreekuur is de eerste stap naar psychologische hulp gemakkelijker. Een probleem kan men voorleggen in 10 minuten aan de psycholoog, die direct advies geeft. "Desgewenst maak ik een vervolgafspraak. Zo hoop ik de drempel naar psychologische hulp te verlagen. Veel mensen vinden het zwak of stom om hulp te zoeken. Of ze zijn bang voor gek versleten te worden. Maar het is juist harstikke slim om je problemen onder ogen te zien en deskundige hulp te zoeken."

Eerlijk en persoonlijk advies
Tijdens het gratis inloopspreekuur kan iedereen kennismaken met Melissa van Buuren. En dat vind ze erg belangrijk. "Het is belangrijk dat je je vertrouwd voelt bij een psycholoog en dat er een klik is. Daarom is de eerste stap in een behandeling altijd het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Het gratis inloopspreekuur kan daarbij helpen. Men kan eerst kennismaken en hoort dan wat de behandelmogelijkheden zijn." Die behandeling is overigens niet meer gratis. Maar de kortdurende en succesvolle behandelingen van Psychologenprakijk van Buuren worden vaak via de aanvullende ziektekostenverzekering (grotendeels) vergoed. Alle informatie over behandelingen, en de inloop staat op www.psychologiepraktijkvanbuuren.nl.

Geplaatst in:

Psychologiepraktijk van Buuren

plaats:
Hilversum

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234