Uitnodiging persconferentie Raad van State op donderdag 6 april 2017

De Raad van State nodigt vertegenwoordigers van de media graag uit voor de persconferentie ter gelegenheid van de presentatie van het Jaarverslag 2016.

De persconferentie vindt plaats op donderdag 6 april 2017 om 10.00 uur in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort (Wandelganger I), Lange Poten 10 in Den Haag.

Advisering en bestuursrechtspraak
Tijdens deze bijeenkomst presenteert vice-president mr. J.P.H. Donner het jaarverslag van de Raad en besteedt hij aandacht aan de adviserende taak in 2016. De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak mr. J.E.M. Polak gaat in op de rol van de Raad als hoogste algemene bestuursrechter in 2016.

Website en in druk
Het jaarverslag van de Raad van State zal vanaf 6 april online beschikbaar zijn als website. De algemene, beschouwende delen over de Raad en een uiteenzetting van de beide taken, advisering en bestuursrechtspraak, verschijnen ook in druk.

Embargo
Vanaf maandag 3 april om 11.00 uur kunnen vertegenwoordigers van de media dit gedrukte exemplaar en een persbericht onder embargo ophalen bij de afdeling persvoorlichting van de Raad van State. Adres: Kneuterdijk 22 in Den Haag.

Op deze stukken rust een embargo tot donderdag 6 april 2017, 10.00 uur.

Aanmelden
Voor meer informatie en voor aanmelding om bij de persconferentie aanwezig te zijn, kunt u contact opnemen met Wendy van der Sluijs, persvoorlichter van de Raad van State, via 070 - 426 48 12 of 06 - 23 31 75 06, of mailen naar voorlichting@raadvanstate.nl.

Raad Van State

plaats:
Den Haag
website:
http://www.raadvanstate.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234