Mindtree wint Sitecore Experience Award voor 2016 in categorie 'Marketing Agility'

BANGALORE en WARREN, New Jersey, March 27, 2017 /PRNewswire/ --

Mindtree, een mondiaal bedrijf in digitale veranderingen en technologiediensten, kondigde vandaag aan dat het is onderscheiden met de Sitecore Experience Award in de categorie 'Marketing Agility.' Elk jaar eert  Sitecore [http://www.sitecore.net ](R) zijn klanten en hun partners voor uitmuntendheid bij het uitrollen van een oplossing van Sitecore die uitstekende klantenbelevingen aflevert.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

De onderscheiding voor de categorie 'Marketing Agility' erkent significante, meetbare winst in productiviteit en rendement op investeringen in marketing via het Sitecore-platform. Het winnende team van dit jaar, P&G en diens 'digital anchor'-partner, Mindtree, heeft een van 's werelds grootste ecosystemen voor digitale marketing gebouwd voor het veranderen van betrokkenheid van consumenten. Dit platform met meerdere kanalen heeft operaties op het gebied van digitale marketing gestroomlijnd, wat heeft geresulteerd in 33% vermindering van zowel kosten als marktintroductietijd van campagnes.

"De nuances van digitale marketing juist inschatten is een cruciale factor geworden in het onderhouden van een strategisch, concurrentieel voordeel voor merken van Fortune 500," stelt Anil Gandharve, Hoofd van Retail, CPG en Manufacturing van Mindtree. "We voelen ons zeer vereerd dat we zijn onderscheiden voor de vele jaren specialisatie in het Sitecore-platform van P&G."

"We feliciteren Mindtree met het winnen van de categorie 'Marketing Agility' bij de Sitecore Experience Awards van dit jaar," zei Scott Anderson, CMO van Sitecore. "De ontwikkeling van een enkel marketingplatform voor alle P&G-merken is een getuigenis wat betreft de diepgang in innovatie, de klantgerichte denkwijze en de implementatie van het Sitecore(R) Experience Platform van Mindtree bij het bieden van aantrekkelijke klantbelevingen."

Voor meer informatie:

Download de praktijkstudie [http://possible.mindtree.com/WEB-DIG-PnG-CaseStudy.html ] : P&G verandert klantbetrokkenheid met een platform met meerdere kanalen voor digitale marketing 

Download ons e-boek [http://possible.mindtree.com/CEPLP.html ]: Verander klantbetrokkenheid met CEP

Over de Sitecore Experience Awards 

De Sitecore Experience Awards [https://www.sitecore.net/customers/experience-awards.aspx ] is een internationale competitie die jaarlijks wordt georganiseerd. De winnaars worden binnen elke regio in verscheidene categorieen geselecteerd. De lijst met nominaties is gebaseerd op bijdragen van partners, klanten, de pers, analisten en collega's. Aan de genomineerden wordt gevraagd om een aanvraag in te dienen waarin wordt geschetst hoe ze met Sitecore voor elke klant geweldige klantbelevingen met een persoonlijk tintje genereren en via elk kanaal een sterk merkbeeld schepen dat daadwerkelijke zakelijke resultaten aflevert. De winnaars demonstreren creativiteit in presentatie, integratie met rijke databronnen en toepassingen, het vermogen om op te leiden, te informeren en tot actie te inspireren, evenals een boeiende algehele gebruikerservaring. Bezoek www.sitecore.net/Sitecore-experience-awards [http://www.sitecore.net/Sitecore-experience-awards ] voor meer informatie over de onderscheidingen en deelname.

Over Mindtree

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeenvorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. MindTree, dat van meet af aan een digitaal bedrijf is geweest, hanteert een flexibele en cooperatieve benadering met betrekking tot het maken van aangepaste oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategische aanwinst. Of u uw bedrijf nu moet differentieren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u ermee helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree


CONTACT: Contactpersoon voor de media: INDIA - Ankita Dubey, Mindtree,+91-7899169001, ankita.dubey@mindtree.com; VERENIGDE STATEN - AndreaDunbeck, Matter Communications, +1-978-518-4555, adunbeck@matternow.com;EUROPA - Imogen Nation, Hotwire, +4420-7608-4675,imogen.nation@hotwirepr.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234