Prestigieus keurmerk voor La Base

Een bijzonder moment vandaag in Weesp. Burgemeester van Bochhove overhandigde aan Sidney Diekstra van La Base Pizza het keurmerk Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN). Hiermee is La Base het tweede restaurant in Nederland dat dit keurmerk in ontvangst mocht nemen.
La Base is pas anderhalf jaar open maar heeft zich nu al bewezen. Wereldwijd is La Base het 639ste restaurant waar de enige echte authentieke Napolitaanse pizza geserveerd wordt. Weesp is daarmee een stukje authentiek Napels rijker.
Burgemeester van Bochhove liet weten trots te zijn op deze ondernemers.
Dit internationale keurmerk van de AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana ) waarborgt de kwaliteit van de enige echte Napolitaanse pizza. Dat betekent ambachtelijke bereiding in een echte houtoven op 480 graden Celsius. Ook zijn alle ingrediënten van hoge kwaliteit en komen vers en rechtstreeks uit Italië rondom de omgeving van Napels. De Associazione Verace Pizza Napoletana beschermt de echte, authentieke Napolitaanse pizza en ziet er op toe dat iedere pizza volgens eeuwenoud recept en volgens de streng gecontroleerde regels wordt gemaakt. Het keurmerk van de AVPN is dan ook wereldwijd beschermd.

Mededeling aan de redactie
Sidney Diekstra raakte diep onder de indruk van de kwaliteit en de kennis van de AVPN. Hij is in 2014 naar Napels gegaan om bij deze keurmerkorganisatie een studie te volgen om zich alle kneepjes van het vak eigen te maken. Toen hij het AVPN diploma had behaald en zijn stage daar goed had afgerond, was het voor Sidney tijd om te zoeken naar een geschikte locatie en een prachtige locatie vond hij in Weesp.
In september 2015 opende la base pizza aan de Nieuwstad 30 haar deuren en sinds die dag is Weesp een authentiek pizza restaurant rijker.
Voor meer informatie:

Merel van de Rijdt
E: merel@labasepizza.nl
M: 06 24 17 00 56

ROC van Amsterdam

plaats:
Weesp
website:
http://www.rocva.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234