Bijna 8.4 miljoen binnen op Giro555 voor Slachtoffers Hongersnood

Ondanks de verkiezingen loopt de opbrengst van de actie Help Slachtoffers Hongersnood snel op. Vanmiddag om 12 uur stond 8.398.821,49 euro op de rekening van Giro555.

'Vanwege de verkiezingen hebben we voor een langere opbouw van de actie gekozen, maar toch geven veel mensen nu al spontaan. Dat is een enorme opsteker voor onze hulpverleners die oog in oog staan met een ongekende hongercrisis', zegt Farah Karimi, actievoorzitter van Giro555. 'We gaan de komende week iedereen in Nederland oproepen om in actie te komen: bedrijven, scholen, clubs, instellingen, en natuurlijk iedereen die zelf een goed idee heeft voor een actie. We kunnen deze actie samen tot een groot succes maken!'

Op de website van Giro555 is vandaag een nieuw Actieplatform gelanceerd: www.Inactievoor555.nl. Iedereen kan daar zijn of haar actie aanmelden. Dit platform biedt veel nieuwe mogelijkheden, zoals het ontvangen van directe donaties via de eigen actiepagina en het toevoegen van updates met de successen van een actie. Op dit moment zijn al veel kinderen, scholen, clubs en bedrijven in actie voor Giro555. De komende week zal Giro555 bekend maken hoe de Nationale Actie er verder uit zal zien.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ruud Huurman, persvoorlichter Giro555, telefoon 070 - 22 11 577

Giro555

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234