Prestatiebulletin Risen Energy voor 2016: de operationele winst is jaar-op-jaar gestegen met 63,99%

NINGBO, China, 15 maart 2017 /PRNewswire/ -- Risen Energy heeft zijn prestatiebulletin voor 2016 gepubliceerd. Het bulletin onthult dat het bedrijf gedurende de periode 2016 een bedrijfsomzet van 7,02 miljard RMB heeft gerealiseerd, een stijging van 33,48% in vergelijking met dezelfde periode in het voorgaande jaar De operationele winst bedroeg 706,22 miljoen RMB, een stijging van 63.99% in vergelijking met dezelfde periode in het voorgaande jaar.

De gegevens in het financiële verslag tonen aan dat de algemene prestaties van Risen Energy gedurende de gehele periode van 2016 een sterke stijging hebben doorgemaakt. Het totale bedrag aan bedrijfswinst bedroeg 860.04 miljoen RMB, een toename van 91,97% in vergelijking met dezelfde periode in het voorgaande jaar en het bedrijf realiseerde een netto winst van 694,56 miljoen RMB, toegekend aan de aandeelhouder van beursgenoteerd bedrijven. Dit is 115,44% meer dan gedurende dezelfde periode van het voorgaande jaar.

Met betrekking tot de sterke stijging van hun prestaties wees Risen Energy er in hun verslag op dat twee belangrijke factoren daartoe bij hebben gedragen: de aanhoudende toename in de verkoop van fotovoltaïsche producten gedurende het afgelopen jaar en de bedrijfsinvesteringen in het hervormingsplan "Luoyang Chaori".

Als gevolg van het voltooien van het "Loyang Chaori"-hervormingsplan, beschikt Risen Energy nu over een perfecte fotovoltaïsche product-lay-out en heeft het de geïntegreerd kosten van de producten op een effectieve manier verminderd. Bovendien heeft het in zekere mate het concurrentievermogen van het bedrijf versterkt, en heeft het eveneens de voordelen en het weerstandsvermogen voor risico's verhoogd.

Zowel de omzet als de winst voor 2016 hebben zich verdubbeld. We zullen doorgaan met het ontwikkelen van gedistribueerde PV-elektriciteitscentrales.

In de afgelopen jaren heeft Risen Energy de ontwikkeling van gedistribueerde fotovoltaïsche elektriciteitscentrales bevorderd en dit heeft geleid tot de realisatie van een grote doorbraak.

Risen Energy wees erop dat: "om onze talrijke klanten de meest professionele oplossingen te kunnen bieden voor een one-stop energieopwekking, hebben we een speciale gedistribueerde serviceafdeling opgezet. Tegelijkertijd hebben we, om de veiligheid en de stabiele werking van de gedistribueerde projecten en het maximaliseren van de projectwinst te garanderen, onze dakprojecten onderworpen aan een strenge selectieprocedure. Voor die daken waar een installatie nodig is, voeren we een grondige controle uit en ontwerpen we de werkzaamheden. Dit zal ons helpen om de meest accurate hoek voor de installatie te vinden alsmede de meest geschikte manier om de installatie uit te voeren"

Het bedrijf zei verder: het toekomstige doel van Risen Energy is om bestellingen van professionals aan te nemen en om professioneel te werk te gaan. We zullen doorgaan met het ondersteunen van technologische innovatie en we zullen samen met onderzoeksteams van professionele universiteiten verder blijven werken aan de ontwikkeling van gedistribueerde elektriciteitscentrales. We zijn van mening dat de gedistribueerde projecten, in combinatie met de ontwikkeling van de productietechnologie en de geleidelijke verbetering van het financiële stelsel, in de toekomst grootschalig in China geïmplementeerd zullen worden. Dit zal ons land ook helpen om hervormingen in de energievoorziening door te voeren.

Risen Energy Co., Ltd E-mail: marketing@risenenergy.com [mailto:marketing@risenenergy.com]

Risen Energy Co., Ltd


CONTACT: Tingting Fen, +86-574-5995-3077

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234