VerzuimVitaal wil branchegenoot Tredin overnemen

De VerzuimVitaal Groep, bestaande uit de Arbodiensten MetaPlanning, re-On en VerzuimVitaal, wil de arbodienst Tredin overnemen.
De overname heeft voor het personeel en de bestaande klanten geen directe gevolgen. Zij houden hun vaste contactpersonen en ook de dienstverlening verandert niet.

Onbetwiste middenspeler
Ruud Pels, algemeen directeur van VerzuimVitaal, is blij met deze overname: "Bij Tredin heerst dezelfde no-nonsense mentaliteit als bij de VerzuimVitaal Groep. Ook onze visie op arbodienstverlening stemt overeen. Met de overname van Tredin worden wij dé onbetwiste middenspeler op de Nederlandse arbomarkt. Samen met Tredin beschikken wij over een uniek landelijk netwerk van deskundige bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere verzuim- en preventiespecialisten.
Wij zijn een arbodienstverlener die alle kennis en kunde in huis heeft, maar die tegelijkertijd ook blijft beschikken over korte lijnen. Bij ons kennen we onze klanten nog en dat blijft zo.
Met de overname van Tredin wordt onze positie in een aantal sectoren, zoals onderwijs en zorg, maar ook in het MKB verder versterkt."

Nieuwe kansen
Voorlopig blijven beide bedrijfsnamen naast elkaar bestaan. Oprichter van Tredin, Marcel Hamers, over de overname door VerzuimVitaal: "Nieuwe wet- en regelgeving en de toenemende vraag naar duurzame inzetbaarheid bieden grote kansen, maar vragen tegelijkertijd ook om forse investeringen.
In de robuustere omgeving die VerzuimVitaal ons biedt, kunnen dergelijke investeringen sneller worden gedaan. Daarnaast biedt het samengaan met VerzuimVitaal onze professionals veel meer ontplooiingsmogelijkheden. Tredin heeft een stevige positie in de dienstverlening aan gemeenten en in het onderwijs. In deze laatste markt is ook de VerzuimVitaal Groep actief. Door het bundelen van onze krachten wordt de combinatie in de onderwijssector marktleider."

NZa
VerzuimVitaal en Tredin hebben de Nederlandse Zorgautoriteit om toestemming gevraagd voor deze overname. Deze aanvraag is in behandeling.

VerzuimVitaal Groep & Tredin
Tredin en de arbodiensten binnen de VerzuimVitaal Groep zijn volledig gecertificeerde arbodiensten met in totaal 160 medewerkers en een groot landelijk netwerk van bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en casemanagers. Samen hebben zij een jaaromzet van ruim 20 miljoen euro. Zie voor meer informatie www.verzuimvitaal.nl en www.tredin.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Pels (algemeen directeur VerzuimVitaal) via tel: 088-1999100 of ruudpels@verzuimvitaal.nl.

VerzuimVitaal Groep

plaats:
Woerden

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234