Garandeer naleving MiFID II, verbeter winstgevendheid en genereer Alpha met Dealogic Connect

Combinatie aanbod koperskant Dealogic zorgt voor unieke oplossing aankomende regelgevingNEW YORK, 8 maart 2017 /PRNewswire/ -- Dealogic kondigt de combinatie aan van haar producten aan koperszijde in één enkel aanbod, Dealogic Connect, waarmee de enige oplossing die zorgt voor naleving van de MiFID II wordt gecreëerd, waarmee vervolgens een groeiend netwerk van 250+ investeringsmaatschappijen wordt verbonden met 150+ partners aan de verkoopzijde.

Dealogic Connect brengt de acquisitie door Dealogic van A2 Access' geaggregeerde kalender voor zakelijke toegang, acitiviteitstracking en stemcapaciteiten voor brokers samen met de recente lancering door Dealogic van geautomatiseerde orders voor uitgifte van effecten op de primaire markt. Investeringsmanagers kunnen nu een accurate, verenigde set interactiegegevens creëren, die door hun partners aan verkoopzijde zijn aangeleverd, zij kunnen hun consumptie van activiteiten evalueren, en communiceren met de verkoopzijde op een wijze die voldoet aan de vereisten van de MiFID II.Dealogic Connect zorgt ervoor dat investeringsmanagers zich kunnen richten op de belangrijkste zaken: genereren van Alpha, vergroten van winstgevendheid en garanderen van naleving. Vastleggen, bijhouden, samenvoegen en evalueren van activiteiten, zoals onderzoek en zakelijke toegang, wordt eenvoudig en snel gemaakt, en zo kunnen investeringsmanagers gebruikmaken van de juiste hoeveelheid onderzoek voor de juiste prijs, voor een betere investeringsprestatie binnen de regelgeving van de MiFID II.

"Bedrijven die gebruikmaken van het Dealogic-netwerk zullen hun winstgevendheid zien groeien, wanneer ze Dealogic Connect gebruiken om hun uitgaven te richten op diensten aan de verkoopzijde die zij het meest waarderen", zei Jody Drulard, Chief Product Officer, "en zowel de verkoop-, als de aankoopzijde kunnen intelligenter communiceren over de juiste dienstverleningsniveaus waarmee investeringsmanagers Alpha kunnen genereren."

Als marktleider met meer dan 250 fondsen waarbij haar producten worden gebruikt, bevindt Dealogic zich in de beste positie om klanten te helpen zich aan te passen aan snel veranderende, reguleringsgedreven veranderingen in de markt en het reduceren van nalevingsrisico. Met een reputatie voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige data, krachtige workflow-software en betrouwbare connectiviteit, helpt Dealogic de branche om veranderingen op te vangen, door haar consortium en sales, en capaciteiten voor handel en onderzoek, samen te brengen in een nalevingsgerichte, datagedreven oplossing voor de aankoopzijde.

Ga voor meer informatie over Dealogic, naar www.dealogic.com.

Over Dealogic

Dealogic levert via doelgerichte producten en diensten geïntegreerde informatie, analytics, en technologie aan de belangrijkste financiële ondernemingen ter wereld. Bedrijven die werkzaam zijn in kapitaalmarkten, verkoop en handel, het bankwezen of compliance, vertrouwen op het Dealogic platform voor aansluiting, het identificeren van betere bedrijfskansen, het sluiten van deals en de beheersing van bedrijfsrisico's. Met meer dan 30 jaar ervaring en een diepgaand inzicht in de financiële markten is Dealogic een wereldwijd vertrouwde partner.


Dealogic


CONTACT: mediarelationsUS@dealogic.com


Web site: http://www.dealogic.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234