CNA benoemt Joyce Trimuel tot directeur van diversiteit

CHICAGO, 6 maart 2017 /PRNewswire/ -- CNA heeft vandaag aangekondigd dat Joyce Trimuel is benoemd tot senior vicevoorzitter en directeur van diversiteit. In deze nieuwe functie is Trimuel verantwoordelijk voor het ontwikkelen van en het leiding geven aan een reeks strategische prioriteiten teneinde de inspanningen van het bedrijf voor het creëren van een diverse en inclusieve cultuur te versnellen. Ze rapporteert aan Liz Aguinaga, personeelsdirecteur bij CNA.

http://mma.prnewswire.com/media/474532/Joyce_Trimuel__2016_Headshot.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/474532/Joyce_Trimuel__2016_Headshot.jpg]

"Joyce is niet alleen maar een katalysator voor positieve verandering en een gepassioneerde kampioene van de diversiteit die zichzelf heeft bewezen maar tegelijkertijd een resultaatgerichte bedrijfsleider die er zal op toe zien dat we de beste mensen aantrekken, ontwikkelen en behouden door ons op een zo breed mogelijke pool van talent te richten zowel binnen ons bedrijf als op de markt," zei Aguinaga.

Trimuel verrijkt CNA met haar bijna 20 jaar leiderschapservaring in het verzekeringswezen. Hiervoor was ze de vicevoorzitter en filiaalmanager in Kansas City van Chubb. Tegelijkertijd richtte ze Lead.Link.Leverage op, een initiatief dat aan meer dan 200 vrouwelijke bedrijfsleiders van Kansas een kans op loopbaanontwikkeling biedt.

"Diversiteit en inclusie zorgen voor meer innovatie, betere kansen voor iedereen, meer toegang tot talent en betere bedrijfsprestaties," zei Dino E. Robusto, voorzitter en algemeen directeur van CNA. "Door met mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en werkstijlen te werken, leren we bij en leren we andere standpunten kennen. Met diverse standpunten kunnen we betere beslissingen nemen en kunnen we een hoog-presterende cultuur aandrijven. Onder het leiderschap van Joyce kunnen we voldoen aan de behoeften van klanten met uiteenlopende achtergronden en kunnen we een vitalere rol spelen in onze mondiale gemeenschappen."

Trimuel heeft een universiteitsdiploma in financiën van de University of Illinois in Urbana-Champaign en een MBA van de Olin Business School van de Washington University in St. Louis. Ze heeft heel wat successen geboekt op het gebied van de diversiteit; zo was ze de voorzitter van de Multicultural Development Council bij Chubb, ontwikkelde en voerde ze een eerste-van-zijn-soort programma voor leiderschapsontwikkeling uit en leidde ze verschillende succesvolle maatschappelijke en liefdadigheidspartnerschappen.

Over CNACNA is al sinds 1897 actief met zijn dienstverlening aan bedrijven en professionals. Het is de achtste grootste commerciële verzekeringsmaatschappij in het land en het op dertien na grootste bedrijf voor vastgoed en schadegevallen. De verzekeringsproducten van CNA bestaan uit commerciële polissen, gespecialiseerde polissen, zekerheidsstellingen, zeeverzekeringen en vastgoed- en ongevallenverzekeringen. De diensten van CNA omvatten risicobeheer, informatiediensten, underwriting, risicobeheersing en de afhandeling van verzekeringsclaims. Bezoek www.cna.com [https://www.cna.com/web/user/cna/home/!ut/p/b1/04_Sj9S1MDYxM7M0trDQj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOJNDLy9Q3xMQo2c_DwNDRz9_YGEn6lBqIkxUEEkUIEBDuBoQEi_l35Uek5-EtCqcP0ovIqDDaEK8Fjm55Gfm6qfG5VjkZ1loggA3mDBXA!!/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/] voor meer informatie. "CNA" is een geregistreerd handelsmerk van de CNA Financial Corporation. Bepaalde dochterondernemingen van de CNA Financial Corporation maken gebruik van het handelsmerk "CNA" bij het onderschrijven van verzekeringen en bij de afhandeling van verzekeringsclaims.

Volg CNA op: Facebook [http://www.facebook.com/pages/CNA/216356455047174] | Twitter [http://twitter.com/cna_insurance] | LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/3246?trk=tyah&trkInfo=tas%3Acna%20insurance] | YouTube [https://www.youtube.com/c/CNA_Insurance]

CONTACT: Brandon Davis, 312-822-5167 / 312-834-6091Sarah Pang, 312-822-6394 / 312-607-5544

http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg]


Foto - http://mma.prnewswire.com/media/474532/Joyce_Trimuel__2016_Headshot.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/474532/Joyce_Trimuel__2016_Headshot.jpg]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg]Photo: http://mma.prnewswire.com/media/474532/Joyce_Trimuel__2016_Headshot.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg


CNA


Web site: http://www.cna.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234