CNA benoemt John Hennessy tot Senior Vice President van Sales and Distribution

CHICAGO, 3 maart 2017 /PRNewswire/ -- CNA heeft vandaag de benoeming aangekondigd van John Hennessy tot Senior Vice President van Sales and Distribution, die ingaat op 3 april 2017. Hennessy heeft vijf jaar lang CNA's Europese operations aangestuurd en drie jaar lang de Canadese operations, en keert nu terug naar deze functie. In zijn rol binnen Sales en Distribution werkt Hennessy de distributiestrategie verder uit en positioneert hij het bedrijf beter in een snel wijzigende distributieomgeving. Hij legt verantwoording af aan Tim Szerlong, president, Worldwide Field Operations.

http://mma.prnewswire.com/media/474154/CNA_John_Hennessy.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/474154/CNA_John_Hennessy.jpg]

"Tijdens mijn reizen bleek dat John sterke relaties heeft opgebouwd en een uitstekende reputatie kent in de industrie," aldus Szerlong. "Ik weet zeker dat zijn kennis van binnen- en buitenlandse markten samen met zijn complete ervaring op het gebied van beleggingsgaranties, strategie en operations onze doorlopende focus op het ontwikkelen van een effectieve verkoopcultuur zal versterken, en dat is cruciaal voor het verder uitbouwen van onze marktpositie."

Hennessy heeft zich in 1982 aangesloten bij CNA. Tijdens zijn loopbaan van bijna 35 jaar bij CNA heeft hij meerdere interne en externe leidinggevende posities bekleed, waaronder die van vestigingsmanager in Milwaukee; president van de centrale regio; senior vicepresident van Casualty Underwriting and Middle Market; en senior vicepresident van Distribution Management. Zijn laatste rollen waren Chief Executive van CNA Europe en president en Chief Operating Officer van CNA Canada, waarbij hij verantwoordelijk was voor de strategische richting van operations en operationele prestaties.

"Ik wil graag doorgaan met het opbouwen van een toonaangevend sales- en distributieteam om zo voor CNA en voor onze distributiekanalen een optimale groei te bewerkstelligen," aldus Hennessy. "Ik ben even gelukkig om terug te keren naar Chicago, waar ik bij CNA mijn loopbaan in het verzekeringswezen tijdens een stage ben begonnen."

Over CNACNA, dat al sinds 1897 actief is, is de op zeven na grootste commerciële verzekeraar en het op dertien na grootste bedrijf voor vastgoed en schadegevallen. De verzekeringsproducten van CNA bestaan uit commerciële polissen, gespecialiseerde polissen, borgstellingen, mariene verzekeringen en vastgoed- en ongevallenverzekeringen. CNA's services bestaan uit risicobeheer, informatievoorzieningen, onderschrijven, risicobeheersing en de afhandeling van claims. Ga voor meer informatie over CNA naar www.cna.com [https://www.cna.com/web/user/cna/home/!ut/p/b1/04_Sj9S1MDYxM7M0trDQj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOJNDLy9Q3xMQo2c_DwNDRz9_YGEn6lBqIkxUEEkUIEBDuBoQEi_l35Uek5-EtCqcP0ovIqDDaEK8Fjm55Gfm6qfG5VjkZ1loggA3mDBXA!!/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/]. 'CNA' is een geregistreerd handelsmerk van de CNA Financial Corporation. Bepaalde dochterondernemingen van de CNA Financial Corporation maken gebruik van het handelsmerk 'CNA' bij het onderschrijven van verzekeringen en bij de afhandeling van claims.

Volg CNA op: Facebook [http://www.facebook.com/pages/CNA/216356455047174] | Twitter [http://twitter.com/cna_insurance] | LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/3246?trk=tyah&trkInfo=tas:cna%20insurance] | YouTube [https://www.youtube.com/c/CNA_Insurance]

CONTACT: Brandon Davis, 312-822-5167/312-834-6091Sarah Pang, 312-822-6394/312-607-5544

http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg]Foto - http://mma.prnewswire.com/media/474154/CNA_John_Hennessy.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/474154/CNA_John_Hennessy.jpg]Logo - http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg]

Photo: http://mma.prnewswire.com/media/474154/CNA_John_Hennessy.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/452522/CNA_FINANCIAL_CORPORATION_LOGO.jpg


CNA


Web site: http://www.cna.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234